CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Geen gelul. SP, D66, PvdA, 50+, VVD, GL en CDA VERPLICHTEN u zich te laten vaccineren

De politieke partijen van Het Kwaad

SP, D66, VVD, GL, PvdA, 50+ en CDA willen u allemaal, stuk voor stuk, Kamerlid voor Kamerlid, verplicht vaccineren. Of kan iemand dat weerleggen?

En er vallen doden en gewonden tijdens dit vaccinatie-experiment! Heel veel.

Iedereen die zich in wil laten vol spuiten tegen iets waar alleen maar mensen van boven de 70 aan overlijden heeft ze niet helemaal op een rijtje qua logica maar doe je best.

Maar waarom niet-gevaccineerden uitsluiten? De gevaccineerden zijn toch “beschermd”? Ze zijn toch ingeënt? Laat die wappies en anti-vaxxers, zoals de helse media ze zo graag noemen, elkaar dan lekker zelf uitroeien met het “killervirus”?

Maar dat mag niet besproken worden. Prikken en “bek houden.”

Niet essentiële gelegenheden

Mooie politieke verhalen eromheen door mensen zonder vaccinatiepaspoort niet toe te laten bij “niet essentiële” evenementen is exact wat een VACCINATIEPLICHT is.

De toegang gaat je dus worden ontzegd als je naar “niet essentiële” evenementen toe wilt.

Wie is de politiek om voor mij of een ander uit te maken wat voor mij “essentieel” is?

Voor de één is dat voetbal, voor de ander theater. Voor weer een ander zwemmen. We hoeven het niet uit te leggen alsof we kleine kinderen zijn aan onze lezers maar aan een behoorlijk gedeelte van de Nederlandse bevolking wel, zo blijkt. Hoe kunnen ze in vredesnaam niet zien wat hier speelt?

Deze partijen CDA, GL, VVD, D66 en ja OOK de SP zijn een schandvlek op onze geschiedenis. Ieder Kamerlid van deze partij verdient de figuurlijke brandstapel.

Mensen die dit nog steeds niet doorzien zijn verloren en trekken de mensen die het aller- aller- allerbeste willen voor Nederland er in mee.

Zij beseffen niet dat diegenen die kritisch zijn niet in complotten denken maar feiten verzamelen en aan de hand van die feiten worden hele voor de hand liggende vragen gesteld. En dat mag niet meer. Dan wordt je als idioot behandeld in dit land.

Zijn ze wel helemaal goed?

Nogmaals, al deze partijen en alle koppen van deze partijen, stuk voor stuk, willen deze democratie om zeep helpen. Iedere persoon per partij is verantwoordelijk voor deze dictatoriale maatregel die er zeker gaat komen en ons mee laat doen aan een experiment met dwang. Kunt u nog luisteren naar wie dan ook van deze partijen?

 

Cor Pluym liet deze video al zien in zijn artikel. Hier nogmaals.

Dit is een psychopaat aan het woord. Niet iemand die je uit woede wel eens een “psychopaat” noemt tussen haakjes. nee, deze man is een werkelijke psychopaat. En met hem blijkbaar velen in de Tweede Kamer.

Luister even naar hugo met in uw achterhoofd wat ons allemaal is aangedaan afgelopen 12 maanden:

hugo vond het afgelopen jaar loodzwaar maar ook schitterend. Hij het het voor geen goud willen missen..

Hier hugocaust:

PVV

Voor wie denkt dat de PVV vrijuit gaat… Het spijt ons u te moeten teleurstellen. ALLE partijen die coronamaatregelen niet willen afschaffen, werken mee aan de grote leugen. Was het niet Geert Wilders die altijd zei: “Niets is meer waard dan onze vrijheid!”?

Nogmaals: Hoe is het toch mogelijk dat  mensen “het” niet zien?

 

Wat te doen? Het is zo simpel maar hoe krijgen we het volk bij elkaar? Gewoonweg NIET vaccineren en NIET meedoen aan de coronamaatregelen. We kunnen dit land volledig lam leggen en het is gebeurd. Maar we hebben nog teveel slapende mensen in ons land.

ZIE OOK:

Hallo CSTV !

 

 

4.6 28 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
21
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture