NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Nepnieuws en bangmakerij bij activistische RTL Nieuws over Spanje

RTL heeft gisteren een artikel gewijd aan de zogenaamde “enorme stijging coronabesmettingen” in Spanje.

Wilt u echt het ware gezicht van de media zien? Kijk dan zeker de video onderaan dit artikel.

Kun je niet wachten om het ultieme voorbeeld van de ware aard van de media te zien? Kijk dan eerst hier!

RTL Nieuws is activisme. Goed nieuws is GEEN optie

RTL praat over de 8.000 besmettingen per dag in Spanje (bron) Geen positief getesten. Nee.. besmetten zal en moet het heten.

Het is werkelijk ongehoord hoe alle media, geen enkele uitzondering, op deze manier paniek willen zaaien. Bewust. En een rechtszaak van nota bene een Hooggerechtshof om de maatregelen af te schaffen, naast zich neer te leggen en het zien brengen als slecht nieuws. Een rechter die burgers vrijsrpeken van alle maatregelen omdat ze simpelweg ongegrond zijn verklaard. Het staat in geen enkele verhouding tot het virus.

De gevolgen van deze maatregelen raakt de bevolking volstrekt onnodig heel diep. Iedereen heeft met de gevolgen te maken en merken de directe gevolgen ervan én wat ons nog te wachten staat als het aan de Europese regeringen ligt.

Twee Hooggerechtshoven spreken een vonnis uit. Dát is nieuws. Gefeliciteerd mensen in Madrid. Hoe voelen jullie je?

Niets daarvan. Alle zenders brengen het als alarmerend en het wordt bijna niet besproken. Alsof de rechters gestoord zijn. De laatste 3 artikelen plús het filmpje die over SPanje gingen, vatten exact samen wat er mis is met de door en door corrupte media en hoe we in de eik genomen worden met zijn allen.

Zó opzichtig dat je zelf bijna verstijfd staat omdat het tegen alle logica ingaat. Rationaliteit is verdwenen. We leven in een land waar de waarheid niet telt, maar de angst..

Het schofterige RTL doet exact wat ze allemaal doen. Doelbewust.

Hier de andere kant van het verhaal.

In werkelijkheid is er heel veel goed nieuws vanuit Spanje te melden.

POSITIEVE TESTS NEMEN TOE! MORTALITY RATE BLIJFT DALEN!

Sinds vrijdag zijn er 20.000 nieuwe positief geteste mensen geregistreerd in Spanje. Dit betekent dat, wanneer je het op vrijwel het hele land betrekt, overal ontzettend veel mensen positief testen door de, niet volledig betrouwbare, PCR test. Of zij hebben het virus al gehad.

Volstrekt ongevaarlijk. Slechts voor ouderen kan het fataal worden. Daar hebben we geen regering voor nodig om daar zuinig op te zijn en al helemaal geen dwangmiddelen die ons hele leven kapot maken.

De grotere hoeveelheid doden afgelopen maanden zijn vooral te danken aan het falende beleid van de regering. In werkelijkheid heeft het er nu alle schijn van dat er immuniteit is opgebouwd. Een vaccin is dus ook totaal overbodig.

Dit is ontzettend goed nieuws!

Maar kijk hoe men het brengt en welke grafiek RTL overneemt van de Spaanse leugenpers El Pais:

 

Alsof we idioten zijn. Kleine kinderen.

Dat is even makkelijk! Als we morgen nog even 100.000 tests uitvoeren, dan kunnen we die grafiek nog angstaanjagender maken.

Maar deze grafiek is verdomd logisch wanneer je massaal gaat testen en prachtig nieuws wanneer je het tegenover de dodenaantallen zet. Vooral als je eerlijk bent over het feit dat van dat lage aantal ook nog eens 90% op sterven na dood ligt. Hoe oneerbiedig het ook klinkt. Maar we hebben allemaal gezien dat er met de cijfers wordt gerommeld. Wanneer je longkanker hebt en je krijgt corona, dan ben je een covid slachtoffer voor de cijfers. Raakt de waarschijnlijke influenza griep zo´n ziek persoon, dan is dat het laatste zetje. Maar de doodsoorzaak wordt geregistreerd als longkanker. Logisch.

Maar het kan veel erger. in Engeland wordt het open en bloot verteld.

Wanneer je in april positief getest wordt en je komt in juni onder een auto… ja, echt waar… je bent een coronadode in het VK en waar nog meer.

Engelse regering fraudeert met coronacijfers

 

 

Dit noem je cijfers in context zetten. Weeg het af tegen wat we allemaal persoonlijk moeten doormaken en weeg het tegen elkaar af. Een simpele tweet die direct een reëler beeld brengt hoe de zaken er echt voor staan.

 

Het is in Spanje exact hetzelfde verhaal. Het land heeft 47 miljoen inwoners. De strategie is simpel. Waar men gaat testen, is men de l*l. Dit gaat tegen alle redelijkheid en het gezonde verstand in.

Een kerngezond land met een virus waar we al decennia mee leven, maar dan in zwakkere vorm- Belangrijk is de uitzonderlijk hoge gemiddelde leeftijd van de slachtoffers van 82 jaar.. IAan de nfluenca griep ligt dit gemiddelde leeftijd van sterfgevallen maar liefst 17 jaar lager.65 jaar is de gemiddelde  leeftijd van griepdoden.

Maak nu eens een grafiek van het aantal doden aan corona in verhouding tot deze “besmetten”?  Onder de 0,0001%

En maak eens een grafiek van het aantal directe coronadoden? Flatline! Nul!

Vallen er in de niet geteste gebieden directe doden aan corona? Nee. Vallen er onder de positief getesten mensen directe doden aan corona? Nee.

Hoeveel mensen zijn er indirect overleden afgelopen dagen na die TIENDUIZENDEN BESMETTINGEN en BRANDHAARDEN waar RTL over spreekt?  12 afgelopen week! 

Oude mensen, met ernstige achterliggende aandoeningen.

De werkelijkheid

Er lijkt een grote immuniteit opgebouwd te zijn tegen dit virus. Immuniteit die de media en politici tegen willen houden door bizarre maatregelen zoals mondkapjes en je handen schoonwassen tot er geen vel meer op zit.

Van goed nieuws wordt slecht nieuws gemaakt! Puur bewust door deze corrupte journalisten zodat we in angst blijven leven en we werkelijk kapot gaan aan de maatregelen. Corona levert vrijwel geen directe slachtoffers op.

Maar de maatregelen onderdrukken de volledige bevolking en mensen raken alles kwijt. Dát kost pas slachtoffers.

Dit hele nieuwsbericht van RTL, overgenomen van El Pais, die het prachtig vinden er nog een liveblog aan wijden en dit dag en nacht bijhouden  is pure fake. Bangmakerij.  (bron)

Iedereen die positief getest wordt is kerngezond of binnen een aantal dagen weer kerngezond. Het is volstrekt ongevaarlijk voor iedereen onder de 70.

Met emo-praatjes proberen ze je dan ook nog aan te smeren dat ouderen net zo belangrijk zijn, wanneer je met deze argumenten komt. Dit terwijl ieder land in Europa nog nooit zo wreed met oude mensen is omgegaan.

LEUGENS RTL NIEUWS

Ene Tielemans van RTL zei het volgende:

”Er is veel kritiek op zijn coronabeleid. Hij schittert door afwezigheid nu de coronacijfers de pan uitreizen in augustus. Spaanse media meldden dat hij nu eerder is teruggekeerd van vakantie, maar volgens veel Spanjaarden is dat alsnog te laat.”

Nonsens!  De regering scherpte afgelopen donderdag de coronamaatregelen op een gruwelijke manier aan! (bron)

Dit waren de 10 nieuwe regels die afgelopen donderdag ingingen afgelopen donderdag:

1. Rookverbod
Spanje stemt ermee in om roken op de openbare weg of in buitenruimtes te verbieden wanneer een minimale persoonlijke afstand van minstens twee meter niet kan worden gerespecteerd. Deze beperking is ook van toepassing op het gebruik van andere apparaten voor het inademen van tabak, waterpijpen, waterpijpen en dergelijke.

2. Verbod op nachtleven
De autonome gemeenschappen komen overeen discotheken, danszalen en cocktailbars te sluiten met en zonder live muziekoptredens.

3. Meer beperkingen in de horeca
De vestigingen van hotels, restaurants, terrassen, bars en strandbars moeten de minimale persoonlijke afstand van 1,5 meter in de barservice garanderen. Ze moeten ook een minimumafstand tussen tafels of tafelgroepen van 1,5 meter garanderen, met een maximum van 10 personen per tafel of groep.

De regelgeving schrijft voor dat de tafel of groep tafels die voor dit doel gebruikt worden, in overeenstemming moet zijn met het aantal personen, zodat de minimale persoonlijke veiligheidsafstand gerespecteerd zal worden. Evenzo zal het pand een maximale sluitingstijd van 01.00 uur hanteren, zonder dat er vanaf 00.00 uur nieuwe klanten kunnen worden toegelaten.

4. Zonder flessen
Flessen zijn in heel Spanje verboden. De autoriteiten versterken voortaan de controles om ongeoorloofd alcoholgebruik en andere niet-toegestane activiteiten op de openbare weg te voorkomen. In die zin zullen de autonome gemeenschappen en gemeenten de bijbehorende sancties op deze overtreding toepassen.

5. Meer controles in tehuizen
Spaanse tehuizen zullen vanaf nu PCR-tests uitvoeren op alle nieuwe opnames in residentiële sociaal-sanitaire centra, met een maximum van 72 uur van tevoren. Er zullen ook diagnostische tests worden uitgevoerd bij werknemers die terugkeren van verlof en vakanties, en bij nieuwe werknemers die toetreden.

De in- en uitgangen van deze centra worden beperkt. Bezoeken zijn beperkt tot één persoon per bewoner , met extreme preventiemaatregelen, en met een maximale duur van één uur per dag . De centra moeten de spreiding van bezoeken aan bewoners gedurende de dag garanderen. Ook het uittreden van bewoners in sociale gezondheidscentra wordt tot het maximum beperkt. Deze maatregelen, zoals weerspiegeld in de nieuwe regelgeving, kunnen worden uitgezonderd voor mensen die zich in het proces van het levenseinde bevinden.

Tegelijkertijd bevelen de gemeenschappen aan om regelmatig PCR-tests uit te voeren bij werknemers in sociale en gezondheidscentra die in direct contact staan ​​met de bewoners.

6. Beveiliging van massa-evenementen
Volgens de nieuwe regelgeving moeten massa-evenementen een risicobeoordeling uitvoeren in overeenstemming met het document “Aanbevelingen voor massa-evenementen en -activiteiten in de context van de nieuwe normaliteit vanwege covid-19 in Spanje”, overeengekomen in de Volksgezondheidscommissie van de Interterritoriale Raad van het National Health System. Op basis van deze evaluatie moet elk evenement met deze kenmerken de autorisatie van de autonome gemeenschap hebben om plaats te vinden.

7. Meer screening in risicogebieden
Geconfronteerd met de angst dat de uitbraken uit de hand lopen, zullen de autonome gemeenschappen screening met PCR-tests uitvoeren in die gebieden waar een epidemie wordt vastgesteld. De tests zullen speciale aandacht besteden aan populaties die risico lopen en mogelijk worden blootgesteld. Dit is bijvoorbeeld het geval voor bewoners van sociale en gezondheidscentra, buurten met gemeenschapsoverdracht, onderwijscentra, getroffen woonblokken, kwetsbare groepen, onder anderen.

8. Beperk sociale contacten
De nieuwe verordening bevat ook een reeks aanbevelingen (geen verplichtingen) voor burgers. Het verdient aanbeveling om voortaan sociale ontmoetingen buiten de stabiele samenlevingsgroep te beperken . En beperk deze bijeenkomsten tot maximaal 10 personen.

9. Meer middelen voor de gezondheidszorg
De overeenkomst tussen het ministerie van Volksgezondheid en de autonome gemeenschappen wordt afgesloten met een herinnering. Het document stelt dat, vanaf dit moment, ” de middelen en capaciteiten van de gezondheidsstelsels gegarandeerd zullen voldoen aan de bepalingen van het Early Response Plan in een scenario van beheersing van de pandemie door covid-19″. In de praktijk is nog niet duidelijk hoe deze maatregel vorm zal krijgen.

10. Maatregelen die worden geëvalueerd (en herzien)
Deze intentieverklaring van de autonomies blijft tot nader order van kracht. Evenzo verbinden de gezondheidsautoriteiten zich ertoe al deze richtlijnen te herzien en bij te werken in overeenstemming met de evolutie van de epidemiologische situatie. Op het moment van de waarheid is het niet uit te sluiten dat enige autonomie uiteindelijk meer maatregelen toepast dan eerder aangekondigd.

Bron:
https://commonsensetv.nl/archief/10-nieuwe-strengere-regels-in-spanje-tegen-virus/

Dus doet de regering niets, RTL??

Jawel! Maar u zult zo lezen dat het Hooggerechtshof RECHT heeft gesproken. Een stokje heeft gestoken voor deze terreur! En daar schenkt RTL geen aandacht aan. Wat is rechtspraak nou voor journalisten, he?

Citaat van ene Tielemans van RTL:

”De zorgen in Spanje zijn groot, vooral als in september het gewone leven weer aanvangt. Mensen gaan weer naar hun werk, de scholen gaan weer open. Veel Spanjaarden zijn bang dat dan de besmettingen alleen maar zullen toenemen. Over hoe de scholen opengaan (met welke beperkingen) wordt volgende week meer bekend.”.

De enige die “zorgen” hebben zijn de politici aan de macht en de media. Verder is dit NERGENS op gebaseerd. Er wordt ook geen enkele context of een bewijs geleverd dat dit zo is. Het is een losse uitspraak die geen enkele waarde heeft.

VOLGENDE LEUGEN RTL NIEUWS:

Dezelfde Tielemans:

 ”Er is veel kritiek op zijn coronabeleid. Hij schittert door afwezigheid nu de coronacijfers de pan uitreizen in augustus. Spaanse media meldden dat hij nu eerder is teruggekeerd van vakantie, maar volgens veel Spanjaarden is dat alsnog te laat.”

Spanjaarden zijn de regels spuugzat en nadat de rechters in Madrid en in Ciudad Real hebben besloten de meest ingrijpende coronamaatregelen te annuleren, leeft het land op en zijn er dagelijks massa demonstraties.  De dodencijfers, en dan ook nog eens de gemiddelde leeftijd meegenomen en de achterliggende aandoeningen zijn volledig insignificant.

Tielemans van RTL:

”Halverwege juni was het aantal coronabesmettingen in Spanje heel laag, dus de lockdown heeft toen zeker wel geholpen. Het probleem is dat de regels na de noodtoestand snel weer zijn losgelaten en veel Spanjaarden (met name jongeren) in de illusie leefden dat het coronavirus nu voorbij was.” 

Onze schuld! Natuurlijk. Gebaseerd op? Niet op landen zonder lockdown. Geen enkel bewijs.

En nu gaat men het proberen op de kinderen te betrekken.

Eenmaal geboren met een mondkapje, en de volgende generatie weet niet beter.

We zijn niet achterlijk! Het is onmogelijk dat er niemand van de media échte vragen stelt. Andere geluiden van de vele experts en artsen die we hebben, buiten hun eigen kleffe kliekje van “experts”.  Dit is puur activisme.

Wat is er dan werkelijk aan de hand in Spanje?

De rechters staken een stokje voor deze walgelijke maatregelen. En de media balen als een stekker! Hier het allerbeste voorbeeld dat u ooit zult krijgen.

 

DIRECT nadat deze bizarre regels afgelopen donderdag ingingen, hebben 2 Hooggerechtshoven, onafhankelijk van elkaar, deze walgelijke coronamaatregelen direct afgeschaft

Afgelopen vrijdag:

RECHTER VERWERPT CORONAMAATREGELEN EN MONDKAPJESPLICH IN ALCAZAR DE SAN JUAN (CIUDAD REAL) (bron)

Afgelopen zaterdag:

RECHTER UIT MADRID VERWERPT HELE PAKKET AAN CORONAMAATREGELEN (bron)

“Volgens de Hooggerechtshoven worden deze vijf maatregelen niet gerechtelijk bekrachtigd omdat ze niet voldoen aan de minimumvereisten van evenredigheid en zonder deugdelijke rechtvaardiging en motivering absoluut fundamentele rechten ERNSTIG schenden. ”

Hier leest u het werkelijke verhaal wat er in Spanje aan de hand is. Niet bij RTL Nieuws.

Column: Spaanse rechters verwerpen mondkapjes en andere wreedheden

Mondkapjesplicht: Afgeschaft
Rookverbod: Afgeschaft
Sluiting horeca: Afgeschaft
Gevangen zetten ouderen: Afgeschaft
Niet roken op terrassen: Afgeschaft
Sluiting Hotels: Afgeschaft

Maar…

De rechters zeggen: Stoppen met deze onzin!

Madrid is vrijwel vrij van coronaterreur. Velen zullen volgen. Dat is het nieuws uit Spanje.

Dit artikel van RTL rammelt aan alle kanten en hangt aan met leugens en bangmakerij. Het is manipulatie. Bedrog. Onderdrukking.

Is er één journalist in Nederland geweest, of in Spanje, die van goed nieuws spreken nu een rechter dit heeft uitgesproken en de grondrechten van de burgers eindelijk worden beschermd? NEE!

Het zegt alles over de media. Door en door corrupt.

Bron:
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5178961/spanje-corona-besmettingen-jongeren-lockdown

Ten slotte mooie woorden van een persoon die €30 doneerde aan ons.

“De (perceptie-)gevangenisdeur staat open. Wij zijn vrij. We moeten alleen elkaar massaal besmetten met dit vrijheidsvirus (waar commonsensetv heel hard aan mee werkt).”

Die steken we in onze zak en het is prachtig omschreven. Het is simpelweg opstaan en lopen met z´n allen. Een paar man die onze levens op het spel zetten en overduidelijk misinformatie geven. Wat zullen we nou krijgen?

 

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x