NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Engelse regering fraudeert met coronacijfers

SkyNews verslaggever Rob Powell meldt dat een bron binnen de Engelse regering toegeeft dat mensen volledig onterecht worden geregistreerd als coronadoden.

De Engelse media, in opdracht van de regering, indoctrineert dagelijks het hele land door de cijfers te laten zien van de zogenaamde coronadoden.

Zinloze bangmakerij en zonder enige context. Dát is de mainstream media.

Dit doen wij ook niet met de griep. Dat doen we niet met ongelukken en dat mag in een land van gezond verstand ook niet gebeuren met dit softe virus.

Dit “nieuwe” griepvirus, waaraan vooral ouderen sterven (de gemiddelde leeftijd van coronadoden ligt maar liefst 17 jaar hoger dan griepdoden. Respectievelijk 82 jaar en 65 jaar) met één maar meestal meerdere achterliggende aandoeningen, is iets waar we mee moeten leven. En dat kan prima! We letten zelf wel een beetje op. Daar hebben wij geen regering voor nodig.

Maar de regeringen besloten ieders leven te verwoesten op alle fronten. Psychisch, fysiek en economisch.

En men gaat hier mee door. Maar ze gaan door de mand vallen.

Meer en meer artsen, experts en zelfs enkele mainstream media komen naar buiten met échte waarheden. In de VS hielden zelfs de meest gerenommeerde artsen en experts een persconferentie, welke werd uitgezonden door Breitbart.
Zie dit uitgebreide artikel hierover: https://commonsensetv.nl/archief/facebook-twitter-en-youtube-censureren-persconferentie-capitol-hill-artsen-kondigen-geneesmiddel-covid19-aan/

Het werd de best bekeken video OOIT, maar zowel Facebook, Google, Twitter en ook YouTube censureren de video genadeloos. Ze lijken hun eigen graf te graven.

FRAUDE MET CORONACIJFERS

Nu blijkt dat mensen die ooit positief getest hebben op Covid19, weer zijn genezen en een aantal dagen, weken of maanden later aan iets overlijden dat niets met corona te maken heeft tóch worden meegeteld en worden opgenomen in de lijst van de intimiderende cijfers die zonder context worden gepresenteerd.

Volgens een bron uit de regering worden zelfs mensen die maanden later door een vrachtwagen of bus worden overreden tóch als coronadode geregistreerd.

Dit is pure fraude door de Engelse Gezondheidszorg (PHE). Een regeringsorgaan. Om hoeveel mensen dit gaat is nog niet bekend en er is moeilijk een model voor te maken, maar dit kan maar zo betekenen dan een heel groot gedeelte van de, tot nu toe 45.000 zogenaamde coronadoden, vals geregistreerd staan.

En dit speelt niet alleen in Engeland… Dat wordt een hele grote rechtszaak, Neurenberg II, waar heel veel koppen gaan rollen zodra deze totale gekte is ontmanteld. Want er zijn een paar mensen met bloed aan hun handen…

Zie hier de korte video. Wij hebben hem weer Nederlands ondertiteld voor u.

Steun CommonSenseTV

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x