CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Een inzending die je weer even met 2 benen op de grond zet

Wij kregen dit per mail toegezonden en vinden het meer dan de moeite waard het aan u te laten lezen

Wat we eigenlijk om ons heen zien is een systematische implementatie van de val van nationale regeringen zoals de republiek van Amerika, de Verenigde Staten (VS) en de opkomst van de corporatie van de VS en daarmee die ene wereldregering.

Elke grote gebeurtenis is een stap op de ladder om dat doel, geleidelijk, te bereiken. COVID is gewoon een nieuwe trede op die ladder. Daarom is er een opzettelijke vermenging van al het woordgebruik, een combinatie van leugen en waarheid is de ideale mix om mensen te misleiden, nietwaar?

We mogen niet langer het woord ‘quarantaine’ gebruiken. Dat is een term, die bedoeld is voor bescherming van mensen die ziek zijn. ‘Huisarrest’ opgelegd van overheidswege is het juiste woord.

We mogen ook niet langer het woord ‘social distancing’ gebruiken. Er is niets sociaals aan gedwongen isolatie.

We moeten eens ophouden met roepen ‘thuis is veiliger’ terwijl een gestaag toenemend deel van mijn landgenoten, evenals al miljoenen Amerikanen, onvoldoende middelen van bestaan hebben om rond te komen en in hun basisbehoeften te kunnen voorzien.

Het veronderstelt dat ieders huis even veilig is als dat van de mensen die dat beweren.

We moeten ophouden met (na)praten dat dit huisarrest in het algemeen belang is. Want als we de overheid de economie (bedrijven, waarvoor families generaties lang hebben gewerkt) laat sluiten, zoals het World Economic Forum onder leiding van Klaus Schwab beoogt, is dat allesbehalve goed.

We moeten stoppen met zeggen dat dit het ‘nieuwe normaal’ is. Want dat is simpelweg flagrante manipulatieve onzin: er is niets normaals aan gedwongen isolatie, uw buurman behandelen alsof hij de pest heeft, uw eigen lichaamsafval inademen, mondmaskers dragen en leven in voortdurende angst voor besmetting door een virus, dat bijna alleen bij gratie van het dragen van het mondmasker bestaat.

Is dat normaal? Ik bedoel als het coronavirus zo dodelijk is, waarom zijn de daklozen, die ik dagelijks voed, niet al massaal door (i.p.v. met) corona overleden: zij zijn het die geen ‘social distancing’ in acht nemen en evenmin zich regelmatig wassen, laat staan, dat ze in een steriele omgeving wonen of daartoe toegang hebben.

Vorig jaar stierven anderhalf miljoen Amerikanen door tuberculose. Waarom droegen anderen toen tijdens de tuberculosepandemie geen masker? Die anderen brachten toen zichzelf en andere miljarde mensen over de gehele wereld en daarmee de volksgezondheid wereldwijd in gevaar.

Ik zal u zeggen waarom die anderen geen mondmasker droegen: omdat de mainstreammedia hen niet hebben verteld dat we een mondmasker moesten dragen.

Want, hoewel anderhalf miljoen mensen in de VS stierven door tuberculose, was er evenmin een tuberculosepandemie zoals nu een coronaviruspandemie.

Waaraan het nog overgrote deel van de bevolking deelneemt, betreft het zich als prototype van een computer, dat aan de globale mainframesystemen van kunstmatige intelligentie is aangesloten, bij wijze van betatest hiervoor en dus gezichtsherkenning laten gebruiken.

De cameras in een ‘surveillance state’ werken het beste, wanneer mensen op afstand van elkaar staan. Er wordt test hoe deze AI-systemen een gezicht, dat gedeeltelijk bedekt is, kunnen herkennen.

En die test is ook een makkelijke manier om te bepalen wie de waanzinnige regels volgt en vooral wie niet. Ofwel op wie werkt de propaganda via de mainstreammedia en vooral op wie niet.

Begrijp, dat dit ironisch is, want een samenleving, die voor het gemak (en de rijksten der rijken voor hun vermaak) miljoenen baby´s per jaar vermoordt, heeft zichzelf gesloten om te vermijden dat volwassenen sterven;  mensen die enerzijds miljoenen baby´s in de baarmoeder afslachten, prediken in massapsychose over de heiligheid van het menselijk leven, hypocriet nietwaar? Het is dubbel spreken.

 
Het is het beleid van twee elkaar tegenstrijdige doctrines tegelijkertijd, een voor ingewijden en een voor niet-ingewijden, een voor de binnenste satanische cirkel, de ander voor de massa, wiens energie de wereldheersers uit deze binnenste cirkel nodig hebben. Of bijvoorbeeld als ik het huisarrestregel overtreed kan ik gearresteerd worden, maar veroordeelde criminelen verlaten de gevangenis zodat die niet met het coronavirus besmet kunnen worden, de synthese van ‘thesis en anti-thesis’.
 
Ironisch is ook wanneer ik u de vraag stel, namelijk als er werkelijk een coronapandemie zou bestaan, zijn er dan defecte virusmodellen, vervalste testresultaten, 81% valse coronapositieven, onnauwkeurige nieuwsrapportages, gespeelde overschrijding van het aantal gelimiteerde ziekenhuisbedden en van de beperking van de capaciteit op de intensive care-afdelingen, gemanipuleerd dodentalstatistieken? 
Nee, want als de overheid miljoenen kleine bedrijven sluit, het midden- en kleinbedrijf vernietigt, maar geen overheidspersoneel ontslaat, dan gaat dat niet om de volksgezondheid. Wanneer de staat een tandarts verbiedt om zijn beroep uit te oefenen, maar nodig acht dat abortusklinieken open blijven, dan gaat het niet om uw en mijn gezondheid.
 
En als de staat ons belet om zaden voor uw tuin kopen, maar wij wel een loterijlot kunnen kopen, gaat het dan om uw en mijn gezondheid? Nee, want zo ook ingeval van  een instelling, die de mogelijkheid heeft om de gehele planeet, waarop wij mogen wonen, te vernietigen door middel van vermeende nucleaire oorlogsvoering, zou persoonlijke zelfverdediging niet mogen reguleren of een instelling, die betrapt wordt op het verhandelen van drugs zou niet in staat moeten zijn om het telen van planten te reguleren of een instelling, die voorafgaand aan het uitbreken van het zogenaamde coronavirus drieentwintig biljoen schulden heeft opgebouwd, mag het pensioenfonds niet beheren (we hebben gezien waartoe dat in Nederland geleid heeft, namelijk 1.400 miljard euro verplicht opgebouwde pensioengelden voor Nederlanders, zodra zij de pensioengerechtide leeftijd bereiken, deed de regering van Nederland al kado aan de vertegenwoordigers van de EU) of een instelling, die betrapt is op het verspreiden van SOA’s mag geen gezondheidszorg en gezien de pedocratie, die deze instelling leiden, nog niet eens een kinderboerderij runnen, laat staan, dat zij dit laatste kunnen.
 
Als mensen zich werkelijk zorgen maken over de volksgezondheid en hun veiligheid in het algemeen, maar het maakt hen niet uit dat ze (chemisch) afval eten en gif drinken (waarop ik zo’n twee jaar geleden het Europese Parlement via het Nederlandse lid Sophie In ’t Veld heb gewezen) en via de e-sigaret kanker roken en tegelijkertijd ziekmakende medicijnen gebruiken, terwijl ze denken dat toiletpapier, handdesinfecterend middel en mondmaskers hen zullen beschermen tegen het zogenaamde coronavirus (dat de boeman en zondebok voor alle ziekten, waaraan ze lijden) is. dan hebben we te concluderen en kan ik zeggen (op grond van via de bijbel geopenbaarde informatie) dat zij echt uitzonderlijk dom zijn (gemaakt).
 
Stelt u zichzelf maar eens de vraag, wanneer stemde u er mee in dat uw regering, die zich voordeed alsof ze u en mij dienen, een regering, waaraan u dienbaar bent en die over u en mij regeert? Als u wilt weten wie de leiding heeft, bedenk dan, wie we wel en wie we niet kunnen bekritiseren.
 

Deze manier van redeneren zou - ook in het Europese Parlement, reden, waarom ik deze email tevens onder de ogen van de Europese Commissie heb gebracht - standaard moeten zijn voor de mensheid anno 2021.

Maar daarvoor kunnen we op de mainstreammedia niet rekenen. Zij helpen mee aan het manifesteren van een dystopisch fenomeen dat laat zien hoe media en de overheid er nog steeds in slagen om nog zovelen onwetend zoniet ‘o-lie’dom te maken en te houden terwijl vrijwel ook voor die onwetenden alle benodigde kennis binnen handbereik ligt.

Beoordeel de inhoud van deze email, deel uw reactie hierop en help zo mee dat een krachtige wel wakkere minderheid door de mainstreamcensuur heen kan komen om de resterende OVID’s (dat Latijns is voor slaafschapen) volledig te kunnen informeren en dan uit hun (schulden)slavenbestaan te helpen bevrijden.

Groet,

Remco

4.3 16 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven