Historische beelden: Het einde van hugo de jonge

Historische beelden

hugo de jonge heeft zichzelf vanavond volledig gediskwalificeerd als minister en als persoon tijdens het coronadebat.

Nederland is in één klap wakker. Het is middernacht maar hugo is trending met bijna 100.000 negatieve tweets…

Je voelt aan alles dat de hele Tweede Kamer (op een handjevol na) bij dit plan betrokken is of eraan heeft meegewerkt. Zo stemden ze vrijwel allemaal in met de avondklok maar er was geen kip te bekennen. Ze durfden hun gezichten niet te laten zien. Maar ze sloten ons wel op. Even snel de stemprocedure en hup! Nederland vanaf 21:00 uur aan de ketting. De NOS sprak over een flistdebat.

Een flitsdebat over 17.5 miljoen mensen of ze na 21:00 nog vrij rond mogen rond lopen of niet.

Hoe kun je hier als fatsoenlijk mens mee instemmen? Hoe haal je dat in je hoofd? Denk er eens over na. Al die koppen in de kamer stemden in met de avondklok. Persoonlijk. En zo de leden van dezelfde partijen in de Eerste Kamer.

PvdA, 50+, Groen Links, D66, VVD, CDA. Ieder Eerste en Tweede kamer lid van die partijen laten u ‘s avonds opsluiten.

Tijdens het debat maakte nog een persoon zich volledig ongeloofwaardig. Khadija Arib greep niet in toen hugo stond te raaskallen. Het doet denken aan die vrouwelijke rechter met die lange achternaam tijdens het schijnproces tegen Viruswaarheid. Al spannen zij de zaak aan, de zaak is vooral tegen hen.

Wybren van Haga heeft dankzij zijn kritische interruptie aan heel Nederland laten wie en wat hugo is. Op een keurige manier stelde Wybren volkomen normale, logische en eenvoudige vragen. En toen viel het masker volledig af bij hugo:

 

Kijk naar zijn ogen… Zie zijn gedrag. Panisch. hugo merkt dat mensen dwars door hem heen gaan prikken en hij ze niet langer weg kan zetten als gekkies. “Er is wél een pandemie!”, krijstte hij.

Het is nu duidelijk dat er voor hugo geen enkele andere denkbare weg mogelijk is dan de foute weg voor ons Nederlanders. Tegen iedere prijs wil hij Nederland de wereld van Bill Gates en Klaus Schwab in loodsen. Tegen elke prijs moet iedereen gevaccineerd worden. Er wordt geen tegenwoord geduld. hugo heeft zichzelf niet meer in de hand en loopt volledig vast in zijn eigen leugens en kan zich er alleen nog proberen uit te schreeuwen.

Over doden vanwege het vaccin mag met geen woord gesproken worden, maar de zogenaamde “coronadoden” en “besmetten” gebaseerd op een niet werkende PCR-test moeten als fundament dienen voor dit vernietigende beleid en deze draconische maatregelen.

Nogmaals, de PCR-test is NIET gemaakt om corona op te sporen. Dat betekent dat wakkere mensen de simpele conclusie kunnen trekken dat er niets is om dit hele coronaverhaal te ondersteunen, hugo. Weet je wel hoe erg je bezig bent? Denk je dat je mensen die het doorzien nog op andere gedachten gaat brengen?

Er staat zoveel druk op hugo om dit duivelse plan uit te voeren. Je ziet het aan zijn persoon. Doodsbang dat het vaccinatie- en coronasprookje in elkaar stort als een kaartenhuis. Wat zou hem te wachten staan als hij faalt voor zijn opdrachtgevers? hugo lijkt 100% chantabel want hij gaat over lijken. En waarschijnlijk is hij niet de enige.

Dit is één van de personen die de Nederlandse geschiedenisboeken in zal gaan als een welbekende misdadiger tegen de mensheid. De man heeft zijn land naar de knoppen geholpen - in opdracht van -  voor eigen gewin. Op weg naar iets waar de mensheid helemaal niet heen wil. Daar is geen pardon voor.

Gelukkig voor hem is hij niet de enige. Het zijn alle globalistische leiders en we kennen de namen. Slechts een paar voorbeelden zijn rutte, Merkel, Macron, Sánchez en vooral zijn coalitiepartner Pablo Iglesias. Maar ook de mensen waarvan we ooit dachten dat ze het goede deden zoals Victor Órban. Wat een wake-up call is 2020/2021 wat dat betreft geweest. En hier worden slechts een paar politici genoemd. De rest kennen we inmiddels ook. Dus hugo is geen uitzondering.

Het zal misschien heel hard overkomen voor een aantal lezers maar wanneer we eenmaal beseffen wat deze mensen ons werkelijk hebben aangedaan, en aan blijven doen tot op de dag van vandaag, dan gaat hier alle politieke correctheid aan de kant. Het heeft heel veel levens verwoest. Héél veel…

Het volk wil toch niets liever dan vrede, vreugde en openheid? Nederlanders zijn goede mensen. Maar wij móeten ons wel op één of andere manier verzetten door o.a. het beestje bij de naam noemen om als mensheid niet ten onder te gaan vanwege de belangen van een paar machtswellustelingen. We worden zelfs gecensureerd en als terroristen behandeld. Je moet uitkijken wanneer je de waarheid spreekt. Geloof het maar.

Wij zitten niet te wachten op geweld of dat iemand deze figuren iets aandoen. We willen gerechtigheid. Zo werkt dat in een vrije samenleving die niemand ons zal afpakken.

We willen een normaal leven leiden. Die enkele tientallen jaren die we hier hooguit mogen rondlopen laten we niet verpesten door ons te laten onderdrukken door een overheid die ons mondkapjes opzet en niet vrij rond laten lopen. Wat denk je zelf, hugo?

We leven om te leven en niet om in angst te zitten. Wegwezen en laat ons met rust.

Korte versie:

Dank je wel, Wybren van Haga en ook hugo.

Heel Nederland gaat nu écht eens kijken waarom die wappies het altijd maar over Bill Gates, The Great Reset en de verplichte foute ‘vaccins’ hebben. Binnen een uurtje kan ieder persoon klaarwakker worden en zien dat de “complottheorieën” eigenlijk slechts een paar feiten zijn die het grote plaatje laten zien.

Volgende debacle

Wanneer deze overheid niet ingaat op de prangende vraag om het stemproces tijdens de verkiezingen op 17 maart transparanter te maken dan is 18 maart het volgende debacle. Een USB-stickje naar het Gemeentehuis. In een computer. We zien Bruls al zitten met z´n stickie.

Nee, er is geen enkel excuus om niet volledig transparant te zijn tijdens verkiezingen. Ieder persoon die oprecht is zal direct instemmen met alle maatregelen die genomen kunnen worden om het stemmen volledig transparant te maken. Het is overigens makkelijker om direct de uitslag in ieder lokaal direct te melden in plaats van onnodige reisjes voordat iets officieel wordt. Dat riekt naar fraude. Vooral in deze tijden. We hebben de fraude in Amerika en de democratie Zuid Korea met eigen ogen kunnen zien. Ontkenners van fraude zijn leugenaars of misleiders.

Het is zo zwart-wit op dit moment omdat de maskers volledig af gaan. Maar wij gaan niet mee in jullie Great Reset. Leg dat maar uit aan jullie politieke baasjes.

Het wordt tijd voor Neurenberg II:

Explosief nieuws! Tweede Neurenberg-tribunaal is voorbereid

 

 

4.8 33 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
54 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
54
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x