Fox News Ingraham over Europese lockdowns: “Compleet gestoord!”

Laura Ingraham van Fox News noemt het coronabeleid in de Europese landen “lunatic” en kan haar lach bijna niet inhouden over hoe gestoord het is dat wij hier, na het opblazen van onze economie, gewoon wéér in een lockdown gaan.

Dit terwijl alles over het virus bekend is en alle Staten en landen die niet meedoen aan deze waanzin gewoon doordraaien en absoluut geen last hebben van deze zogenaamde “pandemie”. Het is common sense. Natuurlijk heeft men er “last” van. Maar dat hebben we van alle virussen.

 

In de VS heeft men wat te kiezen aankomende dinsdag.

De extreem linkse Democraten die alles op slot willen gooien. In de Greendeal van Parijs willen stappen. De olie industrie in de VS afschaffen door fracking (boren) te bannen. Geen auto´s meer. Waanzin en het kost miljoenen goedbetaalde banen. Belastingverhoging. Grenzen open. Mondkapjes. Angst. BlackLivesMatter en Antifa riots. Politie die defunden wordt en weggejaagd. Media die dat vervolgens volledig negeren. En vooral… Corona, corona, corona, corona….

De Dems gaan “het virus te lijf”. Maar een virus krijg je niet weg. Je laat hjet deel van het leven worden en zo wordt het risico geminimaliseerd omdat je immuniteit opbouwt.

Maar Dems en onze leiders denken dat het opsluiten van gezonde mensen de oplossing is. En het

Dems staan met hun mondkapjes graag voor de camera om zinnen uit te stamelen als: “Onze gedachten gaan uit naar al die coronaslachtoffers en nabestaanden“.

Maar weinig mensen zullen zich aangesproken voelen omdat het opa of oma was van 82 die het laatste zetje kreeg. Het angst zaaien heeft nog wel effect. Gesteund door de corrupte media en bigtechs blijft het een groot probleem. Daarbij moet Trump vechten tegen Google, Twitter en Facebook die alles censureren wat negatief is voor Sleepy Joe Biden.

Mensen kunnen kiezen voor bovenstaande hel of op Donald Trump stemmen. Alles opengooien. Geen verplichte mondkapjes en idioterie. En (citaat Trump) “NOOIT MEER LOCKDOWN!”

Heeft u ooit 30.000 mensen naar een President horen schreeuwen: “WE LOVE YOU”? Het gebeurt dagelijks in de VS waar Trump 2, 3 of soms zelfs 4 rally´s houdt. De mensen zijn zo onderdrukt en hebben zoveel irrationaliteit en onderdrukking moeten ondergaan in vooral de Democratische Staten. Ze zijn het zat en zijn aan het einde van hun Latijn. Ze zijn mentaal en financieel gesloopt. Kiezen voor Trump is kiezen voor vrijheid.

Daartegenover komen er bij Joe Biden, als hij zijn schuilkelder weer eens uitkomt om een “speech” te houden, zo´n 15 man. Ze kijken niet eens naar hem. Mondkapjes, social distancing. Doffe ellende en de man noemt Donald Trump, George. Biden heeft geen enkel besef meer en zal de puppet worden van radicaal links, mocht hij gekozen worden. Ook Obama wordt opgetrommeld, maar de demagoog trekt ook geen volk meer.

Alles wijst erop dat Trump dik en dik gaat winnen. Als dat gebeurt dan zijn de fakemedia, de censurerende social media, extreem links en de corona-idioterie in de VS verslagen. De media voorspelt dat Biden wint. Wij voorspellen een enorme rode golf in de VS. Rood van de Republikeinen.

Dinsdag zullen we weten of de mensen daar echt massaal wakker zijn.

Iets wat in Europa duidelijk NIET het geval is. Je schaamt je bijna dat je hier woont tussen zoveel ongeïnformeerde mensen (met vaak nog een hele grote mond ook). Ze hebben geen idee. Maar dat komt nog wel… Amerika is vaak een kijkje in de toekomst. Helaas weten maar weinig Nederlanders wat daar gebeurt want het eerste positieve woord over Donald Trump in de media moet nog geschreven of uitgesproken worden.

 

4.5 11 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x