Geweldsmonopolie

Een monopolie betekent een alleenheerschappij. De Nederlandse overheid heeft zich het monopolie toegeëigend op het gebruik van geweld.

Dat zou in theorie een goed idee kunnen zijn. De politie en het leger mogen geweld gebruiken als dat nodig zou zijn om ons, burgers, te beschermen.

Maar zo is het niet meer. De overheid gebruikt zijn geweldsmonopolie om zich tegen ons, vreedzame burgers te keren! Wie had dit ooit kunnen denken?

We hebben overheden grof geweld zien gebruiken tegen de eigen bevolking in dictatoriale regimes maar niemand had toch ooit kunnen bevroeden dat dit anno 2020/2021 in Nederland (en, in mindere mate, ook in Duitsland en Engeland en België en Frankrijk en Spanje) zou kunnen gaan gebeuren.

 

Oorlog voeren!!

Ja, dat is wat ze doen. Dit is een wereldoorlog. Wereldoorlog III is geen oorlog van landen tegen elkaar. Wereldoorlog III is een oorlog van regimes tegen de bevolkingen.

Het team van CommonSenseTV en vele andere echte nieuwssites en actiegroepen met ons, schrijven onze artikelen op basis van onderzoek en gezond verstand-opinie of organiseren demonstraties. Altijd met het idee dat we deze idioterie aan maatregelen en deze geweldadige optredens uiteindelijk met argumenten en het gezonde verstand en met vreedzame bijeenkomsten zouden moeten kunnen kunnen bestrijden, overwinnen en beëindigen.

Maar het lijkt er meer en meer op dat het op die manier niet gaat lukken. Als we te maken hebben met een regime dat zijn politie (en wellicht binnenkort zijn leger) oproept om maximaal geweld te gebruiken tegen mensen die vreedzaam bijeen zijn, en dat keer op keer herhalen, dan kunnen wij dat uiteindelijk niet onbeantwoord laten.

 

Ik heb hier vannacht over gedroomd.

In mijn droom werd ik uitgenodigd om advies uit te brengen aan de mensen over hoe wij ons kunnen wapenen en verdedigen. In mijn droom heb ik mijn gedachten erover laten gaan hoe we deze terroristische aanvallen kunnen stoppen.

Ik had de antwoorden ook niet paraat, maar in mijn droom verscheen er een ex-commando officier.

En die zei me het volgende:

Dit kunnen we niet oplossen zonder een oorlog. Een oorlog tussen burgers en een terroristische organisatie die zichzelf overheid noemt. Als we dit niet stoppen blijven zij ongelimiteerd geweld inzetten. Daarbij zullen ze grondwetten en rechtspraak volledig aan hun laarzen lappen.

Geloof me, alleen een keiharde confrontatie rest ons nog als enige uitweg voor de bevrijding van Nederland.

Zij hebben meer middelen, zij hebben in principe de beschikking tot alle middelen. Maar wij hebben volume. Wij zijn met zoveel meer.

En wij moeten slim zijn. Ik heb ervaring in guerrilla warfare. We hebben weinig middelen tot onze beschikking die we kunnen gebruiken om de terroristen te bestrijden. Daarom kunnen wij alleen maar winnen door strategisch te handelen.

Een simpele truck is om kraaienpoten te strooien op de toegangswegen die de vijand gebruikt met hun voertuigen.  Maar dat werkt maar één of twee keer en zal niet voldoende zijn. Ik denk dat we bij de toekomstige demonstraties onszelf moeten prepareren met shovels, vrachtauto’s, trekkers (liefst met voorladers) en ander zwaar materieel, die in de buurt van het slagveld verdekt opgesteld staan en onmiddellijk het veld op komen rijden op het moment dat de vijand begint toe te slaan. Die strategische opstelling is van belang. Het moeten niet te veel, maar ook niet te weinig voertuigen zijn. In elk geval moet het een verrassingsaanval van ons zijn. De vrachtwagens zullen zich vooral richten op de agressors met paarden en honden. De shovels en trekkers kunnen worden ingezet om het waterkanon omver te kieperen en ook de busjes met romeo-terroristen kunnen daarmee worden aangevallen.

De grondtroepen, die zich voordoen als demonstranten, moeten zich wapenen met messen en met molotof cocktails. Ook een zeer effectief wapen is een centimeter dikke staalkabel van ongeveer een ruime meter lengte, met daaraan een handvat gemaakt. Dat kan je maken van een stukje tuinslang of gewoonweg met duct-tape. 15 centimeter van het uiteinde dubbelvouwen en omwikkelen met tape en je hebt een perfect handvat. En het grappige is dat je die staalkabel gewoon als ware het een riem, om je broek heen kan dragen. Valt totaal niet op en is snel klaar voor gebruik. Keukenmessen voldoen ook maar zijn wel, zeker als ze voldoende lengte hebben, meer zichtbaar voor de vijand.

Agressoren moeten met een puntig keukenmes in de rug, keel of nek worden gestoken en met de staalkabels geslagen als we niet bij de rug kunnen komen. Ook moet er een linie van grondsoldaten zijn die de terroristen met molotof cocktails kan bestoken. Zowel hun voertuigen als de groepen terroristen.

 

Het is van het grootste belang dat we met velen zijn. Zij zijn met een paar honderd. Wij zijn met duizenden. Per agressor zijn er tenminste 3 of 4 vrijheidsstrijders nodig om te voorkomen dat ze naar hun vuurwapens kunnen grijpen. Langs 4 kanten elke agressor aanvallen en direct schilden en wapens afpakken. De agressors zullen ons omsingelen, daarom hebben we ook een grote groep grondtroepen nodig die op ruimere afstand aanwezig zijn en vervolgens de agressors kunnen omsingelen en in de rug kunnen aanvallen met molotof cocktails en stenen. Niet terugdeinzen. De beste verdediging is de aanval.

Er zullen slachtoffers vallen, maar laten we er voor zorgen dat dat vooral aan de zijde van de vijand is. De vijand die ons land wil vernietigen. Onze vrijheid wil vernietigen. Onze levens wil vernietigen. Onze toekomst wil vernietigen.

Verdienen die beter dan te sneuvelen? Nee, ik denk van niet.

Van het grootste belang is dat de groep vrijheidsstrijders groot genoeg is, zichzelf traint en doorzet. Terugtrekken is geen optie want dan zullen de terroristen genadeloos hun middelen inzetten. Dat kan en mag niet gebeuren. Daarom moeten we met zo veel mogelijk strijders zijn. Liefst 10-duizenden, nog beter 100 duizend.

Helaas werkt deze tactiek maar enkele keren. Ze zullen zich steeds beter voorbereiden. Maar we hebben nog een andere aanvalsstrategie. Daarover later mee.

Wellicht zullen ze het leger gaan inschakelen. Maar ik vermoed dat het leger zich niet zo snel voor dit karretje zal laten spannen. Bij het leger is het intelligentieniveau beduidend hoger dan bij dat stel ME-terroristen. En ik waag het te betwijfelen of die zich tegen het eigen volk zullen keren. Mocht dat wel gebeuren dan houdt de strijd op deze manier op, want dan is de overmacht te groot. Maar we zijn dan nog niet uit gestreden hoor. We gaan dan de ETA en IRA tactieken toepassen. Gericht op politiebureaus, gemeentehuizen en ambtswoningen van agressoren.

Ook van groot belang is de communicatie. Daar kan ik nu nog niet zo veel over kwijt want de vijand leest mee. Maar daar zijn oplossingen voor.

Zo sprak de ex luitenant kolonel van de commando’s van de landmacht in mijn droom.

En toen werd ik wakker vanwege een geluid, omdat er een bericht binnen kwam op mijn telefoon:

[MIJN HART HUILT]

Hoe heet het ook alweer?

Een staat waarin de burgers niet beschermd worden door de grondwet?

Waarin je bang en voorzichtig met je mening moet omgaan? Waarin iemand die afwijkt voor gek wordt verklaard?

Een staat waarin wanneer je gezegd wordt te springen je vraagt “hoe hoog?” in plaats van “waarom?”

Een staat waarin grof geweld wordt toegepast op onschuldige, bezorgde mensen?

Waarin je letterlijk moet rennen voor je leven wanneer je alleen maar gehoord wilt worden?

Een staat waarin je medemens zo makkelijk zegt “het is je eigen schuld, moet je maar luisteren?

Een staat waarin je jezelf niet eens met het woord mag verdedigen?

Een staat waarin maar één geluid gehoord mag worden en alle andere geluiden door censuur en geweld in de kiem gesmoord worden?

Een staat waarin je schuldig bent, zelf als het tegendeel bewezen wordt?

Tip: het begint met een D, maar de 2e letter is geen E.

Ik heb in het afgelopen jaar heel wat gezien, maar zo erg als gister nog nooit.

Ik ben boos.

Ik ben verdrietig.

Ik ben diep verontwaardigd.

Mijn hart huilt..

 

Tekst geschreven door Els Vis van Heemst maar ook mijn hart huilt…..

#waarligtjouwgrens

5 20 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
15 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
15
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x