Voorwoord

In dit document ga ik het hebben over de strategieën die de elite mogelijk gebruiken en in welke mate dit overeenkomt met het corona beleid. Dit document moet redelijk overzichtelijk blijven en daarom zal ik de informatie beperken. Ik heb gekozen om relevante links bij elk hoofdstuk te plaatsen, dan kunt u gelijk de bron zelf zien.

In de schaduw

We zien wereld leiders beslissingen nemen op basis van instanties die hen vertellen wat handig is om te doen. In Nederland is dat natuurlijk het RIVM, die vervolgens weer luistert naar het WHO. De vraag is dan weer wie het WHO aanstuurt en wat daar precies gebeurd.

Het WHO is eigenlijk een globalistische organisatie opgericht in 1948 met betrokkenheid van de rockefeller foundation, welke weer is opgericht in 1913, tegelijke tijd met de invoering van het centrale banken systeem; DE FED.

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(13)61013-2/fulltext

Lees ook eens het volgende artikel. Het moge duidelijk zijn dat de rockefeller familie niet altijd even warm is naar zijn omgeving, maar hen simpelweg gebruikt voor eigen belang en agenda. Filantropie zien we daarvoor keer op keer terug komen als een manier om op het oog goed te lijken, terwijl er dus een verbogen agenda achter zit.

Niet alleen de Rockefellers maken zich daar schuldig aan, denk aan; Bill gates en George soros die ook vaak naar voren komen als wereldwijde helpers van de samenleving. Echter worden ze vaak in verband gebracht met oplichting en of manipulatie.

De schatrijke filantroop

Never waste a good crisis

Er zijn globale complotten, maar vaker zijn het individuele agenda’s. Dit betekent dat elke sector, bedrijf, land, persoon enz zijn agenda heeft. In tijden van crisis kunnen een aantal van deze agenda’s dan uitgevoerd worden, omdat men daartoe een kans ziet. Mensen zijn namelijk in angst en door angst denken ze niet meer goed na.

Je ziet dan ook dat vooral overheden opeens regels doorvoeren die de privacy van de bevolking in geding kan brengen. Meer belasting, of vrijheid in perken is ook een mogelijkheid. Het moge duidelijk zijn dat dit in veel landen is gebeurd nadat covid zich begon te verspreiden.

Divide and conquer

We zien in tijden van de covid crisis dat de complot denkers uit alle hoeken en gaten springen (zie deze site haha), om hun mening te verspreiden. We zien echter ook, dat zij gelijk het label van complot theorist krijgen. Op deze manier is het erg makkelijk om mensen te demoniseren en geen discussie met hen te hoeven voeren. Verklaar ze gewoon voor gek.

Je ziet dus nu een situatie ontstaan, waarbij de complot denkers tegen de “normale” burgers worden gezegd, die gewoon braaf wachten op een vaccin zoals tegen hen wordt gezegd. Deze mensen vinden over het algemeen dat Rutte het goed doet en dat wordt bevestigd door de voorlopige peilingen.

Mogelijk worden later de mensen die niks meer hebben op gezet tegen zij die wel de covid crisis hebben overleefd. Uiteraard gecombineerd met de andere lopende verdeel en heers agenda’s. Zolang mensen massaal meer in de overheid vertrouwen dan in de mensen om hen heen, zal dit niet gaan veranderen.

Rationeel excuus, achterliggende ideologie

Ik heb boven al een voorbeeld geven van dit principe, in combinatie met Bill gates. Het moge duidelijk zijn dat machtige mensen en instanties mogelijk zeggen iets te doen wat sociaal gezien goed is, terwijl ze dus eigenlijk een achterliggende agenda of ideologie hebben.

Depopulatie

-covid in sperma;
Het onderstaande artikel kan waar zijn, maar het kan ook de agenda van depopulatie dienen. Maak mensen bang dat ze het virus overgeven op een andere en ze zullen zich minder snel willen voorplanten, aka depopulatie.

Coronavirus gevonden in sperma

-covid geeft mogelijk blijvende schade, jong of oud;
Dit maak wederom mensen bang, waardoor ze niet ziek willen worden, dat maakt het waarschijnlijker dat ze instemmen met een langere lockdown maatregelingen.

https://www.trouw.nl/zorg/het-coronavirus-kan-voor-blijvende-schade-aan-de-longen-zorgen~bd815277/?

-covid komt omdat de mensheid slecht is voor het klimaat;
Deze staat ook in mijn andere document, maar laat zien dat men covid gebruikt om andere agenda’s verder te laten gaan.

https://edition.cnn.com/2020/04/08/europe/pope-francis-coronavirus-nature-response-intl/index.html

Perceptie management

Dit is altijd iets wat speelt, want de macht hebbende partijen kunnen alleen de macht bewaren als de slaven onder controle houden. Zij willen dat mensen en of landen bang blijven voor het virus, zodat zij verschillende agenda’s kunnen uitrollen.

Verwarring is een manier om dat te doen en daarom zie je tegenwoordig zoveel informatie. We zijn letterlijk beland in een informatie oorlog, waarbij feiten gemixt worden met meningen, of zelfs vals nieuws. Het is daarom lastig om te weten wat nou wel en niet waar is.

Angst of emotie als wapen

Ik denk dat het duidelijk is dat de media grote invloed heeft op het verspreiden van wereldwijde angst omtrent rond covid. Deels terecht, want vooral voor ouderen kan het virus erg gevaarlijk zijn. Echter blijft de media erg negatief en missen zij vaak context.

Het kan zijn dat de media betaalt wordt om negatief nieuws te verspreiden, of omdat hen van hoger af dat wordt opgelegd. Ook betekent emotie in nieuwsberichten dat mensen sneller geneigd zijn om te kijken, wat vaak meer omzet betekent voor de media.

Massale schuld

Iets wat de media vaak niet zegt, is dat de wereldwijde financiële sector al aan het krimpen was en een crisis niet lang meer op zichzelf zou laten wachten. Je ziet dus overal dat covid gaat zorgen voor een financiële crisis, maar dat is niet waar, die zou sowieso al komen.

Door covid kunnen banken ongelimiteerd geld printen, welke als schuld in het leven komt, om zo proberen de economie te redden. Dat dit niet gaat lukken weten zij, maar daardoor kunnen ze zeggen dat ze het geprobeerd hebben om zo weg te komen met de jaren van manipulatie.

Problem, reaction and solution

Een strategie die mogelijk ontwikkeld is door de rockefellers. De kunst is om iets te bedenken wat je wilt, zoals meer belasting en dan een reden bedenken waardoor mensen dat zouden goedkeuren. Het heeft vaak te maken met minder vrijheden of privacy voor mensen en een belasting verhoging.

Mijn vermoeden is dat dit virus expres is verspreid, omdat het simpelweg te veel agenda’s aantikt die de elite heeft. De grootste reden, is naar mijn mening het einde van het huidige financiële systeem. Om controle te houden, laat men het virus de wereldwijde economie kapot maken, waarna het opnieuw opgebouwd kan worden.

Opgebouwd door dezelfde families en instanties die het al eeuwen in handen hebben, alleen dan met nog meer controle aan hun zijde. Denk aan bijvoorbeeld digitaal geld en de verbanning van contante betalingen. Het is niet moeilijk om te zien als we deze strategie projecteren op covid.

Probleem;

Financieel
Instorten van het financiële stelsel, veel mensen werkloos, contant geld verspreid virus!

Vaccin
Wereldwijd virus dat snel om zich heen grijpt en meerdere mensen besmet maakt. Het grote deel overleefd, maar kan het overgeven op een zwakker persoon (let erop dat weer de minderheid de nadruk krijgt, net als bij immigranten en of klimaat activisten).

Reactie (van mensen, gevormd door de media);

Financieel - komt nog!
Ik wil weer geld hebben om te kunnen leven, maakt niet uit wat het is.

Vaccin
We hebben wereldwijd een vaccin nodig zodat we weer naar gebieden toe kunnen gaan waar veel mensen zijn!

Oplossing;

Financieel
Digitaal geld

Vaccin
Geef de mensen hun vaccin en verbied zij die het niet willen alle grootschalige bijeenkomsten. Desnoods sluit je ze op in kampen en verklaar ze als gevaarlijk!

Wie betaalt die bepaald

Bill gates steunt verschillende zorg instanties, maakt vaccins en geeft veel geld aan het WHO. Toevallig hij is de verlosser met een vaccin die iedereen moet gaan redden?

Wie heeft belang bij virus?

Uiteraard heeft iedereen wel ergens wel of geen belang bij. Op dit moment heeft de covid crisis mij nog niet echt geraakt, terwijl andere spontaan werkloos zijn. Het gaat hierbij dan ook echt om de grote spelers.

Het financiële systeem - de centrale banken;
Elders op deze pagina en site kunt u mijn financiële analyse vinden omtrent de (mogelijke) reden voor het doelbewust verspreiden van het virus. Mijn vermoeden is dat het centrale banken systeem er veel baat bij heeft. Zie probleem, reactie en oplossing voor meer info.

Big pharma/bill gates;
Big pharma kan in zekere mate goed verdienen, terwijl bill gates mogelijk een depopulatie agenda heeft als hoofdredenen van zijn vaccin. Iemand die Bill een tijdje gaat onderzoeken, ziet dat hij overal bij betrokken is en de laatste jaren voor de uitbraak van een virus, riep hij al van een pandemie.

Dat alleen kan juist als goed gezien worden, hij wilt ons immers beschermen. Combineer dat echter met zijn constante gepush voor een vaccin, depopulatie, event 201 en de sponsoring van WHO en ik vertrouw hem voor geen meter meer.

In het andere document; elite strategieën heeft u mogelijk gelezen over psychologische oorlogsvoering en als we dit projecteren op bill, dan zien we het volgende;

Verschillende filmpjes op YouTube waarin gates het heeft over depopulatie en dat dit nodig is voor een duurzame aarde, omdat er teveel mensen zijn. Hier zien we een potentiele motivatie of belang bij het verspreiden van een virus.

Bill heeft het in een aantal filmpjes gehad over de verspreiding van een wereldwijd virus. Dit was tussen 2010 en 2018.

Later komt de serie pandemic op Netflix uit waarin wordt gesproken over de uitbraak van een virus. De oplossing gegeven door bill gates is een vaccin. Het zijn wel meerdere series en als het goed is zit niet overal bill in.

Bill heeft in 2018/2019 de goed keuring gekregen van een coronavirus vaccin. Het is mij onduidelijk of dit om covid19 gaat, omdat verschillende sites aangeven dat het hierbij om een vaccin gaat voor vogels (poultry). Alsnog erg verdacht, want mogelijk ergens kleine letters.

We zien vlak voor de uitbraak van het Covid virus nog event 201, waarbij de rijke zich voorbereiden op een wereldwijde pandemie. Allemaal toevallig? Ik denk het niet, bill weet waarschijnlijk meer dan wij domme schapen mogen weten.

Overheden;
Mijn vermoede is dat veel overheden simpelweg meer macht zichzelf toevertrouwen omdat het als een drug werkt en ze nu de kans hebben. Ik denk persoonlijk niet dat een overheid betrokken is bij het al dan niet expres verspreiden van dit virus. Mijn geld zou ik zetten op de 2 bovenste groepen.

Interessant

Rockefeller;
Hoewel zij af en toe in het nieuws komen als rijke mensen, wordt er niet veel gesproken in de media over wat zij precies doen en wat ze bezitten. Hetzelfde geldt overigens voor de rothschilds. Desondanks, worden zij in verband gebracht met veel instanties in de wereld, denk aan;

Oprichting WHO, UN, IPCC? etc. Dit zijn wereld omvattende instanties die eigenlijk hand in hand gaan met globalism. Nu hoeft dat nog geen probleem te zijn, maar het is ook een opstapje naar een nieuwe globalistische wereld orde.

De Rockefellers zijn naar mijn mening niet te vertrouwen en hier heb ik wat informatie die dat ondersteund;

Lees dit document uit 2010 eens. Vooral het lockstep scenario is erg interessant. Toeval?
https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

Interview met Aaron Russo voor 2010 - nick rockefeller wilt mensen chippen net als bill gates?
https://www.bitchute.com/video/zmgA8gGxlvyc/

Aaron Russo - freedom to fasicm
https://www.bitchute.com/video/HXx6oWdIHvgr/

Alles komt weer terug bij macht, controle en geld. De mensen die wij bestuderen en zien als de elite, zijn mensen die een onstopbare zucht hebben naar meer macht en controle. Geld hebben ze als, dus meer macht lijkt logischer. Hoe dan ook, een psychatiator zal zijn handen vol hebben aan deze mensen.