Gideon van Meijeren (FvD) opgemerkt door wereldwijde media

Wakker Sky News!

Gideon van Meijeren, van het Forum voor Democratie heeft door zijn magnifieke manier van uiteenzetting wat er allemaal speelt op dit moment de aandacht getrokken van verschillende media zoals Sky News.

Een aantal presentatoren nemen gelukkig absoluut geen blad voor de mond.

Rowan Dean

“Slappe” politieke leiders die toegeven aan de mondiale elites en vervolgens doen alsof ze geen idee hebben waar ze hun volk voor tekenen,“liegen tegen de globalistische elites of ze liegen tegen ons”, aldus Rowan Dean, presentator van Sky News.

Rowan Dean
Rowan Dean

Rowan Dean is daar één van en hij hield een bijdrage over onze eigen Gideon van Meijeren van het FVD. De man is wereldnieuws geworden vanwege zijn simpele rustige uiteenzetting van de situatie waar geen enkele politici tegenop kan. Alleen maar antwoorden zonder onderbouwing, de rug toekeren als minister de jonge zijnde en het voor het klootjesvolk afoen als “complotdenken”. Maar de mensen zijn niet gek. Gideon spreekt logica. Gideon legt keer en keer, stap voor stap, uit hoe de vork in de steel zit en laat zich niet intimideren. Een nachtmerrie voor de liegende elite.

Maar U raadt het al. De video die SkyNews plaatste werd GECENSUREERD door de criminele organisatie YouTube.

Maar we hebben de beelden en teksten nog-

Hier zijn de beelden:

 

video

Video downloaden? Even inloggen en de downloadknop verschijnt.

Tucker Carlson

Het vreselijke FOX News brengt ook belangrijke punten onder de aandacht, vooral Tucker Carlson, maar veel te weinig in mijn optiek en hij praat met de rem erop. Dat is duidelijk te merken.

Dit is allemaal wereldnieuws en het moet ook zodanig gebracht worden. Dag in dag uit.

Stel je voor: Uitvinder mRNA vaccin zegt “STOP!”. Dat is wereldnieuws waar de bevolking recht op heeft. Hier moetmen mee overspoelt worden en echte journalisten horen daar bovenop te zetten want dit kan de mensheid redden!

NIKS DOEN ZE!

En dat is slechts één van de dagelijkse bombshells.

Nee, wij moeten naar het gezever van van Dissel en Intsagramheld Gommers luisteren.

Ik ken Tucker van veel lezingen. Die man is uiterst intelligent en weet exact wat hier speelt. De leugen is nog nooit zo groot geweest maar de ontmaskering ook niet.

Waarom praat hij dan toch met de rem op? Dat is misschien een retorische vraag,

Hij ziet het verd*md goed en we zouden graag zien dat miljoenen mensen dat meekrijgen, dag in dag uit, van de grootste Amerikaanse MSM en andere media wereldwijd.

#spijtvaccin

NineforNews

Dit is wat onze vrienden van NineforNews er over schrijven:
Bron:
https://www.ninefornews.nl/gideon-van-meijeren-maakt-furore-op-wereldtoneel-met-ontmaskering-van-leugenaar-rutte/

De ontmaskering van premier Rutte door Gideon van Meijeren (FVD) werd volledig verzwegen door de Nederlandse mainstream media, maar wel opgepakt door Sky News Australia. Ruggengraatloze politiek leiders die de wereldelites naar de mond praten en doen alsof ze geen idee hebben waar ze hun volk in verzeild doen raken, liegen óf tegen de wereldelites óf tegen ons, aldus Sky News-presentator Rowan Dean.

Van Meijeren confronteerde de premier met diens banden met Klaus Schwab van het World Economic Forum en de Great Reset. Rutte ontkende in eerste instantie dat hij het boek ‘Covid-19: The Great Reset’ van Schwab had gelezen, maar toen haalde Van Meijeren een brief tevoorschijn waarin de premier schreef dat het boek hem had ‘geïnspireerd om beter terug te bouwen.”

Rutte zei vervolgens tegen het FVD-Kamerlid dat hij het boek niet had gelezen en de brief had gestuurd ‘uit beleefdheid’. Dean vond de reactie van Van Meijeren hilarisch: “Dus de premier zegt dat hij niet tegen mij heeft gelogen, maar tegen meneer Schwab.”

Perfecte metafoor

“Wat een perfecte metafoor. mark rutte praat net als alle andere ruggengraatloze, centrumrechtse, moderne liberalen de wereldelites naar de mond en doet alsof hij geen idee heeft waar hij ons in verzeild doet raken. Zoals Van Meijeren al opmerkte: deze zwakke politici liegen óf tegen de wereldelites óf tegen ons,” zei Dean.

“Prachtig! Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie verwerft wereldfaam met zijn indrukwekkende ontmaskering van aartsleugenaar Rutte in het Nederlandse parlement,” twittert Percolator.

Van Meijeren zegt zelf:

YouTube Censuur

Sky News Australia mag een week geen video’s plaatsen op YouTube wegens het verspreiden van ‘misinformatie over corona’. Normaal gesproken plaatst de Australische zender tientallen filmpjes per dag op YouTube, maar er is nu al enkele dagen geen enkele video op het kanaal verschenen.

Goed teken. Dit werkt alleen maar meer en meer tegen en mensen worden kotsbeu van YouTube, Facebook en de restvan de bigtech-criminelen.

Hoe meer ze censureren, hoe meer dwang ze proberen te zetten, hoe gekker de maatregelen worden en hoe hilarischer deze B-film wordt, hoe meer verzet er zal ontstaan tegen deze monsters die hun kaart hebben overspeeld, denkende dat slechts 2% van de bevolking hersenen heeft en in staat is om voor zichzelf na te denken en de waarheid wil zoeken. Mispoes. De dag dat deze mensen gaan hangen die zal komen.

Hier op CommonSenseTV gaan wij een campagne houden en hopen dat veel kijkers over gaan nemen wat wij doen. Verlos jezelf van Chrome, Google, en ga slim om met de social media en bescherm jezelf. Wij willen ook vanuit de kern volledig “clean” zijn en geen enkel ideaal verkwanselen. Geen commissies ophalen via bigtech of bedrijven waar we tegen zijn. Maar hierover snel meer.

 

5 35 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
32 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
32
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture