Een Corona-ontkennend gezin

Mijn bericht op CSTV over de aangifte tegen een wachtarts, wegens valsheid in geschrifte, heeft het nieuws gehaald op de beroemde Alphense informatie website alphens.nl.

Met dank aan de lezers van CommonSenseTV, die ervoor gezorgd hebben dat dit bericht niet alleen in Alphen is aangekomen, maar zich over héél Nederland heeft verspreid.

(Dank ook aan alle lezers voor de vele condoleances die ik mocht ontvangen.)

Hier kunt u lezen wat Alphens er over te berichten heeft:

https://www.alphens.nl/nieuws/alphense-huisarts-beschuldigd-van-opgeven-verkeerde-doodsoorzaak-ik-heb-naar-eer-en-weten-gehandeld.html

 

de arts heeft zich geuit via zijn facebook pagina. Hij schrijft hier het volgende:

Bospark Huisartsen - Praktijk van Rijn

22 februari om 19:54  · 

Beste patiënten door een Corona-ontkennend gezin is er een lastercampagne tegen mij gestart op internet en sociale media. Heel bitter, maar ik zie een procedure wegens smaad, laster en aantasting van mijn goede naam als dokter met vertrouwen tegemoet. Wil het graag met jullie delen zodat jullie het rechtstreeks van mijzelf meekrijgen in plaats van via talloze andere kanalen.

Wij zijn dus nu benoemd als ‘corona-ontkennend gezin’.

En dat toont nogmaals aan hoe gemakkelijk dit persoon omgaat met labels plakken, mensen benoemen en diagnose stellen.

Blijkbaar realiseert van rijn zich totaal niet wat hij aanricht.

Stel dat het werkelijk zo zou zijn dat mijn vader aan covid-19 leed, dan zou de gezondheid van mijn moeder ernstig in gevaar zijn, dan zouden de kinderen en kleinkinderen allemaal in quarantaine moeten, maar ook de begrafenisondernemer, die mijn moeder elke dag trouw bezocht heeft gedurende de week dat mijn vader thuis opgebaard lag.

En dan ook alle overige gezinnen waar deze beste man op bezoek is geweest. En ook iedereen de de uitvaartplechtigheid van mijn vader heeft bijgewoond. En ga zo maar door.

Potverdorie, voor je het weet heb je een pandemie zeg!

Deze man realiseert zich niet dat hij onderdeel uitmaakt van een alles vernietigend systeem.

Mensen worden met een ondeugdelijke rt-pcr test als ‘besmet’ of ‘besmettelijk’ bestempeld, en overlijdens worden zonder meer toegeschreven aan corona.

Dat het niet alleen in Alphen gebeurt heb ik uitvoerig aangetoond in mijn artikel “Wereldwijde Covid Fraude” (zie voetnoot 1).

Vervolgens doen bijna alle beleidsmakers wereldwijd er alles aan om, op basis van die gegevens, de hele samenleving naar de sodomieterij te helpen. Deze terreur is nu al ongeveer een jaar aan de gang. In medisch opzicht is er helemaal niets bereikt. Ziekenhuis capaciteit die de laatste jaren enorm is afgeschaald wegens bezuinigingen is in de afgelopen 12 maanden niet opgeschroeft. Werkzame medicijnen mogen niet gebruikt worden. hugo de jonge bralde al in mei vorig jaar dat dat niet mocht. Alleen een vaccin werkt! (zie voetnoot 2)

Er is alleen maar afbraak, afbraak en nog eens afbraak. (Gelukkig kan mark er nog steeds om lachen, want hij blijft lekker dictatortje spelen).

 

Experimentele gen-therapie wordt de mensen door de strot geduwd onder het mom van een vaccin.

Een vaccin dat u trouwens niet gaat beschermen tegen covid-19, er niet voor gaat zorgen dat u niet besmettelijk bent voor anderen maar er hooguit misschien voor gaat zorgen dat uw symptomen wat milder zijn als u covid-19 oploopt.

Het spreekt voor zich dat r.j. van rijn ook een fervent voorstander is van het spuit-experiment.

Hier ziet u een overzicht van de aangemelde bijwerkingen na toediening van het Moderna, maar vooral het Pfizer vaccin in de VS. Dit wordt bijgehouden door Vaers:

Tot en met 12 februari bijna 16.000 meldingen van bijwerkingen. 929 overlijdens, 1869 gewone ziekenhuisopnames, 3451 intensive care opnames, 2191 artsbezoeken, 190 levensbedreigende allergie reacties en 198 gevallen van verlammingsverschijnselen.

Nee, dit is geen opsomming van de gevolgen van corona, dit zijn de gerapporteerde gevolgen van het spuit-experiment in de Verenigde Staten. Procentueel valt het wel mee, zouden we kunnen argumenteren. Maar dat geldt evenzo goed voor corona en de gevolgen daarvan.

In elk geval kunt u zich afvragen: Waar beschermt deze spuit mij nou tegen en welk risico moet ik daarvoor lopen. En dan praten we nu alleen nog maar over de korte termijn risico’s.

Anders dan bij ons wordt er in de VS niet keihard ontkent dat er ernstige bijwerkingen en zelfs overlijdens plaatsvinden na het spuit-experiment. Hier komen alleen maar ‘huis-tuin-en-keukenkwaaltjes’ voor volgens hugo (zie voetnoot 3).

Er is echter geen zicht op hoeveel procent van de werkelijke bijwerkingen en overlijdens ook daadwerkelijk gemeld worden aan Vaers. Dus wie weet is dit maar het topje van de ijsberg.

Laten we nog eens een blik werpen op ons lichtend voorbeeld: Israel.

Daar zijn ze het verst opgeschoten met vaccineren. En de resultaten zijn verbluffend, zo laat de mainstream media weten. Ik vind de resultaten inderdaad verbluffend. Schokkend zelfs.

Laten we maar eens kijken.

Israël is op 19 december begonnen met het spuit-experiment. Vanaf die datum is het aantal covid-19 gevallen spectaculair gestegen.

Maar let goed op, het wordt nog veel gekker:

Hier wordt een onderscheid gemaakt tussen ziekenhuisopnames van mensen die vroegtijdig (vanaf 19 december dus) gevaccineerd zijn en van mensen die later pas gevaccineerd zijn. Deze grafiek moet u er natuurlijk van overtuigen dat het vaccineren een positieve invloed heeft. De vroegtijdig gevaccineerde lijn laat een gunstiger beeld zien dan de later gevaccineerden.

Maar kijk nou toch eens wat er op 18 en 19 december is gebeurd. Het vaccineren was toen nog niet begonnen, maar in de ziekenhuisopnames van die dagen was er al een enorm verschil aan patiënten die vroeg of laat gevaccineerd zouden gaan worden. Dat noemen wij dus gewoon ronduit list en bedrog. Fraude en corruptie.

Zullen we er nog een doen? Okay:

Ernstige ziekenhuisopnames. Ook daarvan wisten ze op 19 december al dat er heel veel meer mensen op de IC lagen omdat ze later zouden worden gevaccineerd dan de andere patiënten op de IC.

Met grafieken kan naar hartelust gelogen en bedrogen worden. Door op de y-as te gaan schuiven met de startwaarde, kan je in de eindwaarde alles bij elkaar verzinnen.

Maar een echte vergelijking zou er pas zijn als er ook een grafiek tussen zou staan van niet-gevaccineerden. Helaas ontbreekt die. Volkomen onzin dus. Maar dit is wel de basis van de jubelverhalen die we voorgeschoteld krijgen.

Wat er nog wel is is een grafiek van de totale IC opnames vanaf het begin van de plandemie:

En daarop kunnen we zien dat het aantal IC opnames sinds het spuit-experiment is begonnen op 19 december 2020, zo ongeveer het hoogste is.

Update over Israel, 3 maart 2021:

Sinds de start van de ‘vaccinaties’ (lees experimentele gen therapie) is het aantal overlijdens 3,5 maal zo hoog als in de maanden daarvoor.

http://www.nakim.org/israel-forums/viewtopic.php?t=270812

Ik wens deze arts uit Alphen aan den Rijn heel veel wijsheid toe.

 

Mijn column: Wereldwijde Covid Fraude:

Wereldwijde COVID FRAUDE!

Zie hier hoe hugo de jonge al in mei vorig jaar dacht over medicatie en vaccins:

En hugo is niet van mening veranderd:

 

4.8 23 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
24 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
24
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x