Een krachtige boodschap uit Jeruzalem die iedereen zou moeten zien!

Door Avalerion Awakes

Op woensdag 5 mei vond er een Internationale Eenheids gebedsbijeenkomst plaats in Jeruzalem om te bidden tegen het injecteren van kinderen met experimentele genetische Covid-19 vaccins. Het evenement werd gelivestreamed en georganiseerd door de Common Denominator.

De Common Denominator (De Gemeenschappelijke Deler) is opgericht door de activiste Ilana Rachel Daniel. Zij is een gezondheidsconsulente, schrijfster en woonachtig in Jeruzalem, Israël. De Common Denominator staat voor wat ons gemeenschappelijk op een hoger niveau met elkaar verbindt; Een gemeenschappelijke verbinding en bewustzijn die afkomst en geloofsovertuigingen overstijgt, met name in gang gezet door het totalitaire globale coronabeleid, een ‘mass awakening’ if you will. In het geval van de gebedsbijeenkomst zijn experimenten met genetische Covid-19 injecties op kinderen iets waar we ongeacht geloofsovertuiging tegen zijn.

Voor de gebedsbijeenkomst werden mensen uit o.a. de Joodse, christelijke, moslim en Bahai gemeenschappen uitgenodigd. De activisten groep die dit organiseerde bestond uit zowel Joodse als christelijke participanten en deze gemeenschappen waren met name vertegenwoordigd in het evenement. De moslimgemeenschap kon er niet aan deelnemen vanwege de Ramadan en een christelijke spreker kwam helaas niet opdagen. Bijzonder was dat aan het einde van het evenement een groepje moslims de mensen van het evenement kwam vergezellen op het gras en hen een ‘thumbs up’ gaven.

De bijeenkomst was zeer interactief, waar mensen naar voren traden en inspirerende Bijbelteksten citeerden, afgewisseld met muziek en speeches. Het evenement was helaas niet bestand tegen de Big Tech censuur en de livestream werd door Facebook geblokkeerd op 249 locaties. Een Japanse Bahai vriendin van Ilana bleef tot 1 uur ‘s nachts op om het evenement te kunnen bijwonen, maar het was ook in haar land geblokkeerd.

 

 

Gelukkig waren er wel een paar duizend mensen die de livestream op de eigen website van de Common Denominator volgden. Dat is toch waar je de mensen wilt hebben, op je eigen vrije platform.

U kunt Ilana’s krachtige speech hier op Rumble terugzien met Nederlandse ondertiteling (Tijd: 12:36 minuten):

 

En u kunt het hele evenement hier in het Engels terugzien (Tijd: 59:22 minuten):

https://www.youtube.com/watch?v=fr6OAqklMkc&t=1574s

Er waren zoals verwacht zo’n 70 mensen bij de bijeenkomst aanwezig, meldde Ilana. Volgens haar zijn demonstraties in Jeruzalem doorgaans kleinschalig. Het evenement was ook meer gericht op de online community. Er waren wat technische ‘hickups’ met de livestream, maar ondanks dat, verliep alles heel mooi en was er een goede sfeer van gemoedelijkheid. Er is in ieder geval een fundatie gelegd voor dit soort evenementen, waarbij de nodige zaadjes weer zijn geplant. God is geëerd en om hulp gevraagd in deze enorme spirituele strijd tussen goed en kwaad waarin wij ons bevinden en die groter is dan wij allen. Uiteindelijk is het allemaal in God’s handen. Hopelijk zullen soortgelijke initiatieven zowel nationaal als internationaal worden opgepakt en zullen er steeds meer mensen vanuit verschillende geloofsovertuigingen aan deelnemen.

 

U kunt Ilana volgen op haar Telegram Channel:

En op haar website:

 

Zie ook:

 

 

4.8 6 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x