CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Het gevaar van China en de blinde haat jegens Donald Trump

Het is best frustrerend wanneer je in de social media, de mainstream media of in gesprekken onderling met vrienden en kennissen ziet en hoort hoe mensen vol zitten met een blinde haat jegens Donald Trump maar geen enkele clue hebben hoe de zaken werkelijk in elkaar steken. Het is moeilijk uit te leggen aan ze dat zij met hun gedrag het totalitaire globalisme en socialisme omarmen door mee te gaan in deze trend.

De truc hierachter is dat er een bepaalde publieke opinie wordt creëert gebaseerd op desinformatie. Op deze manier helpen de deugmensen, die meegaan in de trend om zich goed te voelen, mee aan de fijne Great Reset en alle socialistische ellende die steeds dichterbij komt terwijl ze dat zelf absoluut niet willen.

Het staat voor mij buiten twijfel dat als de gemiddelde Nederlander zou weten hoe de vork in de steel zit in Amerika, men vrijwel allemaal voor Donald Trump en zijn administratie zouden gaan en zelfs op het puntje van hun stoel zouden zitten de komende dagen. Want er hangt wat van af. Donald Trump is echt de laatste man, samen met zijn achterban, die nog overeind staan en vechten voor een vrije wereld. En dan is het een bizar fenomeen om te zien dat juist hij wordt gehaat terwijl hij er juist voor hen staat. Zonder dat ze het zelf door hebben.

De meeste mensen kijken alleen naar de persoon Donald Trump. Of beter: hoe hij wordt gepresenteerd door de media.

Biden speelde tijdens de campagne geen rol. Hij werd op de achtergrond geschoven omdat de man geen kritische vraag kan beantwoorden en vastloopt. De Democraten moesten de verkiezingen winnen met de haat jegens Trump en niet met hun kandidaat. Daarom werd Bernie Sanders ook snel weggeschoven omdat de man wél een duidelijke eigen hyper-liberale mening had. En dat kon kiezers wegjagen. Verder hadden de Democraten de coronacrisis nodig. Vandaar dat er bij media zoals de CNN 24 uur per dag, rechts in beeld, het aantal besmettingen en doden live worden weergegeven.

Veel mensen stemden door deze framing dan ook niet vanwege liefde en vertrouwen in Biden. De man werd tijdens zijn rally´s, waar 8 man aanwezig waren, zelfs door de burgers voorbij gelopen zonder dat ze hem aankeken.

Joe Biden op campagne

De Democraten waren allang overtuigd van hun overwinning. Alleen dat ze zoveel moesten frauderen, omdat Donald Trump een absoluut record aan stemmen binnenhaalde, had men niet verwacht.

Gisteren noemden we al wat gevallen op. Om nog eens goed te laten zien hoe diep het zit… Dit is wat er in Nevada is gebeurd (zie video helemaal onderaan dit artikel).

42.000 mensen hebben meer dan 1x gestemd
1.500 mensen hebben gestemd terwijl ze al zijn overleden
19.000 mensen stemden terwijl ze niet in de Staat woonden. Men heeft militairen en studenten niet gerekend.
8.000 mensen stemden vanaf niet bestaande adressen
15.000 stemmen komen uit leegstaande huizen of leegstaande commerciële panden

We praten dus over minstens 130.000 frauduleuze stemmen in 1 staat. En dan mag je daar niets tegenin brengen volgens de media en de Democraten?

En dit is één staat. En deze cijfers van fraude vallen in het niets wanneer we naar Pennsylvania en Michigan gaan kijken. En Arizona. En Geogia.

Daarbij nog de Dominion machine fraude. Het veranderen van het stem- en telproces. Het wegjagen van poll watchers. De camerabeelden die de fraude laten zien door 3.000 Biden stemmen meerdere keren door de telmachine te halen. De fraude is zo extreem dat het niet te bevatten is. En En men wil er mee weg komen en alle media en social media censureren dit maar Jovan Pulitzer, zo´n beetje de beste expert die je op deze aardbol als getuige kunt hebben, kan binnen een paar uur alle fraude aantonen in heel Amerika als hij toegang heeft tot de machines. Als eerlijke Democraat zou je dat toch toelaten? Dat doen ze niet omdat ze weten dat ze fraude hebben gepleegd. Om dezelfde reden willen ze ook de enveloppen waar de stembiljetten ingaan niet vrijgeven. Hiermee kan namelijk bewezen worden dat er fraude is gepleegd door namen, handtekeningen en adressen te gaan vergelijken.

Waarom laten ze de enveloppen niet vrij? Het antwoord is voor iedereen wel in te vullen.

Grote klasse dat andere media zijn opgestaan en dit wél allemaal hebben uitgezonden anders was dit allemaal dood genegeerd. Zo ziet u hoe de media uw wereldbeeld creëert.

Nu wil ik Donald Trump niet als Messias bestempelen. Zeker niet. Er zijn absoluut zaken waar ik twijfels bij heb. Maar ik houd van zijn stijl en hij heeft gedaan waar hij voor gekozen is. Het is prachtig om te zien hoe hij de media trolt zonder dat ze het zelf in de gaten hebben. Wat heeft hij veel blootgelegd. Voor mij is belangrijk hoe deze persoon de mensen de ogen heeft geopend. Dat is belangrijker dan de persoon zelf.

Daarbij heeft de man een energie waar je alleen maar respect voor op kunt brengen en is dag en nacht in de weer voor zijn land.

De man staat om 5 uur op. Gooit zijn eerste tweet eruit en is de hele dag in de weer tot middernacht. Van Staat naar Staat en van land naar land. Altijd bereikbaar.

Soms deed hij 5(!) rally´s op één dag. En niet even snel een vast gehaast riedeltje. Hij bleef rustig urenlang bij zijn achterban. Hij maakte zijn punten en verder is het een show met grappen. Een show waarin de hypocrisie van de media en van de Democraten op de hak werd genomen en hij lokte de media uit zodat ze weer wat stukjes eruit konden knippen met one-liners die hem weer de “slechte man” maakten. Het soort “journalistiek” wat de media uiteindelijk de das om zal doen.

Daarnaast praat hij de burgers altijd moet en trots in en straalt hij een enorme energie en positiviteit uit. En daar ontbreekt het nogal aan in de meeste westerse landen. Het respect naar de vlag van je eigen land. De trots op je eigen landgenoten en op jezelf. Hier worden we alleen maar overspoeld met negativiteit.

Mensen moeten eens ophouden om op de persoon te spelen. Dat zou normaal gesproken allang niet meer van deze tijd moeten zijn. Je behoort te kijken naar administraties van beide. Welke mensen zitten er op welke plekken en wat zijn de plannen. De blinde haat slaat helemaal nergens op en de heksenjacht op deze man is uiterst stupide en absurd. Geen moment gaat het over inhoud.

Daarbij is Donald Trump dezelfde man die hij altijd al is geweest. En hij was geliefd. Bij de media, bij de Democraten en bij vele sterren.

Deze video is nog niet zo heel lang geleden, een aantal jaren voor zijn Presidentschap. Hier is het lachen en lol trappen met Seth MacFarlane, Anthony Jeselnik, Whitney Cummings en.. Snoopp Dog. Zou hij daar nu zitten dan wordt hij neergeschoten.

 

China

Ook is Trump de enige die opstaat tegen China.

China haalt de Democratie in Hong Kong neer en breekt daarmee alle verdragen. Ook de relatie tussen China en Australië begint steeds meer op een Koude Oorlog te lijken die ieder moment kan uitbarsten tot iets waar niemand op zit te wachten in de westerse wereld.. We zullen dat in een volgend artikel bespreken om het niet té lang te maken. Maar voor een tijdlijn wat er zoal gaande is tussen de twee landen is hier een link:
https://asia.nikkei.com/Politics/International-relations/China-Australia-clash-How-it-started-and-how-it-s-going

En wat horen wij daarover in Nederland en in de rest van de Europa? Van politici of van de media? He-le-maal niets. Blinde haat voor Trump. Dat is hun nieuws. En met hun bedoel ik de mainstream media die allemaal dezelfde agenda hebben en denken dat wanneer de bigtechs en socialisten eenmaal aan de macht zijn dat zij (weer) het monopolie op het nieuws hebben en door kunnen gaan terwijl andere geluiden onderdrukt zullen blijven en massaal zullen worden gecensureerd of worden verboden.

Maar hierdoor worden wij wel meegesleept naar een socialistische EU en een wereld waar China overheerst.

Dat we dat serieus moeten nemen zien we nu al. Hoeveel mensen en kanalen worden er niet schaamteloos gecensureerd? Geheel volgens Chinese traditie? Je kunt letterlijk NIETS meer plaatsen over Trump, Corona of China op YouTube. Het wordt gewoon verwijderd. Hoe denkt u dat dat verder zal gaan wanneer Biden eenmaal op die troon zit?

Verkiezingsfraude

De afgelopen weken heb ik op aanraden van mensen om mij heen en van lieve lezers die zich ook zorgen maakten omdat ze mij een beetje kennen, even wat afstand genomen om bij te komen. Na 2 jaar vrijwel onafgebroken op te staan en naar bed te gaan met CommonSenseTV dan komt een keer het moment dat je jezelf voorbij loopt.

Dit gaf mij wel mooi de tijd om de hele situatie rondom de verkiezingen en de fraude in Amerika op de voet te volgen. Ik heb alle verhoren gezien. Ik heb de federale zittingen gezien. Alle bewijzen. Alle getuigenverklaringen. Ik heb de mainstream media gevolgd. Ik heb mogen aanschouwen hoe men, zonder toestemming van de wetgevers, het stemproces heeft gewijzigd in bepaalde staten en ik heb gezien hoe de media en de Democraten alles doodzwijgen. Verbluffend dat dit zomaar voorbij lijkt te gaan. Stelt u zich eens voor als het andersom was geweest?

Wanneer je dat allemaal gezien hebt en je kijkt eens rond op Twitter of je luistert naar mensen om je heen die zeggen dat er geen bewijs is dat er grootschalige fraude was, dan kun je die mensen niet serieus nemen. Je hebt alles zelf met je eigen ogen gezien en geen enkel persoon die oprecht is kan ontkennen wat hier heeft plaats gevonden.

Ook senatoren, wetbepalers en congresleden luisterden en keken ook duidelijk met stijgende verbazing naar wat zich allemaal heeft afgespeeld en hoe het in vredesnaam zo kan zijn dat geen rechter zijn handen wil branden om de bewijzen en verklaringen aan te horen zodat men een zaak kan maken. Het gaat om de kern van de democratie. De verkiezingen en het stemmen. Als mensen daar geen vertrouwen meer in hebben dan is de democratie weg en krijg je hele nare toestanden.

Deze verhoren hebben ook plaatsgevonden voor de legislators. De personen die de macht hebben om de verkiezingen om te draaien. Het probleem is alleen dat de corruptie zo diep zit en zo grootschalig is, dat bijna iedere politicus er wel, gewild of ongewild, een rol in speelt. En als je dan gaat praten dan kun je de held worden maar je politieke carrière kan wel eens voorbij zijn. En voor die keuze staan veel Republikeinen.

Deze 2 korte fragmenten geven dat goed weer.

Rudy Giuliani: “Het is je politieke carrière waard.”

https://www.youtube.com/watch?v=X3nT5sd_vrg

https://youtu.be/-kUqpeSotJ8

 

#WeThePeople

Daarbij deinzen de Democraten niet terug voor intimidatie. Samen met de media gaan ze op jacht naar de getuigen die Trump verdedigden en de plannen om een lijst te maken van ex-Trumpsters zijn al publiekelijk bekend gemaakt. Dit houdt in dat als Biden eenmaal in het Witte Huis zit, deze mensen geen schijn van kans hebben op een goede baan in hun leven. Ze gaan voor de absolute macht. Vergeet dat niet. En het doel heiligt alle middelen. We zien alleen maar geweld en intimidatie van links.

Gelukkig worden de mensen in de VS wel wakker en vooral ná de verkiezingen is er enorme beweging onder de burgers in alle staten van Amerika. Ruim 74 miljoen mensen stemden al voor Donald Trump volgens de frauduleuze officiële cijfers. Dat is een absoluut record voor een zittende President in de VS en in werkelijkheid zijn het er veel meer. Gisteren schreef ik al hoe zelfs Democraten zichzelf wel voor hun kop kunnen slaan dat ze hier ingetrapt zijn. Maar de #WeThePeople beweging komt op gang en laten we hopen dat dat ook hel snel hierheen komt.

En simpel gezegd: Als er geen fraude is. Waarom laten de Democraten de enveloppen van de stembiljetten dan niet onderzoeken? Waarom spannen ze rechtszaken aan tegen pollwatchers die naar binnen wilden om hun plicht uit te voeren en te controleren of alles goed ging? Je hebt toch niets te verbergen?

In plaats daarvan wordt Trump neergezet als iemand die niet tegen zijn verlies kan en al het andere wordt genegeerd. En dat door de partij en de media die 4 jaar lang 24 uur per dag Donald Trump weg wilden hebben met de Rusland-hoax en het nep-impeachment proces dat vooral heel veel geld gekost heeft en op helemaal niets is uitgedraaid.

Nu maakt Donald Trump gebruik van zijn recht en wordt hij weer als de gevaarlijke neergezet. En de mensen gaan er in mee. Met grote monden alsof ze alles weten maar ze hebben geen enkel idee. Als ik ergens geen verstand van heb en iemand die alles heeft gezien over dat onderwerp vertelt mij wat, dan luister ik daarna. We hebben van nature een eigenwijs karakter en je laat je niet zomaar overhalen maar mensen die lopen te schreeuwen dat er “geen bewijs” is zetten zichzelf enorm voor schut.

Als Donald Trump in dit geval NIET op was gestaan, dan was het pas een foute President geweest. Meer dan de helft van het volk (ook 25% van de Democraten) denken dat er fraude is gepleegd tijdens de verkiezingen. Als President heb je de taak om het volk er van te verzekeren dat de verkiezingen eerlijk verlopen. En als er twijfel bestaat dat moet dat uitgezocht worden en opgelost. En twijfel is er. En dat is een understatement. Dus… alle legale stemmen moeten worden geteld en alle illegale stemmen moeten worden verwijderd. Daar zou IEDEREEN het mee eens moeten zijn. Het is de plicht van iedere President.

Verkiezingsfraude is het allerergste dat een democratie kan overkomen en dat laat je niet zomaar gaan.

Heeft een oude demente man die zichzelf in zijn kelder opsloot tijdens de campagne en die staat voor het invoeren van belastingverhogingen, pro China is en draconische maatregelen zoals een nationale mondkapjesplicht en lockdowns nóg meer stemmen gehaald dan Donald Trump, die al 10 miljoen stemmen meer heeft gehaald dan bij de vorige verkiezingen?

Joe Biden, de man die niet eens uit zijn woorden kan komen, doet het ook beter dan de held destijds van de liberalen, de eerste zwarte President van Amerika, Barack Hussein Obama? Terwijl zijn verkiezingsprogramma belastingverhogingen en een algehele lockdown zijn? Alleen dat moet alle alarmbellen al laten rinkelen bij ieder oprecht nieuwsgierig mens. Hoe men er ook in staat.

Joe Biden gaf de fraude zelf al toe. Een verspreking volgens hem en de media:

Het is verbijsterend om te zien dat zo veel mensen zich ondanks alles toch niet even achter de oren krabben hoe het toch komt dat Donald Trump zo ontzettend populair is. Waar hij al die stemmen vandaan haalt.

Waarom er aankomende 6 januari, tijdens de normaal gesproken 20 minuten durende ceremonie waarin de electors votes worden goedgekeurd, honderdduizenden mensen buiten zullen staan om Trump te steunen en niet toe zullen laten dat hun land wordt gestolen en wordt verkocht aan China? Deze mensen zijn doodsbang omdat ze weten wat er te gebeuren staat. En het zijn goede mensen. Zij zijn geen Antifa of BLM. Of extreem rechts. Het gaat niet eens om rechts. Het is gezond verstand en vrijheid waar het om draait. Geweld zul je zelden zien omdat het het gewone volk is. #WeThePeople. Maar dat betekent niet dat je jezelf 10x voor je bek moet laten slaan. De 11e keer sla je terug. En daar zijn Amerikanen nu toe bereid.

Denken mensen ook niet na dat er op 6 januari senatoren op zullen staan en waarschijnlijk tientallen congresleden om bezwaar te gaan maken tegen deze verkiezingsuitslag? Iets dat zal resulteren in in ieder geval een debat ter plekke van 2 uur lang. En wat daarna gebeurt is niet te voorspellen. Waarom niet? Omdat dit nog nooit gebeurd is. Er is wel eens een politicus opgestaan tijdens deze ceremonie maar tientallen? Misschien wel meer dan 100? Dus het halve land én al die senatoren en congresleden zijn gekken?

Niet alle Trump-stemmers zijn per direct een groot fan van Trump maar zij zien wat er aan de hand is. Zij zien dat de normale mens zich achter de Republikeinen schaart. En niet zozeer omdat het Republikeinen of conservatieven zijn. Republikeinen vormen ook een groot gevaar voor het land door hier de boel te verraden voor eigen belang. Het zijn mensen die in vrijheid willen leven en die wakker worden. De situatie in Amerika is dat de normale gemodereerde mensen, de mensen met gezond verstand en de mensen die redelijk zijn, vooral aan de kant staan van de Republikeinse partij.

De Democraten daarentegen zijn ver opgeschoven naar extreem links. Morgen (5 januari) zijn er verkiezingen in de staat Georgia. Wanneer de 2 Democratische kandidaten deze verkiezingen winnen dan verliezen de Republikeinse partijen ook de meerderheid in het huis en hebben de Democraten de volledige controle over Amerika.

Zij zullen de Supreme Court of the United States (Scotus) uitbreiden met meer (Democratische) rechters en er zal nooit meer sprake zijn van een land waarin nog enig evenwicht is. The House of Representatives kan alle wetsvoorstellen nog tegenhouden maar wanneer Biden aan de macht zou komen zonder een meerderheid van de Republikeinen dan koerst Amerika recht af op een socialistisch/communistisch land.

Mensen als Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley en Rashida Tlaib zullen behoren tot die meerderheid in het Huis (The House of Representatives).

The Squad - Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley en Rashida Tlaib

Het is niet te verkroppen dat een partij op frauduleuze manier een land steelt en het vuile lef hebben anderen de schuld geven voor wat ze zelf doen. Hun achterban bestaat uit oprechte socialisten, door de Democraten gesponsorde extremisten zoals BLM en Antifa, heel veel onwetende mensen die denken dat de Democratische partij nog steeds dezelfde partij is als voor de Clintons dankzij de verderfelijke media en corrupte multi-nationals en carrière-politici.

Ik hoop dat er mensen zijn die wellicht nog eens na willen denken over hun visie en standpunten wat betreft Trump, de Democraten, de fraude en China.

Eerlijke verkiezingen in Nederland?

Wat betreft Nederland en de aanstaande verkiezingen. Het is te hopen dat we geleerd hebben van de toestanden in de VS en we moeten ZEKER NIET instemmen met de veranderingen die Ollongren heeft doorgevoerd om meerdere dagen te mogen stemmen. Zogenaamd vanwege “corona”. Men heeft het al besloten maar wij moeten dit niet pikken. (bron) Ze begon er al over toen corona nog geen 2 weken in Nederland was.

2.3 miljoen mensen mogen gaan stemmen per post. Dit mág niet gebeuren. De Amerikanen waarschuwen en schreeuwen het van de daken: Laat niets veranderen aan de manier van stemmen en het tellen van stemmen want het schreeuwt om fraude.

Ook Zuid Korea, een democratie, is gevallen door verkiezingsfraude. Veranderingen met als excuus: Corona. ik kan het woord niet meer horen.

Gewoon 17 maart stemmen en dezelfde dag alles handmatig tellen. Geen onzin over corona. Trap er niet in! De twijfel zal altijd blijven bestaan na de verkiezingen en dan hebben we helemaal heibel in het land. We kunnen prima afstand houden en de mensen die zich kwetsbaar voelen of zijn kunnen gewoon met een volmacht hun familie laten stemmen. Daar zijn geen meerdere dagen voor nodig.

Wanneer stembiljetten ergens blijven liggen zonder toezicht dan is alles mogelijk. Daarbij hebben wij in Nederland een systeem dat we “in het geheim” stemmen. Dit houdt in dat er niets meer na te trekken is.

Als WIJ toelaten dat er over meerdere dagen gestemd kan worden en de VVD (voorbeeld) wordt de grootste, dan vertrouwt het land het niet meer. Dus… Geen fratsen. Als de VVD de grootste wordt dan is dat prima maar we moeten weten dat het eerlijk is gegaan. Deze wijzigingen van Ollongren zijn wederom ingevoerd zonder enig overleg met de burgers. Die niets meer hebben om nog iets van druk uit te oefenen dan 1 keer in de 4 jaar hun stem uit te brengen.

Wij moeten hier nu al bovenop zitten en eisen dat we gaan stemmen zoals we dat altijd hebben gedaan en tellen zal gebeuren onder toezicht.

Donald Trump voorspelde de fraude al in oktober:

https://www.bitchute.com/video/AWAGbjtXA3eo/

MASSA-CENSUUR

YouTube censureert tegenwoordig ook de ruwe beelden van de federale hoorzittingen. Hier werden de bewijzen die zijn gevonden nog eens toegelicht. Ze doen het gewoon. Schaamteloos. Dit is de toekomst die ons te wachten staat als we niet heel snel wakker worden. Iedere andere mening zal de kop worden ingedrukt. Ook de speech van 45 minuten van Donald Trump kan men niet uploaden op YouTube.

We hebben de samenvatting van de Federale verhoren hier voor u ondertiteld:

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven