CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Fact-check Tiffany Dover

Op 21 december in het artikel ‘Lust je nog Peultjes, hebben we bericht over de gevaren van het vaccineren. In dit artikel is ook uitvoerig bericht over het vermeende overlijden van Tiffany Dover.

 

De waarheid of ze wel of niet is overleden, komt vanzelf naar boven, zo besloot het artikel.

Lust je nog peultjes?

Reuters, India today, Associated Press news, The Sun, USA Today, Australian Associated Press, The Washington Post, The Journal, en nog honderden andere nieuwsmedia hebben hun fact-checkers aan het werk gezet en ze weten allemaal te melden dat Tiffany Dover niet is overleden nadat ze het Pfizer vaccin ingespoten had gekregen.

Hoe zou dat in zijn werk gaan als je Fact Checker bent bij de main stream media? Waarschijnlijk hebben ze op internet een nieuwsdienst (zal Reuters wel geweest zijn) gevonden die als eerste heeft gezegd dat Tiffany niet is overleden. En vervolgens heeft iedereen dat gekopiëerd, vermoed ik. Wellicht is er van hogerhand ook nog wel de nodige druk uitgeoefend om toch vooral te melden dat zij niet is overleden. Want dat nieuws zou de vaccinatieterreur van de overheden negatief kunnen beïnvloeden. Ook het ziekenhuis waar Tiffany werkte deed mee aan de leugens en hebben zelfs een foto gecreëerd waarop het moest lijken dat Tiffany, samen met de andere personeelsleden, gelukkig aan het poseren was.

De waarheid komt niet vanzelf naar boven. Op alle mogelijke manieren is getracht om de waarheid op zijn best niet te zoeken, maar meer waarschijnlijk zeer bewust te verhullen.

Een echte fact-checker heeft wel onderzoek gedaan en heeft hij het bewijs gevonden dat Tiffany helaas echt is overleden. En hoe heeft hij dat kunnen onderzoeken, vraagt u zich misschien af?

In het overlijdensregister.

Dat was voor Reuters te ingewikkeld zeker?

Tegenwoordig hebben bijna alle main stream media bedrijven een zogenaamde fact-checker in dienst. Klinkt heel gewichtig en correct en is bedoeld om propaganda te maken en het afbrokkelende immage van de main stream media wat op te vijzelen. Maar u ziet en hoort en leest het keer op keer. Ook de fact-checkers doen lekker mee met het verspreiden van leugens.

 

Inmiddels hebben er al veel meer overlijdens plaatsgevonden na de Pfizer vaccinatie. CSTV heeft daar al diverse keren melding van gemaakt en zal dat blijven doen.

Zie ook:

Pas op! Vaccingevaar!!!!

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven