CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Go to hell, Soros!!!

George Soros wordt nu in 6 LANDEN VERBANNEN

Soros wordt vaak gezien als de Jood met zijn tentakels ver en diep in de wereldpolitiek.
Door zijn vele miljarden, verdiend met speculeren op de beurs, kan hij via fondsen overal in de pap roeren en trekt hij aan de touwtjes om zijn politieke en filosofische agenda uit te voeren.

Hij staat voornamelijk voor diversiteit en massa immigratie.
Het hoe en waarom van deze agendapunten zijn veel besproken.

Zijn ‘Open Society Organisation’ wil deze liberale idealen wereldwijd verspreiden.

Thierry Baudet van FVD zei bij ‘Met het oog op morgen’ dat hij pleit voor een onderzoek naar de invloed in Nederland van de Amerikaans-Hongaarse zakenman.

 

Want er is een speciaal plekje in de hel voor jou Soros, en daar ga ik je heen sturen. Go to hell!!

 

George Soros (89) is Joods en werd geboren in Boedapest.

Zijn vermogen wordt geschat op $8,3 miljard.

Hij zou als 14-jarige jongen de nazi’s hebben geholpen met de Jodenvervolging en zich dus schuldig gemaakt hebben aan oorlogsmisdrijven. Door steeds meer mensen wordt hij beschouwd als een psychopaat met een kwaadaardig plan. Hij zou bijvoorbeeld, voornamelijk uit wraak om de Holocaust, het blanke ras willen uitroeien.

George Soros en de OPEN SOCIETY ORGANISATION worden nu uit 6 naties geweerd.

Hij is niet meer welkom in:

HONGARIJE
De nationalistische premier Viktor Orban heeft met zijn verkiezingsoverwinning een aardverschuiving veroorzaakt in Hongarije.
Hij voert actief campagne tegen Soros.

Na zijn gigantische overwinning voerde hij de ‘STOP SOROS’ wet in. Deze wet houdt onder meer in dat alle organisaties of bedrijven, die open grenzen voorstaan en besluiten in zee te gaan met Soros, een hogere belasting moeten gaan betalen van 25%.

Veel linkse organisaties zijn door deze maatregelen verkast en voor altijd vertrokken uit Hongarije.

De Open Society Organisation van Soros heeft een van zijn Europese hoofdkwartieren daarom verplaatst van Hongarije naar Berlijn.

Orban en Soros zijn aartsvijanden.

TURKIJE
President Recep Erdogan trapte Soros het land uit nadat na onderzoek al snel duidelijk werd, dat Soros de massale demonstraties van 2013 tegen de regering Erdogan financierde. Erdogan runt een conservatief Islamitisch land. De door Soros aangewakkerde opstand bracht Erdogan in zeer zware politieke weersomstandigheden.

President Recep Erdogan trapte Soros het land uit nadat na onderzoek al snel duidelijk werd, dat Soros de massale demonstraties van 2013 tegen de regering Erdogan financierde. Erdogan runt een conservatief Islamitisch land. De door Soros aangewakkerde opstand bracht Erdogan in zeer zware politieke weersomstandigheden.

POLEN
In Polen wilde een handlanger van Soros het Schengen info systeem invoeren. De Poolse regerende politieke partij Law en Justice was hier faliekant tegen en zette haar het land uit.

PAKISTAN
Pakistan heeft officieel geen reden openbaar gemaakt voor het geen toegang verlenen voor George Soros en zijn groeperingen. Ze wilde hem simpelweg geen visum geven. En daarmee was de kous af.

RUSLAND
De Russische Federatie heeft Soros verklaard tot staatsgevaarlijk persoon en werd uit het land verbannen. Hij wordt beschouwd als een bedreiging voor de NATIONALE VEILIGHEID. En de Russen vinden dat de spirituele, morele en culturele nalatenschap bewaard moet blijven in Rusland.

Ook de Orthodoxe kerk wil de oorspronkelijke normen en tradities hoog houden. De liberale stroming van Soros zou de religie willen vernietigen.

De Russische Federatie heeft als staatsbeleid: Het tegenhouden van de globalisering.

FILLIPIJNEN
Rodrigo Duterte President van de Fillipijnen geeft Soros de schuld van het ineen storten van het financiele systeem in Zuid-oost Azië.

George Soros wil alle drugs legaliseren, maar dat is tegen de haren in van Duterte. Hij voert een oorlog tegen drugscriminelen en criminaliteit in het algemeen.

Duterte staat bekend om zijn populistische en controversiële uitspraken en wordt vanwege zijn zero-tolerance aanpak ook wel ‘the Punisher’ genoemd.

Hij adviseerde Soros vooral geen voet in de Fillipijnen te zetten:
“Want er is een speciaal plekje in de hel voor jou Soros, en daar ga ik je heen sturen. Go to hell!!”, aldus Rodrigo Duterte

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven