CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Extreem links dreigt AfD-parlementariër te vermoorden

We hebben in onze samenleving 2 enorm grote problemen. Dat zijn immigratie en links. 

En niet alleen extreem links. Maar ook de politici en de media. Wanneer je een andere mening hebt dan de gutmenschen aan de linkerkant, dan loop je groot gevaar. Je hebt vaak bescherming nodig. Maar niet eens zozeer bescherming tegen migranten maar bescherming tegen je eigen landgenoten vanwege jouw (gezonde) mening.

Onder links kunnen we tegenwoordig ook de partijen rekenen die vroeger midden- of rechts waren.

Twee vijanden dus. Waar de één niet onderdoet voor de ander met dat ene verschil dat één van je vijanden je bloedeigen landgenoten zijn voor wie jij het in principe opneemt.

Na de vele gewelddadige rellen en het in elkaar slaan van een onschuldige vrouw in haar eigen huis door Antifa afgelopen weken (bron) en (bron), wordt er nu een democratisch gekozen parlementslid van de AfD met de dood bedreigd.

Letterlijk staat dat ze haar willen vermoorden. Het gaat om Christina Baum van de Alternativen für Deutschland. Deze vrouw heeft overigens nog nooit een racistische opmerking gemaakt of ook maar iets uitgesproken dat riekt naar racisme.

Christina Baum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De extreem linkse activisten plaatsten een houten kruis voor haar kantoor met de tekst:

“Nazi-hoer Baum. Na jou kraait er geen haan meer. Gestorven op 31 december 2019.”

De politie in Heilbronn heeft het incident bevestigd. Het werd geplaatst net buiten haar tandartsenprakrijk. (bron)

“Het kruis stond naast doodsbedreigingen ook vol met beledigingen richting de parlementariër.” aldus de politiewoordvoerder.

“De Binnenlandse Inlichtingendiensten hebben het vanaf hier overgenomen.” (bron)

Dit is niet de eerste keer dat Baum last heeft van extreem links. Afgelopen oktober is haar campagnekantoor in Tauberbischofsheim aangevallen door agressief links tuig en liep behoorlijke (financiële) schade op.

Als antwoord op deze incidenten zegt AfD-leider Jörg Meuthen:

“Het haatzaaien door onze regering en gevestigde partijen en dit zijn de gevolgen ervan. Deze bedreiging is slechts het topje van de ijsberg. Aanvallen op AfD officials wordt steeds gangbaarder. Nu gaat het zelfs zo ver dat het levens kan gaan kosten.”

“Ik verzoek nogmaals met klem dat deze partijen én de media STOPPEN met hun haat en het haatzaaien tegen de AfD.” (bron)

Het is een schandalige situatie waarin je als gekozen volksvertegenwoordiger je leven niet meer zeker bent door een klimaat dat wordt geschept door collega-politici en de media.

Is dit nou onze democratie in West-Europa? Je eigen land en eigen regering zijn je grootste vijand geworden in deze bizarre tijden.

Steun CommonSenseTV

 

 

 

 

 

 

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven