NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

FRAUDE: 30.000 Trump-stemmen verwijderd én 12.173 stemmen van Trump naar Biden

Verkiezingsdata in Georgia (Amerika) laten zien dat meer dan 30.000 stemmen van Donald Trump zijn verwijderd. 

Daarnaast zijn er ook nog eens 12.173 stemmen van Donald Trump naar Joe Biden geswitched. (bron)

Lynda McLaughlin van de Data Integrity Group presenteerde samen met datawetenschappers Justin Mealey en Dave Lobue de resultaten voor de Georgia Senate Judiciary Subcommittee on Elections.

“Wat we hier hebben, is dat we daadwerkelijk fraude hebben die we kunnen bewijzen bij deze verkiezingen. Er was fraude bij de verkiezingen in Georgië en we kunnen het bewijzen met gegevens,” zei Mealey. “De stemgerechtigde wil van de bevolking van Georgië wordt niet weerspiegeld in de valse resultaten van deze verkiezingen.”

Ten minste 30.593 stemmen op Trump zijn verwijderd, waaronder 17.650 stemmen in Dougherty County, 7.008 stemmen in Dodge County en 5.935 stemmen in Putnam County.

Biden “won” Georgia met slechts 10.000+ stemmen verschil.

Mealey werkte negen en een half jaar als technicus voor elektronische oorlogsvoering bij de Amerikaanse marine en was een voormalig aannemer van de Central Intelligence Agency (CIA) als data-analist en programmeur voor het National Counterterrorism Center. Momenteel werkt hij als programmeur voor een van de “Big Four” accountantskantoren.

Tijdens een ruim 6 uur durende federale zitting werden getuigen en advocaten gehoord. Het ongeloof en onbegrip in Amerika is groot. Ook onder veel senatoren en andere politici. Zo ontzettend veel fraude en men lijkt machteloos en het land wordt gestolen en uitgeleverd aan de socialisten.

De mainstream media en de Democraten negeren alles dood. Hoe anders was het toen Donald Trump onterecht werd beschuldigd tijdens de Rusland-hoax en het fake-impeachment proces.

Maar nu geven de Democraten niets meer om de waarheid en ze willen dit zo snel mogelijk achter zich laten door het te negeren.

Deze fraude in Georgië is slechts een klein onderdeel van de megafraude gepleegd in de Verenigde Staten. Voorlopig wil geen rechter zijn vingers branden aan deze zaken maar de druk is enorm en de bewijzen liegen er niet om. De Democraten hadden niet verwacht dat men toch zoveel boven water zou krijgen en, belangrijker nog, dat het ook nog eens onder de aandacht zou komen daar de MSM alles dood negeert. FOX News inclusief.

Maar dankzij nieuwe opkomende mainstream media zoals NTD, Newsmax en OAN zijn vele ogen eindelijk open gegaan. Zij filmden namelijk WEL alle verhoren en zonden deze allemaal live uit.
Resultaat: Miljoenen mensen stappen over naar deze nieuwe mainstream media en zijn boos. HEEL boos.

We zullen dit jaar veel gaan horen over #WeThePeople en het zal overwaaien naar ons. Mensen zien hoe ze worden bedonderd en zijn het spuugzat.

6 januari wordt een  bijzondere dag (morgen meer).

Bronnen:
https://www.theepochtimes.com/georgia-election-data-shows-17650-votes-switched-from-trump-to-biden-data-scientists_3640670.html
https://www.ntd.com/georgia-election-data-shows-17650-votes-switched-from-trump-to-biden-data-scientists_548107.html

Hier een samenvatting van het federale verhoor (Nederlands ondertiteld):

 

NEVER, EVER GIVE UP!

“We kúnnen een verkiezing  verliezen maar we kunnen geen gestolen verkiezing door laten gaan. Wij willen dat alle legale stemmen worden geteld en alle illegale stemmen worden verwijderd. Niets meer. Niets minder.

En als de Democraten niets te verbergen hebben dan zouden ze ons de stemenveloppen toch moeten overhandigen en meewerken. Maar we weten dat zij deze fraude hebben opgezet.”

 

Zie hier: De belangrijkste speech ooit van Donald Trump (Nederlands ondertiteld)

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x