CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Had terrorist Anis Amri ook een aanslag op Merkel voorbereid?

Deze selfie vond de BKA (Bundeskriminalamt) op de mobiele telefoon van Anis Amri.

De foto is gemaakt op 23 oktober 2016, een paar weken voordat deze verwarde Tunesische man met een vrachtwagen inreed op de Kerstmarkt in Berlijn en zo 12 mensen doodde en ruim 50 mensen verwondde op het Breitscheidplatz bij de Gedächtniskirche.

Na deze aanslag heeft vrijwel iedere Europese stad of dorp tegenwoordig grote betonnen blokken aan weerskanten van iedere winkelstraat staan. De tijd van ons veilig voelen is voorbij en daar mogen we onze globalistische leiders hartelijk voor bedanken!

De achtergrond van de foto is (helaas) onzichtbaar gemaakt. Maar deze selfie is gemaakt vóór het huis van Multi Kulti Mutti Merkel. Bild heeft de foto vervaagd zodat het huis niet te zien is. De reden waarom een krant dat doet, is raar. De reden dat het gevaarlijk kan zijn het huis van een staatshoofd zoals Merkel te tonen komt toch vooral door haar eigen desastreuze beleid.

De vraag is nu: “Had deze terrorist het ook verzien op Angela Merkel?”

Aan de ene kant niet logisch. Dankzij de krankzinnige globalist Angela Merkel, kan dit soort tuig massaal Europa binnenkomen en rondmoorden en verkrachten in de naam van Allah. Ze zouden haar dankbaar moeten zijn. Maar van de andere kant: ook de gastheren worden gezien als minderwaardig en varkens. Daar kom je als gelovige Islamitiet niet onderuit.

Deze Anis Amri denkt echt dat hij een plekje als martelaar heeft gevonden na zijn dood en dat er 99 maagden op hem staat te wachten. Lachwekkend voor ons, maar voor miljoenen Islamieten in Europa is dit bloedserieus.

En we blijven ze maar binnenhalen zonder reden!

Links heeft een onverklaarbaar zwak voor deze mensen. Ze halen liever homo- en vrouwonvriendelijke mensen binnen dan dat ze luisteren naar verstandige mensen die het geweld tegen homo´s en vrouwen willen bestrijden.

Op 19 december 2016 reed deze Tunesiër dus met 60km per uur in op de menigte van de Kerstmarkt in Berlijn. Zonder te remmen raakte hij wat hij raken kon. 12 doden en ruim 50 gewonden.

Angela Merkel leek niet geschokt. Het immigratiebeleid is sindsdien niets veranderd en Merkel zoekt de immigranten tegenwoordig zelf op om ze te laten overvliegen via Italië naar Duitsland. Laten we hopen dat deze vrouw voor het gerecht verschijnt zodra we orde op zaken hebben gesteld in Europa.

 

Bron: Bild Duitsland

 

 

 

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven