CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

EXCLUSIEF! Onderonsje tussen corrupte Merkel en Conte

https://www.youtube.com/watch?v=XlF6fNp7qUQ

“We vliegen de immigranten gewoon naar binnen.” Het staat zo symbool voor de situatie nu. Dit gesprek tussen Angela Merkel en Giuseppe Conte was vlak voor de EU verkiezingen. In de context van de huidige situatie lijkt het wel een soort Deep State. De belangen voor het het voortbestaan van de EU zijn heel groot en Conte blijkt de “EU sceptische” 5 Sterren Beweging, in zijn zak te hebben. Conte zelf is van geen enkele partij lid. Nu Salvini een groot “gevaar” wordt door zijn enorme populariteit en beleid, biedt de President zijn ontslag aan, en wil de 5-sterrenbeweging naar een midden-linkse regering. Salvini komt namelijk wél zijn beloftes na en is écht euro-sceptisch. En dat was niet de bedoeling van het toneelstuk.

Gevaarlijke mensen zoals Mark Rutte, Emanuel Macron, Frans Timmermans, Von der Leyen en de rest van de landverraders, zijn degenen die belang hebben bij het voortbestaan van de EU, een Verenigde Staten van Europa, Vrouwenquota, Diversiteit, Europees leger en een doorlopende migratie naar Europa. Desnoods met het vliegtuig. Het staat zo symbool voor wat er gaande is. Mark Rutte gevaarlijk? Ja. In de zin van: Hij steunt en geeft groen licht aan von der Leyen. Luister goed wat deze vrouw voor plannen heeft met Europa, Nederland en dus ook onze Burger.

Deze mensen hebben niets op met hun land. Geven niets om de burgers en spelden je als burger een verhaal op de mouw voor macht en gevaarlijke idealen uit eigen belang. Laten we hopen dat Salvini sowieso persoonlijk geen gevaar loopt door deze mensen. We kunnen niet zeggen dat dat nooit eerder is gebeurd.

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven