CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Een mega moskee dankzij de VVD? FvD zegt NEE!

Quotes van Annabel Nanninga van het Forum voor Democratie:

De moskee als kazerne, de minaret als bajonet en de moslim als soldaat.

En voordat GroenLinks gaat roepen: ‘Dat is islamofobie’, deze pittige beeldspraak komt van Turkse potentaat Erdogan himself.

In Amsterdam, Elzenhagen Zuid, zal een mega moskee verrijzen van koepelorganisatie Diyanet. En Diyanet wordt betaald door de Turkse overheid. Diyanet is het Turkse presidium voor godsdienstzaken. Turkije levert het geld en de expertise voor de bouw.

Elke vrijdagmiddag zullen dan de preken vanuit Ankara daar in de mailbox ploffen. Erdoganisme in Amsterdam-Noord. Door de lange arm en de inmenging vanuit Ankara wordt er lang niet altijd zuivere koffie geschonken in buitenlandse moskeeën die onder buitenlandse controle staan.

De verhoren hierover zijn glashelder, u kunt het nalezen, het gebeurt. We wisten dit al jaren, maar het bewijs is nu ook geleverd.

Toch gaan we de Erdogan MEGA moskee bouwen met dank aan de VVD.

In 2017 werd het investeringsbesluit voor de Elzenhagen buurt genomen. Er werd toen bekend dat er een mega moskee gefinancierd zou worden door Diyanet, oftewel door Erdogan.

VVD heeft in 2017 zonder morren ingestemd met het investeringsbesluit.

Wethouder Eric van der Burg (VVD) voerde toen aan dat het slechts ging om een ‘ruimtelijke afweging’

Van der Burg wilde vervolgens NIETS doen tegen de komst van de mega moskee van Erdogan. Sterker nog: In een bizarre tirade vergeleek hij  Erdogan zelfs met de Paus.

Begrijpt de VVD wel dat dit een fout was?!

De VVD heeft recentelijk stoere taal geuit over de problematische inburgering van Turken in Nederland. Wij verwachten dan ook dat de VVD nu tégen het bestemmingsplan gaat stemmen. De FVD is tegen indoctrinatie en tegen inmenging van een man die zijn onderdanen en mensen in Nederland die hem niet welgevallig zijn met ijzeren vuist regeert.

Ook Links zou tegen deze moskee moeten zijn, want Erdogan is extreem-rechts en heeft niets met de kleur groen. ‘Jullie zouden de invloed van hem op deze stad niet moeten willen.’ ‘De VVD had een stokje kunnen steken voor de komst van deze moskee, maar heeft dit toentertijd verzaakt.

De VVD fietst er gewoon een mega moskee doorheen als dat de VVD in het pluche helpt.

Waarvan akte.

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven