Een FAKE vaccinpaspoort voor een FAKE virus

Twee mannen die onlangs naar Hawaï vlogen, werden bij de landing in hechtenis genomen omdat ze naar verluidt valse COVID-19- vaccinatiekaarten zouden hebben gebruikt, aldus de autoriteiten.

Norbert Chung, 57 en Trevor Chung, 19, werden op 8 augustus gearresteerd op de luchthaven Daniel K. Inouye in Honolulu, zei het Hawaï-departement van de procureur-generaal in een verklaring aan nieuwszenders.

De Chungs worden beschuldigd van het schenden van het Safe Travels-programma van Hawaï, dat bezoekers van het vasteland dwingt 10 dagen in quarantaine te gaan, tenzij ze een bewijs van vaccinatie of een negatieve COVID-19-test kunnen overleggen.

Het paar werd gearresteerd nadat de autoriteiten een tip hadden gekregen dat ze valse vaccinatiekaarten gebruikten, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken van de procureur-generaal.

“De onderzoekers van de procureur-generaal zetten zich in om ervoor te zorgen dat al dergelijke aanwijzingen worden onderzocht en danken de gemeenschap voor hun hulp en steun”, aldus de afdeling in haar verklaring. “In die zin zal het ministerie van de procureur-generaal degenen die het Safe Travels-programma, dat is opgezet om onze eilanden veilig te houden, bedriegen, onderzoeken en vervolgen.”

Uit hele betrouwbare bronnen, die we niet kunnen verklappen, weten we dat tienduizenden mensen dit zo doen. Jij (en met jij bedoelen we het Kwaad) gaat ons niet belazeren en belemmeren. Wij geven nooit op en tussentijds naaien we jullie ook waar we kunnen! Met de waarheid in de hand.

Oh kijk, TheEpochTimes:
https://www.theepochtimes.com/restrictions-on-unvaccinated-people-see-explosion-of-fake-vaccination-cards-researchers_3939988.html

“Dat heeft geleid tot een explosie van valse vaccinatiekaarten, zeiden onderzoekers deze maand.”

Verschillende mensen zijn gearresteerd in Californië omdat ze hun geloofsbrieven zouden hebben vervalst.

Een caféhouder in Californië werd in mei gearresteerd nadat hij valse kaarten had verkocht. Ook in Californië werd in juli een erkende natuurgeneeskundige arts gearresteerd wegens een vermeend plan om valse kaarten aan klanten te verspreiden. En diezelfde maand legden de Canadese autoriteiten twee passagiers van een vlucht die afkomstig was uit de Verenigde Staten een boete op van bijna $ 16.000 elk voor het naar verluidt overleggen van valse informatie met betrekking tot het bewijs van vaccinatiegegevens.

Mensen die valse documenten kopen, verkopen of gebruiken die het zegel van een federaal agentschap dragen, kunnen bij veroordeling tot vijf jaar gevangenisstraf worden veroordeeld. Op de COVID-19-vaccinatiekaarten staat het logo van de Centers of Disease Control and Prevention. Mensen die gevaccineerd worden, krijgen de papieren kaart.

VOLHOUDEN TEGEN DEZE TIRANNIE! 

De consequenties hiervan, al is het dilemma soms ZO ontzettend groot, het weegt niet af tegen het gevaar en waar je aan meewerkt.

Je weet dat je het gelijk aan je zijde hebt. Je weet dat je aan de goede kant van de geschiedenis staat. Je weet het. Dus je krijgt alles terug. Maar zitten er wat spuiten in? Die gaan er nooit, maar dan ook nooit meer uit. En dat wordt een heel leventje vol onnodige angst in plaats van een tijdelijk leventje vol angst gecreëerd door deze criminele 1%.

Fakepaspoort voor fakevirus

Jaja. De PCR test is bewezen FAKE. Toch: alle maatregelen zijn er op gebaseerd. 

Dat SARS Cov2 alles behalve een nieuw gevaarlijk virus is, dat is een feit. Maar oh wee als je dat wilt uitlichten. (bron)

Mondkapjes hebben drie functies:
Om je als mens glad voor l*l te laten lopen en je te vernederen.
Om je gedrag te beïnvloeden
Om iedereen eraan herinneren dat er toch echt een “killervirus” rond waait.

Want als je geen mondkapjes hebt, geen oversterfte en bij mensen gaat ineens het lichtje branden dat gezonde mensen nou niet bepaald dood neervallen in hun omgeving, zullen ze ook niet meer vasthouden aan goedpratertjes zoals “Ja maar dat geval van hem, haar of mij toen ik bijna geen adem meer kreeg.”,

Dan kan problematisch worden. Vandaar: coronamaatregelen. Hoe praten ze die goed? De Russisch Roulette test van Drosten inzetten. Die maakt wel positieven. Die geven een basis voor dit fascisme.

De afgekeurde PCR die we nog wel blijven gebruiken tot december of januari als gouden standaard.

Een afgekeurde test aanhouden terwijl al onze vrijheden van die PCR afhangen?

“Zijn ze wel goed bij hun hoofd???”

Ja man! Dat zou heel Nederland zich 2 jaar geleden ook nog afgevraagd hebben, maar overheid en media hebben ze langzaam in een gat gezogen waar sprookjes werkelijkheid worden en waarheden en logica bestreden moeten worden.

Dus, zonder dat men het doorheeft en nog steeds vol kritiek op overheden laat men zich vrijwillig alle rechten afnemen omdat ze het niet doorhebben. 1933.

Ja maar, onze grondrechten dan?

Mensen verdedigen liever hun mondkapje dan dat ze opstaan voor hun grondrechten.

Ook dat is prima in elkaar gezet. Het kan ieder moment stoppen als het volk wakker wordt en op durft te staan, maar zoals we hierboven hebben gelezen, moeten we daar nog even op wachten.

De wet is hier hier simpel over:

Wim Voermans, hoogleraar staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden:

“De mondkapjesplicht is in strijd met artikel 10 van de Nederlandse Grondwet” 

“Alle collega’s zijn het met elkaar eens: dit kan niet. Je kunt niet zeggen: we doen de Grondwet nu even aan de kant. Dit mag echt niet. Die Grondwet beschermt juist tegen dit soort noodzakelijkheidsdenken en bestuurlijke ingrepen.”

Nederlanders hoeven zich niet te laten intimideren door boetes.

“Het houdt geen stand voor de rechter!”, aldus Wim Voermans

Ook Adriaan Wierenga zegt dat de burgemeesters van de twee grote steden zich iets voornemen wat niet kan. Adriaan Wierenga is noodrechtspecialist aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Adriaan Wieringa

“Dan ga je van de grondwet afwijken en dat mag niet”

Eerder noemde Adriaan overigens avondklokken ook een vorm van detentie. (bron)

“De mondkapjesplicht is een kledingvoorschrift en daarmee wordt inbreuk gemaakt op de persoonlijke levenssfeer.”, zegt Wierenga.

“Of de burgemeesters kiezen ervoor om de plicht in te stellen en lopen vanaf volgende week tegen veel weerstand op. Of ze zeggen: dit is niet het beste plan. Ik hoop echt op het laatste.”

 

Jan Brouwer, hoogleraar Recht en samenleving aan de Rijksuniversiteit Groningen is verbaast over deze bizarre mondkapjesplicht:

“Het verplichten van het dragen van een mondkapje is wettelijk gezien niet mogelijk”

“Dit is een indirect middel om gedrag te veranderen; dat mag simpelweg niet.”

“Je mag met een noodverordening van de wet afwijken, maar niet van de Grondwet.” , aldus Wierenga.

Bron:
https://commonsensetv.nl/archief/mondkapjesplicht-amsterdam-illegaal-burgemeester-is-strafbaar/

Bronnen die het verhaal ondersteunen:
https://nos.nl/artikel/2342362-deskundigen-verplicht-dragen-mondkapje-is-wettelijk-niet-mogelijk.html
https://www.nrc.nl/nieuws/2020/07/27/algemene-mondkapjesplicht-kan-juridisch-niet-a4007106
https://commonsensetv.nl/archief/verplichte-mondkapjes-bij-wet-niet-mogelijk/

Doen ze er geheimzinnig over dat ze de grondwet overtreden? Nee hoor. Ze kennen hun kijkers. Gaat ene oor in en andere oor uit. Kom er maar in Tamara van Ark! Zo arrogant omdat ze weet dat mensen er geen bal van snappen:

 

U hoort het helemaal goed!

“Vanuit het veiligheidsberaad kwam wel breed het verzoek om lokaal maatwerk gericht op gedragsbeïnvloeding, dus niet zozeer medisch gerelateerd, maar wel gericht op gedragsbeïnvloeding om dat instrumentarium toch eens stevig on de loep te nemen. En ook te kijken: Waar zou je mee experimenteren?”, aldus Minister van Ark.

Onze grondwetten. Dit hebben wij ons af laten nemen. Hier zijn deze mensen schuldig aan. Hier staat, zonder enige overdrijving, de doodstraf op voor mensen die dit schenden.

Artikel 11:3 ONAANTASTBAARHEID LICHAAM

 

Bekijk de volledige wet 11. Schrik niet:
https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/vkugbqvdtjx0/artikel_11_onaantastbaar_heid_lichaam

Artikel 10

En zij die hier voor opkomen zijn extreem rechts, wappies en nazi´s? Dacht het niet. Het is je plicht als burger hier tegen op te staan.

DOEN!

Off topic:

Excuses dat wij gisteren een aantal keren slecht tot niet bereikbaar waren vanwege een aantal DDos Aanvallen. Het was wel bijzonder omdat de hoster liet zien dat het echt gericht was op ons. Niet op de hoster. DDos Attacks kosten geld, dus ik begrijp niet waarom men dat doet. Ik kan er nooit echt mee zitten want het brengt verder geen schade toe.

Na de aanval van gisteren hebben we besloten om i.p.v. $169 per maand te betalen voor een CloudServer $299 te betalen voor een dedicated server. Als het goed  staat alles ingesteld en is de website vlot. Dit heeft nog veel meer voordelen.

We blijven doorwerken aan de website maar ook aan artikelen en video´s. We kunnen niet de site een week uit de lucht halen. Dus werkt iets even niet of anders, komt allemaal goed!

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture