Het einde van het Internationaal Gerechtshof

Lange tijd heb ik enorme twijfels gehad over de fundamentele waarheid achter deze ‘pandemie’. Maar na meer dan een jaar onderzoek heb ik geen twijfels meer.

Nu ik overtuigend tot de conclusie ben gekomen dat sars-cov-2 een verzinsel is en covid-19 ook een verzinsel is, is mijn leven er niet gemakkelijker op geworden.

Want het bewijs dat het allemaal bij elkaar gelogen is stapelt zich maar op. Maar niemand van de mainstream media besteed daar ook maar een letter of seconde aandacht aan.

Uitzondering is de Journalist van het AD die een paginagroot artikel in de krant geplaatst heeft weten te krijgen over het overlijden van mijn vader, die al 20 jaar lang hartpatiënt was en eventjes snel als covid-19 dode werd geregistreerd door een wachtarts die eventjes snel zijn extra bonus wilde incasseren.

Deze Journalist stuurde mij een video met een analyse van de (niet bestaande) covid-19 overlijdens in de VS. Deze analyse wijst uit dat er vrijwel geen Amerikanen aan deze niet bestaande ziekte zijn overleden.

Hoe het kan dat er toch nog een handvol Amerikanen aan de niet bestaande ziekte zijn overleden zullen we maar even in het midden laten. In het Verenigd Koninkrijk heeft het ministerie van Volksgezondheid, wellicht met tegenzin, maar op grond van de wet van openbaarheid, moeten erkennen dat er in de Engelse hospitals niemand, ja u leest het goed NIEMAND, is overleden aan covid-19.

En dat is natuurlijk helemaal niet zo gek. Want een ziekte die niet bestaat, daar kan je ook niet aan overlijden. Er is ook nog nooit iemand overleden aan Sacbosco-12-varano.

Want die ziekte bestaat ook niet. Die heb ik hier nu ter plekke zelf verzonnen en is niet minder fictief dan covid-19.

corman, droste en koopmans verdienen het om publiekelijk te worden verhangen.

Samen met rutte, de jonge en grapperwaus. Maar zij zijn niet de enige en zelfs niet de hoofdschuldigen van alle misdaden die hier tegen de menselijkheid worden gepleegd.

 

Reiner Fuellmich is bezig met zijn proces tegen de duitse overheid. Ik heb enorm bewondering voor deze man, maar ik ben bang dat ook zijn missie niet gaat slagen. Reiner Fuellmich heeft vele experts gesproken en het bewijsmateriaal rond de coronacrisis bekeken. Hij denkt, net als ik, dat men de PCR-test opzettelijk onbetrouwbaar heeft gemaakt, om zoveel mogelijk besmettingen te krijgen. Dit om de vaccinatie-agenda — waarbij het in werkelijkheid gaat om genetische experimenten — te ondersteunen. Na deze zaak een jaar bestudeerd te hebben komt hij en ook ik tot de conclusie dat dit de grootste misdaden zijn die ooit tegen de menselijkheid zijn gepleegd.

Als het goed is plaatst Danny morgen de laatste video boodschap van Reiner op CSTV met Nederlandse ondertiteling, dus ik laat  die hier voor nu achterwege.

Maar kijk zeker naar zijn boodschap. De enige twijfel die ik heb is over het tribunaal. In den haag hebben we het internationaal strafhof. Daar kunnen dictators, legerleiders en ander gespuis worden aangeklaagd en berecht wegens misdaden tegen de menselijkheid, genocide, onderdrukking en dat soort zaken. Dat gerechtshof kan alleen maar functioneren als het gaat om één of enkele van dit soort misdadigers en als alle andere landen het proces ondersteunen.

Maar wat nou als het proces gaat over vrijwel alle regime leiders en hun legers en hun politie-apparaten? Wie gaat dan het tribunaal ondersteunen?

Reiner ziet licht aan het einde van de tunnel maar ik zie het licht niet.

Ik denk dat het Internationaal Gerechtshof in den haag binnenkort wordt opgeheven.

Algemeen Dagblad interviewde Marcel van Tol over sjoemelende dokter

 

4.9 36 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
39 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
39
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x