CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

En nu, exclusief op CSTV, de werkelijke aantallen: 80.000.000.000 geïnfecteerden, 8.000.000.000 doden.

Nee, het is geen typefout. Nee, ik ben niet in slaap gevallen met mijn hoofd op het toetsenbord. U leest het goed, 80 miljard geïnfecteerden en 8 miljard doden…………… Door de griep.

Ok, ik geef toe, het is een hele, hele ruwe schatting. Maar het zou best wel eens in de buurt van dit getal kunnen uitkomen.

Stel dat we vanaf het begin van de mensheid zouden hebben geteld hoeveel er griep op hebben gelopen en hoeveel er aan griep zijn overleden. En stel dat we dan steeds zouden blijven doortellen…….. Dan zou je best wel eens op de bovengenoemde getallen kunnen uitkomen.

Maar dat slaat toch nergens op! zult u denken.

Nee, inderdaad, dat slaat nergens op, maar dat is wel precies wat ze nu aan het doen zijn met de corona besmettingen en doden.

Hartfalen, kanker, alzheimer en welke doodsoorzaak dan ook, daarvan wordt de statistiek bijgehouden vanaf 1 januari tot en met 31 december. Bij griep doen we het zelfs per seizoen. En aan het einde van het jaar of het seizoen, zetten we de teller weer op 0 en beginnen we overnieuw te tellen. Maar stel je nou eens voor, als we dat met corona ook zouden doen, dan zou u misschien op een dag wat minder bang gaan worden. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het aantal overlijdens en het aantal ‘besmette patiënten’ moet zo hoog mogelijk blijven.

Het jaar 2020 is voorbij. Alle tellers zouden op 0 moeten worden gezet maar het gebeurt niet.

Maar hoe zit het nu eigenlijk met de sterfte van het afgelopen jaar, waarin we de grootste (of meest groteske)pandemie hebben meegemaakt sinds mensenheugenis?

In het verleden heb ik wel eens uitvoerige berekeningen gemaakt van de sterftecijfers naar leeftijdsgroep en naar doodsoorzaak. Daaruit bleek dat er niet of nauwelijks spraken was van oversterfte. Wat wel opvallend was dat er nog al forse verschuivingen hadden plaatsgevonden naar doodsoorzaken. De toename van de categorie ‘overig’ werd gecompenseerd door de afname van andere doodsoorzaken als kanker en hart- en vaatziekten. Een uitvoerige studie van een Amerikaanse studente van Johns Hopkins University toonde hetzelfde beeld. Uiteraard is het uitgebreide rapport als onwaar bestempeld en gecensureerd.

Laten we eens kijken hoe de situatie er nu voorstaat. Uit gemakzucht neem ik de berekeningen over van de ijverige journalisten van De Bataafsche Courant. Die gebruiken tenminste gewogen gemiddelden en geven daardoor een correct beeld. Indien u zelf op zoek wilt gaan naar meer gedetailleerde cijfers dan biedt het CBS u daar alle gelegenheid toe. En u zult tot dezelfde conclusies komen.

De conclusie is dat er nauwelijks oversterfte is. Een beetje onder (2019) of oversterfte (2020), dat is een normaal verschijnsel. Soms ligt het wat hoger, soms wat lager, en zo komen we tot een gemiddelde, maar met een zeer, zeer, zeer lage standaard deviatie.

Politici zullen zich later op de borst gaan kloppen. ‘Dank zijn onze maatregelen is de oversterfte beperkt gebleven’.

In vrijwel de hele wereld hebben de overheden een zelfde menukaart waaruit ze kunnen kiezen welke onzin maatregelen ze de bevolking kunnen opdringen. Ik heb inmiddels persoonlijk ervaring opgedaan in Peru, Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Het ene land is nog achterlijker dan het andere met zijn maatregelen. Peru heeft lange tijd het meest stringente lockdown beleid gevoerd van de hele wereld. Het gevolg was dat Peru een maand of anderhalf later het meest geïnfecteerde land van de hele wereld was. Toen de maatregelen werden opgeheven daalde het aantal besmettingen en het aantal hospitalisaties spectaculair. Momenteel werkt Peru weer aan strengere maatregelen. Recent is het voltallige kabinet veranderd, inclusief de president. Dat heeft in eerste instantie geleidt tot het stoppen met de idiote maatregelen. En de crisis was over. Nou ja, de corona virus besmettingen/zieken/overlijdens/paniekzaai crisis was voorbij. De echte crisis, mensen zonder baan, zonder bedrijf, zonder geld, zonder eten, woedt thans in volle gang. Maar opeens, weet u wat, afgelopen week, van de ene op de andere dag is het aantal ‘besmettingingen’ in Peru verdubbeld en wordt ook daar de ‘menukaart’ weer ingezien om te kijken welke maatregelen ze het land weer gaan opleggen. Ik kan u met zekerheid zeggen dat de verdubbeling van besmettingen in één dag een volstrekte leugen is. De nieuwe regering zal wel instructie-bezoek hebben gehad van Klaus Schwab, Bill Gates of enkele van diens afgezanten.

Het Nederlandse kabinet is gevallen. Gotogotogot. We zijn gevallen, we moeten weg, maar we blijven lekker zitten en gaan lekker door met onze onzin. Sterker nog, we willen meer onzin. Oh, in andere landen dragen de mensen een muilkorf, dat willen wij ook. Oh, in andere landen zijn de winkels dicht, dat willen wij ook. Oh, andere landen willen verplicht een pcr test, dat willen wij ook. Oh, in andere landen mag je nergens meer naartoe, dat willen wij ook. Oh, andere landen hebben een avondklok ingevoerd, dat willen wij ook.

 

En wat is het resultaat van al deze onzin? Helemaal niets positiefs! Alleen maar schade en ellende.

Ja, maar de Engelse variant dan?

Ongelofelijk dat ze met deze onzin aankomen en dat iedereen dat voor zoete koek slikt. Ze hebben het sars-cov-2 virus nog nooit kunnen aantonen. De ziekte die ze covid-19 hebben genoemd, daarvan hebben ze verondersteld dat het wordt veroorzaakt door een nieuw virus. Maar dat virus hebben ze nog nooit kunnen vinden. (De plaatjes die u steeds ziet zijn gewoon computeranimaties hoor beste mensen). In Italië hebben ze, tegen de voorschriften in, toch autopsie uitgeoefend op ruim 20 corona slachtoffers. En hebben ze het corona virus gevonden? Neen.

 

Maar weet u wat? De mutaties en variaties, die hebben ze wel steeds kunnen vinden. De Engelse variant, de Zuid Afrikaanse variant, de Braziliaanse variant, de Russische (oh jee, die is gevaarlijk) variant. Maar wacht maar tot de Noord Koreaanse variant komt. Dan gaat bijna iedereen dood.

Herinnert u zich nog ‘Operation Lockstep’ uit het Rockefeller Playbook???? (zie link onderaan) Alles wat daarin vermeld staat is nog steeds aan het uitkomen. Ze proberen het met de ‘veel gevaarlijkere’ varianten om ons de schrik aan te jagen aangaande de ‘vrijwillige’ vaccinatie plicht. Maar geloof me, als er voldoende mensen zijn die niet meegaan in deze idioterie en de vaccin programma’s, dan laten ze een nieuw virus of bacterie op ons los. Al dan niet fictief. Persoonlijk denk ik dat ze weldegelijk iets gevaarlijks kunnen gaan verspreiden maar er angst voor hebben omdat ze zelf ook niet weten hoeveel schade een nieuw virus of bacterie gaat opleveren. Vandaar dat ze nu aankomen met de ‘varianten’. Daarmee hopen ze voldoende angst te creëren en u met graagte naar de vaccinatie stations te doen haasten.

Als u mij één overheidsmaatregel kan noemen waarvan verondersteld kan worden dat het enig effect heeft, dan hoor ik het graag. Mijn observatie is, dat het allemaal volledig nergens op slaat. Zijn er minder mensen in het ziekenhuis beland omdat ik 9 maanden lang niet naar huis mocht reizen? Zijn er minder mensen in het ziekenhuis beland omdat u na 18.00 uur niet meer met de auto mag reizen (Frankrijk)?. Zijn er minder mensen in het ziekenhuis beland omdat u om 15.00 het bomvolle restaurant moet verlaten dat alleen maar vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur open mag zijn (Spanje)?. Verkorting van openingstijden, dat kan een klein kind nog verzinnen, is het aller domste dat je kunt doen als je niet wil dat er veel mensen tegelijk bij elkaar zijn. In Spanje en in Peru moet je buiten op straat altijd een muilkorf op. Maar zodra je het restaurant of de bar binnengaat mag ie af. Heeft dat geholpen dat er minder mensen in het ziekenhuis belanden? Zijn er minder mensen in het ziekenhuis beland omdat u uw ouders niet meer mag bezoeken? Zijn er minder mensen in het ziekenhuis beland omdat de winkels dicht zijn? Zijn er minder mensen in het ziekenhuis beland door al die idioterie? Alles, maar dan ook alles is alleen maar bedoeld om u te kleineren, om u te manipuleren, om u te onderdrukken.

 

Het is allemaal al lang geleden gepland. Het vaccinatie paspoort, nu wordt er nog alleen maar over gesproken dat het een mogelijkheid voor in de toekomst zou kunnen zijn. Het vaccinatiepaspoort is al helemaal panklaar gepland in april 2020. Jawel, dames en heren. Alles is grondig van te voren gepland. De instructie voor de overheden, de pcr test, de vaccins, alles maar dan ook alles was van te voren tot in de puntjes uitgestippeld. En als je een beetje op zoek gaat, dan weet je snel genoeg dat ze er niet eens een geheim van hebben gemaakt. Maar zij weten donders goed dat als je de main stream media beheerst, je 95% of meer van de mensen zonder probleem om de tuin kan leiden. Geloof alstublieft helemaal niets van wat ze ons voorschotelen. Alles maar dan ook alles is list en bedrog.

Lees vooral ook de columns die Karel Nuks hierover geschreven heeft. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen dat gaan lezen, begrijpen en verspreiden. Misschien komen we dan ooit eens een keer af van deze dictatuur, deze onderdrukking, deze terreur.

Zo niet, dan is onze vrijheid, onze welvaart, onze samenleving voorgoed verloren.

 

In mijn column ‘Cursus Complotdenken’ vindt u onderaan The Rockefeller Playbook, inclusief een Nederlandse vertaling. Lees en huiver!

Cursus complotdenken

Danny had al eerder bericht over het vaccinatie paspoort:

Het vaccinatiepaspoort komt er aan!

En lees vooral de columns van Karel Nuks over hoe gemakkelijk mensen te manipuleren zijn:

STOF TER OVERDENKING – Deel 1: Het Milgram-experiment

STOF TER OVERDENKING – Deel 2: Het Stanford prison experiment

STOF TER OVERDENKING - Deel 3: The Wave

STOF TER OVERDENKING – Deel 4: Het Stockholmsyndroom

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven