NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Frankfurt - Immigrant duwt moeder en zoontje (8) voor trein

Verdriet en boosheid in Duitsland na de verschrikkelijke moord op een 8 jarig jongetje.

Gottfried Curio (AfD) en Peter Beuth (CDU) reageren. Het verschil in leiderschap is duidelijk. Duitsland lijkt nu eindelijk te ontwaken. De AfD zit al een tijdje in de lift. In Duitsland heeft de 40-jarige Habte Araya een moeder en een jongetje van 8 voor de trein geduwd. De moeder kon zich in de laatste seconde nog redden. Haar zoontje overleed ter plekke aan zware verwondingen.

Habte Araya stond in Zwitserland bekend als “model-immigrant” en was het symbool voor “succesvolle integratie”. Hij heeft zelf 3 kinderen. De AfD in Duitsland komt hier met duidelijke oplossingen. In de ogen van de (Nederlandse) pers, is deze partij uiteraard “extreem rechts” en zijn het “fascisten”, maar Duitsland lijkt wakker te worden.

Al voor deze tragedie bleef de AfD stijgen in de peilingen en het ledenaantal wordt groter en groter. Opvallend is dat in Oost-Duitsland de AfD verreweg de grootste partij is met 23% van de stemmen en daarmee zelfs CDU voorbijgaat. In West-Duitsland kan de partij rekenen op “slechts” 13% van de stemmen.

 

Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x