Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Massale demonstraties: “God, help ons!”

Verspreid de vrijheid!

“God Help Ons!”

Op 15 oktober heeft Italië als eerste land de meeste werknemers, in vrijwel alle sectoren, verplicht een niet goedgekeurde en niet geteste gentherapie te ondergaan of zich vrijwel dagelijks te laten testen met een test waarvan we denken dat de prijs wel eens kan stijgen. (bron) 

Verwar de daadwerkelijke gentherapie niet met een, door o.a. de media, politici en farma´s als covidvaccin bestempeld, vaccin.

Bij een vaccin wordt de ziekte wordt ingespoten. Als deze simpele basis genuanceerder uitgelegd moet worden om wat voor reden dan ook, dan hoor ik het graag.

Eerst het schrikbarende nieuws en dan een happy end..

De wereld 2021

Er is een zogenaamde pandemie geweest die niet terug te vinden is in de cijfers. Waar betrekkelijk niemand iets van merkt in zijn of haar omgeving. Slechts wanneer iemand uit de familie uit de risicogroepen overlijdt, dan neigt men te denken dat covid een zeer ernstig virus is waar ieder ander verkoudheidsvirus ook fataal zou zijn geweest,

Niets, maar dan ook helemaal niets rechtvaardigt deze maatregelen. Dat weet je nu. Dus je weet ook dat het om iets anders gaat. Voor sommigen voor geld, de big farma´s bijvoorbeeld. Voor anderen voor de macht. Voor de pionnen (rutte, de jonge) voor hun toekomst. Hun hele leven een baantje met een vijf cijferig bedrag. Al zijn het pionnen, het zijn twee van alle verantwoordelijken voor de situatie in Nederland.

Maar waar het werkelijk over gaat is de volledige controle van de mensheid.

Zo´n QR circus is een probeersel van hen. Het lijkt te mislukken maar er komen dan wel andere ideeën.

Schwab kondigde in 2016 al aan dat we online gaan zullen gaan., Die man had toen opgepakt moeten worden maar de man is het gezicht van het WEF.

video

Doe je niet mee aan dit experiment, dat al zeer veel dodelijke slachtoffers heeft gemaakt en chronische klachten heeft veroorzaakt, dan wordt je buitengesloten. Dan mag je letterlijk OMKOMEN VAN DE HONGER met je hele familie. Dat is wat er staat en waar het op steeds dwingendere manier toe gaat leiden. 

Dat wordt het leven van onze kinderen. Er wordt alles voor gedaan om ze te laten gehoorzamen aan het systeem.

Dit waren de vaccin sterftecijfers van ruim een week geleden. De cijfers betreffen alleen de EU. De foto is UITERST belangrijk. Het maakt mensen van alle leeftijden dood. In tegenstelling tot “covid”.

 

Absurd

Je bent geen baas meer over je eigen lichaam.

Stel je voor. De grootste misdaad ooit werd officieel uitgerold in Italië op 15 oktober tegen een “pandemie” die nergens terug te vinden is, behalve op televisie.

Dit is nu Italië maar dit willen alle globalistische neo-liberale regeringen, big tech en Silicon Valley met onze planeet doen. Klimaat? Ja, maar niet op een logische manier zoals innovatie maar een verdienmodel op niet uitkomende voorspellingen die al vanaf de jaren 60 an de gang zijn.

Iedereen wordt daadwerkelijk verplicht zijn of haar lichaam te geven aan de overheid zonder enige wetenschappelijke basis en zonder oprechte waarschuwingen voor de gevaren van dit vaccin en ook de onwetendheid wat het op lange termijn doen. Het is een experiment en het laat duidelijk zien dat niemand geeft om een mensenleven. Laat het doordringen waar deze mensen mee bezig zijn. De miskramen, zieken en doden. Ze zijn echt. Maar de media wil die perceptie, die waarheid, niet toelaten in jouw hoofd.

Je kunt het je niet voorstellen dat dit werkelijk gebeurt. Je kunt je nog minder goed voorstellen dat mensen dit laten gebeuren. Tegen alle feiten, logica en rationaliteit keuren burgers deze grootste misdaad tegen de mensheid aller tijden nog steeds goed. Het klinkt allemaal zo bekend maar maak niet de vergelijking… Zoals in het stuk van van Cor Pluym.

Wat veel mensen niet begrijpen is dat de vergelijking gaat over de jaren 30. De jaren voor de oorlog. Hoe mensen, goede mensen, uiteindelijk de oorzaak worden van een verschrikkelijke ramp. Je wordt gestuurd en ze zullen je andere mensen laten haten. Kijk goed! Het is al begonnen.

Maatregelen Italië

Iedereen die wegblijft van het werk omdat hij het document niet kan tonen, moet rekening houden met onbetaald verlof. Italië is het eerste Europese land dat de 3G-regel voor werknemers invoert. De 3G regel betekent overigens niet “3x gevaccineerd”.

In Italië mogen sinds 15 oktober alleen degenen die een coronavaccinatie, herstel of een negatieve coronatest kunnen aantonen naar het werk komen. Wie zonder de zogenaamde groene pas komt werken riskeert boetes tot 1500 euro.

Als u zich niet wilt laten vaccineren, moet u op eigen kosten een coronatest doen en deze elke 48 tot 72 uur herhalen, afhankelijk van het type test. De tests kosten in Italië 15 euro.

Maar de 3e test komt er al wel aan. Het booster shot. En de 43, en de 53 en de coividtabletten… Onwerkelijk hoe mensen met zich laten spelen.

Maar het gaat dus om de 3G regel, voorlopig.

“Oh, maar dan is het dus geen vaccinatieplicht!”

Nee, je wordt gechanteerd en getreiterd. Het naïeve volk wordt tegen je opgezet. Je wordt uitgesloten net zo lang totdat je geen kant meer op kunt. Men verplicht het je niet, men gebruikt alles om jouw dit gevaarlijke goedje in te laten spuiten. Dat is eigenlijk nog erger. Waarom?

Ze zeggen tegen hun eigen burgers: “Zoek het maar uit.Als jij en je gezin de spuit niet nemen, dan maken wij jouw leven helemaal kapot en zul je buitengesloten worden en sta je altijd achteraan de rij, als je al in de rij mag staan. Dat zie je al in het klein gebeuren en je ziet het zich voor je ogen uitrollen. Daarom maken mensen de vergelijkingen met destijds.

Gevaarlijke pandemie

Kijk eens om je heen en zet je emoties eens opzij? Is er een “gevaarlijke pandemie”? Het enige dat je eraan herinnert zijn de mondkapjes en de absurde zichtbare maatregelen. Zouden die er niet zijn dan zouden de mensen wel weer eens de neiging kunnen hebben om “normaal te gaan doen” en zich tegen de regels en wellicht tegen de regering te keren.

Ze scheppen verwarring. Wat gebeurt is in veel families is dat oudere mensen zijn overleden met hartklachten, kanker of andere ernstige ziektes. Maar als oorzaak werd “covid19” opgeschreven. Omdat de wereldleiders alle logica negeren ontstaat er zo´n verwarring dat mensen alles aan te praten is. Hoe het ook voor de hand ligt. Ze zullen meestal netjes herhalen: Oma is doodgegaan aan “covid”.

Je kunt blijven ontkennen dat er niet veel doden vallen en jezelf voorliegen. Ze vallen. In alle leeftijdscategorieën. Niemand is veilig.

Voor corona wel. Mensen onder de 70. De risicogroepen zijn dezelfde als die van de griep. Boven de 70 jaar oud of mensen met bijvoorbeeld luchtwegaandoeningen kunnen er aan overlijden. Net zoals dat met alle andere griepsoorten het geval is. Deze lijst groeit en weer krijgen de mensen die waarschuwen gelijk.

Het verhaal is al verteld.

Protesten

De Italiaanse bevolking laat het er niet bij zitten. En het zijn veel mensen. Veel meer dan de media durft te laten zien.

Genova

Verona

 

Trieste

Zwitserland

Ook in Zwitserland , ja Zwitserland, komen mensen massaal de straten op. En hoe!

Londen

New York

Zelfs ver links is wakker.

“God, help us!

In Quebec voor de lokale regering. Een stil protest:

Het goede nieuws? Zo kan ik nog uren doorgaan.

Noem mij te optimistisch. Ik geloof daadwerkelijk dat het goede uiteindelijk altijd zal winnen met de waarheid in de hand.

LEES OOK:

Vaste lezers zullen me (hoop ik) gemist hebben. Ik ben weer terug na een aantal weken op de achtergrond te zijn gebleven.

Voor het moment is reageren slechts mogelijk als je lid bent. Morgen zal ik het hoe en waarom toelichten. Je kunt met je social media account aanmelden, maar als u gesteld bent op uw privacy, maak gewoon een account bij ons aan. Gebruik een emailadres uw naam of pseudo en een VPN. Het is uw vrije keuze.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture