CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Fantastische politieagenten in Wenen zetten corrupte media te kijk

Politie en “extreem rechtse” demonstranten gaan hand in hand

Gisteren vond er een demonstratie plaats in #Wenen waar geen toestemming voor was gegeven. De demonstratie was gericht tegen de coronaregels en voor de vrijheid.

Volgens de media was het vooral een protest van extreem rechts.

Reuters:

ABC NEWS

 

Goed, we kennen ze… kijk maar rond. Allemaal, stuk voor stuk, berichten de mainstream media op een negatieve manier over dit soort demonstraties. Geen enkele journalist die het positieve er van inziet. Tuig.

Maar wij zagen beelden vanuit Wenen gisteren die iets heel anders lieten zien dan diezelfde media ons willen doen laten geloven:

De datum in de video moet zijn 31 januari 2021

Nu zijn we ervan bewust dat dit momentopnames zijn. Het kan zo zijn dat de politie een half uur later er op los sloeg. Dat willen media je ook doen laten geloven. Dan wel op zo´n manier dat het de schuld is van der burgers.  Maar na het bekijken van alle beelden, ook de urenlange livestreams, was dit wel degelijk het beeld van de demonstratie.

Dit doen deze agenten niet voor niets.

Toch willen de media die negativiteit in beeld brengen.

Ze doen “verslag” van de “riots”.  In werkelijkheid, zover wij hebben kunnen waarnemen, waren dat hele kleine opstootjes en ongelukjes.

 

https://www.rt.com/news/514204-austria-covid-lockdown-protest-vienna/

Tsja… wil je eerlijk verslag doen? Dan kijk je naar het gedrag van de demonstranten en van de politie tijdens de demonstratie.

Je gaat rellen van rivaliserende groepen of beroepsvandalen onderzoeken en die onderscheidt je van de demonstraties zelf. Die breng je niet direct met elkaar in verband of je doet dat op een correcte manier zodat de context duidelijk wordt.

Dat is moeilijk en iedereen kan zich daarin vergissen. Maar het gaat om de intentie om eerlijk verslag te doen en het in de juiste context te zetten.

En daar falen de media unaniem in…

Dat zagen we ook tijdens deze demonstratie vorige maand in Denemarken. Geen woord hierover in de media. Slechts schermutselingen van tuig naderhand werden uitvergroot.

 

Bron:
https://www.youtube.com/watch?v=8fz-L-XL4oM

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven