CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Geen vaccinatiepaspoorten in Florida

Terwijl we hier overgeleverd zijn aan de kaagjes, ruttetjes en ander ongedierte die onze democratie ondermijnen en misdaden begaan door het eigen volk aan onnodige, vernederende en gevaarlijke maatregelen te onderwerpen, gaan of zijn vrijwel alle Republikeinse staten open in Amerika.

Florida is een goed voorbeeld van een plek op aarde waar alles weer “normaal” lijkt te zijn.

“Als je nu naar Zuid-Florida kijkt, is deze plek booming”, zei gouverneur Ron DeSantis onlangs. (bron)

 

Dat is logisch. Wanneer je niet iedereen opsluit en de hele economie sloopt vanwege een griepvirus dan gaat alles goed.

Als iedereen die ene zin zou begrijpen dan is alles opgelost en kunnen de elite roepen wat ze willen. Soros, Gates en Bigtech met al hun geld en macht, zouden met de staart tussen de benen het corona-circus verlaten.

Maar ook in Amerika blijven de media de schijn ophouden dat wij hier daadwerkelijk met een ernstige pandemie te maken hebben.

We zien een enorm contrast tussen (Republikeinse) staten die zo snel mogelijk weer terug gaan naar een normale samenleving enerzijds en hilarische coronamaatregelen die steeds verder lijken te gaan in de bange droevige Democratische staten waar psychopaten het voor het zeggen hebben, zoals in Nederland, anderzijds.

Koortsachtig proberen media met wat cijfertjes te rommelen om zo Florida en de andere Republikeinse Staten die de boel open gooien negatief in het nieuws te brengen.

Teksten als: “Meer dan 32.000 Floridianen zijn omgekomen, een ondenkbare kostenpost die de leiders van de staat zelden erkennen.” , komen er vanuit de New York Times, de depressiefste krant van Amerika in een Democratische staat waar je zelfs in bed bijna een mondkapje op moet hebben.

Maar hoe erg de media het ook vinden dat al die gezellige lockdowns en prachtige mondmaskers worden afgeschaft en wat ze er ook over schrijven, het mag niet baten.

5 staten in de VS stoppen met de mondkapjesplicht.

Texas, Mississippi, Iowa, Montana en North Dakota stoppen met de mondkapjes.

16 staten hebben nooit een mondkapjesplicht gehad

Alaska, Arizona, Florida, Georgia, Idaho, Missouri, Nebraska, Oklahoma, South Carolina, South Dakota, en Tennessee hebben nooit een mondkapjesplicht gekend. Hooguit werden ze aanbevolen.

Bron:
https://abcnews.go.com/Health/states-dropped-mask-mandates/story?id=76249857

Het enigszins te verwachten fenomeen is dat sommige burgers en ondernemers nog steeds volledig gehersenspoeld zijn en een soort tegenacties organiseren. 

Opgejut door de Democratische politici voeren ze actie om toch anderen t e stimuleren zo´n mondkapje op te gaan zetten. Vaak zijn het Antifa-aanhangers en BLM-figuren die tegenwoordig het visitekaartje zijn van de aanhang van de Democraten en gaat het dus niet geweldloos. Antifa loopt al jaren met mondkapjes op omdat ze te laf zijn hun gezicht te tonen tijdens hun “vreedzame demonstraties” waar ze politiebureau´s in de fik steken en mensen vermoorden en ernstig verwonden. (bron) (bron)

De media zwegen als het graf.

Ook in Nederland, wanneer we deze criminelen eindelijk uit Den Haag hebben verjaagd, zullen mensen nog blijven hangen in dit angst-narratief en zullen veel psychiaters de wachtkamers vol hebben zitten met mensen die lijden aan het Stockholm Syndroom.

Maar over het algemeen zijn de burgers van Florida hun gezonde verstand nog niet verloren en is de teneur zoals te zien op deze foto´s. 

 

 

Vaccinatiepaspoorten no way!

Florida doet ook niet mee aan het vaccinatiepaspoorten-verhaal.

“Ik wil hier heel duidelijk zijn. In Florida doen we NIET aan vaccinatiepaspoorten!”, zei Florida gouverneur Ron DeSantis tijdens zijn persconferentie vorige week. (bron)

Ook wil hij dat bedrijven hier mee stoppen:

“De staat zal u in geen geval vragen om een ​​vaccinatiebewijs te tonen en ik denk niet dat particuliere bedrijven dat ook zouden moeten doen.”

“We gaan kijken wat we moeten doen om ervoor te zorgen dat we Floridianen beschermen. Maar ik denk dat het een groot probleem zou zijn om de weg van vaccinpaspoorten in te slaan.”

 

Gouverneur DeSantis na gesprek experts over vaccinatiepaspoorten

 

De gouverneur heeft kritiek op andere staten waar ze wel doorgaan met deze mensonterende maatregelen en gedwongen vaccinaties door willen drukken, al zullen ze het zelf nooit zo noemen.

“Sommige van die staten zeggen dat je alleen naar een sportevenement mag gaan als je een negatieve test of een vaccinatiebewijs laat zien. Ik denk dat de mensen zelf voor hun eigen moeten beslissen. Als je naar een evenement wilt gaan, ga dan naar een evenement.  Wil je niet dan ga je niet.”, aldus DeSantis, die steeds populairder wordt in de VS onder de normale mensen die hun gezonde verstand nog hebben.

“Maar een bewijs van een vaccinatie eisen… Zo krijg je de samenleving niet weer normaal. Dus we weigeren vaccinpaspoorten hier in de staat Florida.” (bron)

DeSantis had dezelfde boodschap tijdens zijn rondetafelgesprek over de volksgezondheid waar hij experts ondervroeg over de pandemie, vaccins en het vaccinpaspoort. Waarschijnlijk echte experts en niet de CNN-experts waar deze gouverneur dwars doorheen prikt. (bron)

Daarbij hebben we de afgelopen maanden wel geleerd dat DeSantis niet erg gevoelig lijkt voor alarmisten die zichzelf expert noemen maar er ergens wel een belang in hebben dat dit coronasprookje overeind blijft.

Hoe mooi ook: Echt vertrouwen komt pas weer terug wanneer politici als DeSantis zich eens uitspreken over de grote gevaren van het vaccin en de leugens over Covid19.

Wat dat betreft zijn Wybren van Haga en Thierry Baudet de voorlopers voor wereldwijde politici want ook dit corona-verhaal houdt geen stand en zal zich aan het gezonde verstand moeten overgeven.

En de mensen in Florida? Die leefden nog lang en gelukkig. En zij lachten zich de ballen uit hun broek waar wij in vredesnaam mee bezig zijn.

 

LEES OOK:

5 9 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven