CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Fauci en WHO werkte samen met de Communistische Partij gegevens COVID

Documenten bewijzen dat Fauci samenwerkte met de Communistische Partij aan COVID data

Judicial Watch, een Burger toezichthouders-groep die rechtszaken inzake vrijheid van informatie indient, bracht maandag een persverklaring uit over hun onderzoek dat correspondentie van Dr. Anthony Fauci aantonen dat hij samenwerkte met Chinese Communist Party en desbetreffende eisen van COVID-beperkingen voor Amerika.

“Deze nieuwe e-mails tonen de speciale samenwerking van de WHO en Fauci samen met China´s inspanningen om informatie over COVID-19 te controleren”, zei Tom Fitton, president van Judicial Watch.

Uit hun persbericht:

Judicial Watch heeft vandaag aangekondigd dat zij en de Daily Caller News Foundation (DCNF)  301 pagina’s  met e-mails en andere gegevens van Dr. Anthony Fauci en Dr. H. Clifford Lane van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services hebben ontvangen, waaruit blijkt dat National Institutes of Health (NIH) -functionarissen vertrouwelijkheidsformulieren afstemde ​​op de voorwaarden van China en dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in januari 2020 een nog niet uitgebrachte, “strikt vertrouwelijke” epidemiologische COVID-19-analyse heeft uitgevoerd.

Bovendien onthullen de e-mails een onafhankelijke journalist in China die wijst op de inconsistente COVID-nummers in China aan de adjunct-directeur van NIH’s National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Cliff Lane, voor klinisch onderzoek en speciale projecten  .

De e-mails zijn verkregen als reactie op een rechtszaak over de Freedom of Information Act (FOIA) die is aangespannen bij de US District Court voor het District of Columbia door Judicial Watch namens de DCNF ( Daily Caller News Foundation v. US Department of Health and Human Services ( Nr. 1:20-cv-01149)). 

De rechtszaak werd aangespannen nadat HHS niet had gereageerd op het verzoek van de DCNF op 1 april 2020, FOIA om:

  • Communicatie tussen Dr. Fauci en adjunct-directeur Lane en functionarissen van de Wereldgezondheidsorganisatie over het nieuwe coronavirus.
  • Mededelingen van Dr. Fauci en adjunct-directeur Lane betreffende de WHO, de ambtenaar van de WHO Bruce Aylward, de directeur-generaal van de WHO Tedros Anhanom en China.

De nieuwe e-mails bevatten een  gesprek  over vertrouwelijkheidsformulieren op 14-15 februari 2020 tussen Lane en technisch medewerker Mansuk Daniel Han van de WHO  . Han schrijft: “De formulieren zijn deze keer afgestemd op de Chinese voorwaarden, dus we kunnen de formulieren van vroeger niet gebruiken.”

Een WHO-  briefingpakket  dat op 13 februari 2020 is verzonden naar NIH-functionarissen die naar China reizen als onderdeel van de COVID-reactie, vraagt ​​de functionarissen te wachten met het delen van informatie totdat ze een overeenkomst hebben met China: “BELANGRIJK: Behandel dit als gevoelig en niet voor openbare communicatie totdat we overeenstemming hebben bereikt over communicatie met China. ”  

In  een e-mail  van 20 januari 2020 bespreekt een ambtenaar van de WHO de epidemiologische analyse die zij eerder die maand van COVID-19 hebben uitgevoerd en stelt dat deze “strikt vertrouwelijk” is en “alleen voor” de Strategic and Technical Advisory Group for Infection Hazards. (STAG-IH), en “mag niet verder worden verspreid.”

In  een e-mail  van 4 maart 2020 wijst de Chinese journalist Zeng Jia aan Lane, een verslaggever van  Caixin Media , aan Fauci-plaatsvervanger Cliff Lane dat het aantal gevallen dat is gemeld in de WHO Joint China Mission’s rapport  niet consistent zijn met het aantal  gerapporteerd door  de Wuhan Public Health Committee:

Op pagina 6 [in het WHO-rapport] staat dat er op 2 december 2019 in Wuhan ten minste één klinisch gediagnosticeerd geval van coronavirus was; en van 11 tot 17 januari waren er elke dag nieuwe klinisch gediagnosticeerde en bevestigde gevallen in Wuhan, wat niet consistent is met de cijfers van de Wuhan Public Health Committee.

In  een e-mail  van 15 februari 2020  informeert Gauden Galea , hoofd van het WHO-kantoor in China, de leden van de gezamenlijke missie die naar China reizen dat al hun activiteiten in China zouden worden geregeld door de Nationale Gezondheidscommissie van de Chinese regering.

“Deze e-mails zetten de toon al vroeg tijdens de uitbraak van het coronavirus. Het is duidelijk dat de WHO China vanaf het begin de controle heeft gegeven over de informatiestroom. Echte transparantie is cruciaal ”, zegt Ethan Barton, hoofdredacteur van de Daily Caller News Foundation.  

“Deze nieuwe e-mails tonen de speciale aanpassingen van de WHO en Fauci aan de Chinese communistische inspanningen om informatie over COVID-19 te controleren”, zei Tom Fitton, president van Judicial Watch.

Dit is de laatste informatie die is verkregen van Judicial Watch en het lopende onderzoek van de DCNF naar de reactie van Fauci en NIH op de coronaviruspandemie. Judicial Watch en de DCNF hebben eerder e-mails ontdekt  waarin een WHO-entiteit aandrong  op een persbericht, goedgekeurd door Dr. Fauci, “vooral” ter ondersteuning van China’s COVID-19-reactie.  

Op 22 september gaf rechter Dabney L. Friedrich van de US District Court   HHS opdracht om te beginnen met het verwerken van responsive records. In een rechtszaak op 21 september zei HHS dat het bureau zou kunnen beginnen met het produceren van 300 pagina’s met responsieve records voor de DCNF vanaf 30 november, acht maanden na ontvangst van het FOIA-verzoek van de dagelijkse beller. Het totale aantal responsieve records is ongeveer 4.200, wat de volledige vrijgave van de gegevens tot ten minste 2022 zou hebben uitgesteld. HHS beweerde ook dat Fauci elk van zijn e-mails persoonlijk moet bekijken voordat ze worden vrijgegeven.

Mocht er in bovenstaand bericht Vertaal fouten gemaakt zijn, mijn excuses.

Judicial Watch WINT rechtszaak tegen Hillary Clinton

4.4 8 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven