Globalisten onder elkaar: Von der Leyen gelooft in Timmermans

De ongekozen aanstaande commissievoorzitter Ursula Von der Leyen zei afgelopen woensdag dat zij en haar team groen licht zullen geven om Frans Timmermans de Green Deal binnen te laten slepen.

“De strijd tegen klimaatverandering is een existentiële kwestie voor de nieuwe Europese Commissie. Een ‘Green Deal’ om Europa tegen 2050 klimaatneutraal te krijgen is daarom hard nodig en “Frans Timmermans is de juiste persoon om dit voor elkaar te krijgen”. (bron)

Deze foto is een uurtje geleden genomen van het klimaat-neutrale stel.

 

 

 

 

 

 

 

Toen de Duitse gevaarlijke globalist Von der Leyen dit aankondigde kon ze rekenen op applaus van de Eurofielen en de globalisten.

Ursula wees nogmaals op de bosbranden, de droogte en de overstromingen die “Europa intenser dan voorheen” teisteren.

“De Green Deal is onze nieuwe groeistrategie die nieuwe banen, technologieën, schonere energie, minder uitstoot en mondiale standaarden gaan opleveren. Hier zijn wel MASSALE investeringen voor nodig!”

Oh ja, en natuurlijk de vaste afsluiter bij dit soort waanzinnige uitspraken om goedkeuring van de schaapjes onder de bevolking achter zich te houden:

“Dit alles ten dienste van de burgers!” 

Bron:
https://www.welingelichtekringen.nl/anp/von-der-leyen-gelooft-in-klimaataanpak-timmermans

Hier zien we nog eens wie die goede vriendin van Mark Rutte en de VVD is. Ze zit in hetzelfde Renew Europe (voorheen ALDE).

Dit is waar Europa heen gaat! Luister goed VVD´ers en de rest van Nederland:

https://www.youtube.com/watch?v=Ujf5vCVIVhI

Frans mag dus de zogenaamde Green Deal er doorheen drukken. Plannen die West-Europa het lachertje van de wereld maken voor de natte droom van een aantal globalisten.

Buiten dat zorgt Timmermans er ook voor dat de migrantenstroom naar Europa door blijft gaan. Hij bezoekt de burgemeesters van de grote steden om ze geld toe te stoppen in ruil voor de opvang van migranten. Zo werkt dat in Europa!

Bronnen:
Timmermans en Soros- Omvolking in volle gang!

Soros uitgenodigd in Boedapest voor opname migranten - Timmermans maakt de klus af

Wanneer je weet wat Frans in petto heeft voor Europa dan is te concluderen dat deze persoon geen medeleven of empathie voelt voor zijn medeburgers in Europa. Het bewust binnenhalen op grote schaal van bewezen risicogroepen is een soort genocide op je eigen bevolking. 

Alle cijfers tonen aan dat je met het binnenhalen van dit soort immigranten je levens opoffert van je eigen volk. Onder iedere 1.000 migranten zit een xxx percentage die levens gaat kosten en een nog groter percentage gaan voorgoed enorm veel geld en ellende kosten voor het gastland.

Dat los van alle andere nare lijstjes die deze migranten aanvoeren. En waarom zouden we het doen? Waarvoor is het nodig en welke morele verplichting hebben we toch dat al deze waanzinnige leiders dit blijven stimuleren?

Afgelopen week vroegen wij ons af of Frans Timmermans een psychopaat is of niet. Zie dat artikel en de video hier:
Timmermans een psychopaat?

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x