CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Een NOODKREET vanuit Israël - The Green Pass

Deze tekst staat onder de video en hebben wij letterlijk overgenomen

Ilana Rachel Daniel doet een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël.

In een record tempo probeert de regering de gehele bevolking - inclusief zwangere vrouwen en kleine kinderen - te vaccineren tegen het corona virus.

“Burgerrechten worden ter zijde geschoven en mensen kunnen pas weer deelnemen aan de samenleving na vaccinatie”, vertel Ilana via een livestream verbinding aan Flavio Pasquino in de BLCKBX studio, die Ilana op het spoort kwam n.a.v. een - nog - emotionelere audio clip op Telegram. Ilana vertelt over de Green Pass, de Freedom Bracelet, het mRNA vaccin en de mensenrechten schendingen.

“Die momenteel doen denken aan de Holocaust”, aldus de Jodin die 30 jaar geleden vanuit de US naar Jeruzalem emigreerde.

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime.

Een bankrekening openen, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt.

video

 

De facebook groep is verwijderd en ook de site is niet meer te vinden maar via dit kranten artikel kun je toch wat info vinden over de activiteiten van haar en de partij;
https://www.jewishpress.com/multimedia/radio/israel-news-talk-radio/tamar-yonah-show/rappeh-a-new-israeli-political-party-against-the-lockdowns-the-tamar-yonah-show-audio/2021/02/15/

Help ons: Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Bron:
BLCKBX​

4.7 26 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture