NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Franse minister uitgemaakt voor vuile verkrachter tijdens herdenking vermoorde priester

Tijdens een ceremonie ter nagedachtenis van de Franse katholieke priester Jacques Hamel, die in juli 2016 de keel werd doorgesneden door jihadisten in een kerk in het Normandische Saint-Etienne-du-Rouvray, is Frans minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin uitgemaakt voor ‘vuile verkrachter’.

Elf mensen werden vervolgens opgepakt.

Vuile verkrachter! Darmanin, verkrachter! Vuile verkrachter!’, zo werd door meerdere mensen gescandeerd terwijl de minister een eerbetoon aan het uitspreken was buiten de kerk in Saint-Etienne-du-Rouvray.

De personen die de minister hebben aangesproken, werden weggehaald, zo zei de prefectuur van Seine-Maritime.

Elf personen werden opgepakt en verhoord, vier zitten in voorarrest voor SMAAD en ze hebben allemaal een bekeuring gehad voor een verboden manifestatie’, aldus de prefectuur.

De dappere schreeuwers horen bij de gele hesjes beweging in Frankrijk: de ‘gilets jaunes’

In 2017 werd Darmanin beschuldigd van verkrachting door een vrouw die een beroep op hem had gedaan om een rechtszaak te regelen in 2009, maar volgens Darmanin ging het om een RELATIE met wederzijdse TOESTEMMING.

Sinds de joodse Darmanin begin deze maand door president Emmanuel Macron werd benoemd als minister van Binnenlandse Zaken, is er heel wat polemiek ontstaan over die beschuldigingen uit 2017.

De herdenkingsdienst tijdens welke de leuzen ten gehore werden gebracht vond voor de vierde keer plaats ter nagedachtenis van Jacques Hamel.

Op 26 juli 2016 werd de 86-jarige priester, Jacques Hamel, gegijzeld door twee moslim-extremisten in zijn kerk de Sint Stefanus in Saint-Étienne-du-Rouvray.

Adel Kermiche en Abdel Malik Petitjean die aangesloten waren bij ISIS, hielden Hamel 40 minuten lang gegijzeld om hem vervolgens zijn keel door te snijden.

Voordat hij gedwongen moest knielen riep de priester: Verdwijn, Satan, verdwijn!!

Zijn laatste woorden raakten vele mensen in geheel Europa en weerklinken nog altijd.

Paus Fransiscus heeft Jacques Hamel daarom heilig verklaard zonder eerst vijf jaar te wachten, wat eigenlijk gebruikelijk is bij een heiligverklaring.

Hamel’s brevier, het boek waar een geestelijke dagelijks uit moet bidden, wordt nu voor eeuwig bewaard als reliek in het Vaticaan.

France marks 3rd anniversary of priest’s murder by Islamic terrorists

https://m.hln.be/nieuws/buitenland/franse-minister-uitgemaakt-voor-vuile-verkrachter-tijdens-herdenking-vermoorde-priester-elf-arrestaties~a602cf0e/

BRAND IN KATHEDRAAL NANTES EXPRES AANGESTOKEN DOOR ASIELZOEKER

Schrijven over GENOCIDE op CHRISTENEN?: Doodsbedreigingen!

ASIELZOEKER dreigt met aanslag tegen CHRISTENEN

Christenen in Turkije ontvoerd en vermoord

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x