CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Échte helden in de politiek. Ze bestaan nog!

Échte helden in de politiek. Ze bestaan nog!

De Oostenrijkse politica Dagmar Belakowitsch-Jenewein van de FPÖ.

Ze studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Wenen en de Universiteit van Graz en studeerde af als Dr. med. univ. Ze werd in 2006 bestuurslid van de lokale partij in Wenen en werd in hetzelfde jaar gekozen in de Nationale Raad. Zij volgde in 2008 Barbara Rosenkranz op als voorzitter van de Commissie gezondheidszaken. (bron)

Hier een fragment van een debat over de Groene vaccinatiepaspoorten in de Oostenrijkse Tweede Kamer.

“Vergrijp je niet aan onze kinderen want dan gaan jullie de weerstand echt voelen!”

Bron: 
Aflevering 347 van Robert Jensen

 

Nieuwe politiek?

Ik heb het helemaal gehad met politici.

Dat is al een poos zo maar wanneer er een politieke partij of figuur is die zegt dit hele (politieke) systeem op de schop te willen gooien dan wordt het voor mij weer interessant. 

Ik ben geen anarchist. Dit oude politieke systeem functioneert gewoon niet en kan nooit meer in dienst van het volk staan. Je komt direct in de politieke molen terecht en als je als nieuwe partij al met oprechte binnenkomt, wanneer je groeit dan krijg je al die carrièrepolitici in je partij ter opvulling. Kijk het FvD. Wat een slappelingen die zich voordeden als strijders voor het volk zaten daar. Die breuk zei alles.

Bij de traditionele partijen zit die opvulling er vooral voor hun CV als opstapje naar iets totaal anders en hebben geen flauw benul wat er zich afspeelt in de wereld. Wat die verliezers, die inmiddels weg zijn, bij het FvD bezielde dat begrijp ik nog niet. Valse profeten. Niet echt willen strijden maar vooral eigen belangen.

Partijenpolitiek werkt in mijn ogen niet. En dan ook nog…

Een Minister van Volksgezondheid met een CV waar alleen basisschoolleraar op staat? Dat klopt niet hè? Dat snapt een kind, maar veel volwassen Nederlanders niet.

Iemand neerzetten als Minister van Defensie die nog nooit een waterpistool heeft vastgehouden maar er zit omdat het “haar beurt” is? Daar moet een oud Generaal zitten of een ander persoon met een goede staat van dienst.

Is dit de politiek zoals die zou moeten zijn? Is dat hoe een land bestuurd moet worden? Dacht het niet.

 

Hoe het dan exact in elkaar zou moeten zitten, die politiek? Er zijn genoeg mensen met briljante ideeën daarover. Neem het zakenkabinet of het Alternatief Staatsbestel van Rients Hofstra.

Met integere mensen om de tafel die daadwerkelijk een democratie op willen zetten, een échte democratie voor het volk, valt er wel iets moois van te maken. Maar dan moet je je van de hoogste machten losrukken en als land zelfvoorzienend worden en zelfstandig zaken gaan doen.

We komen er wel uit met Putin. Oh.. dat kan ik niet zeggen want we staan ook al ergens op de lijst als “Pro-Rusland” fakesite.

Meent Thierry Baudet het echt?

Al was ik teleurgesteld geweest in Thierry Baudet, die veel voor Nederland heeft gedaan door als eerste sinds 2002 weer eens echt gezond verstand in de Tweede Kamer te laten horen en dus ook aan een gedeelte va het volk die verder kijkt dan de media,  ik heb weer hoop in hem.

Regelmatig heb ik geschreven dat politici die het écht menen dat dit systeem niet werkt en oppositie voeren met het volk en niet alleen in de Tweede Kamer laten zien dat ze echte idealen hebben.. Je moet het volk in beweging krijgen.

Als je het volk dan laat weten dat er een politieke partij achter ze staat en ze niet belazerd dan kan dat een enorme boost geven aan de wakkere mensen om ook in beweging te komen en het zal veel mensen inspireren. Juist omdat deze hele gezond verstand beweging zo vreedzaam is en de waarheid aan hun zijde heeft. Een voorbeeld hoe je rug recht te houden zonder enige vorm van geweld.

Wat de media je ook laten zien. De echte beelden zijn niet te ontkennen. En de ellende tijdens demonstraties kwam altijd op het moment dat de politie zich er mee ging bemoeien. Geen politie, geen geweld. En over Eindhoven. Ja, aanpakken dat tuig. Maar media schrijven dat aan het gewone volk aan. Een misdaad. Een vernedering.

Thierry Baudet zegt: “Ik zal nooit stoppen!”. Hiermee neem ik aan dat hij nu vooral doelt op het ontmaskeren van deze coronagekte. Ook was hij degene die vanaf het begin zegt zich los te willen rukken van die verschrikkelijke EU.

Ik geloof dat hij droomt van een soeverein Nederland zoals hij dat in video´s wel eens laat zien. Het is zo´n dromer, wat dat betreft en dat land dat wil ik ook. Hij laat ook duidelijk weten dat hij deze coronahysterie grote BS vindt en dat hebben we nodig.

Ik zie nou niet echt een carrièrepolitici in Baudet.

De vlag van het FvD met daarop namen van o.a. vrije media en Viruswaanzin is een symbool dat aantoont dat je aan de kant van het volk staat. Dat het FvD, ook na de campagne, de straat op gaat en zich onder het volk begeeft is hoopvol. Het kan een enorme boost zijn voor mensen buiten de politiek die ook klaar zijn met deze totale gekte. Dus ga maar zo door Thierry. Stel ons niet teleur en zorg voor goede mensen achter je.

We zouden meer zien zoals in bovenstaande video van de dappere Oostenrijkse politica.

Niet voor het spektakel maar we staan op een heel kritiek punt in de geschiedenis. Zoals Baudet zelf zegt: “Dit is de strijd van ons leven!”

 

En dan nu een reclameblokje:

Verder geen commentaar. Mijn respect verloren.

Tweede Kamer Coronaregels

Dan de absurde maatregelen en regeltjes in de Tweede Kamer.

Het is het meest bizarre dat ik ooit heb gezien in de politiek. Complete waanzin. Van de pot gerukt. Drukte om een schouderklopje. Niet te bevatten.Waar zijn we in beland?

Wat is dit voor een hypocrisie? Ondertussen staat de halve wereld allang weer te feesten en kijk dan naar dit toneel. Nog even het beeld voor je halen van Grapperhaus zijn feestje.

Dat Thierry hem hier nogmaals een schouderklopje geeft vind ik de beste reactie die je maar kunt geven. Ik weet niet of iedereen het daar mee eens zal zijn maar iedere regel die is gebaseerd op een PCR-test, want dat is de kern, moet bespottelijk gemaakt worden. Want hij werkt niet! Simpel. Het haalt het hele coronasprookje onderuit. Onmeetbaar, zoals Fuellmich al zei. (bron)

Wybren van Haga is geen man die zijn stem snel zal verheffen  maar van deze Jan Maarten Paternotte van de D66 had hij gehakt moeten maken. Dat deed hij niet. Heel softjes.

 

Verzet tegen vaccineren groeit

Er staat nog wat te gebeuren.

Een volgende positieve ontwikkeling is dat voetballers van het Nederlands voetbalelftal zich niet willen laten vaccineren en laten we hopen dat ze stand houden en naar buiten komen met naam en toenaam.

De kans je leven laten vergallen door een spuit tegen iets waar je niet dood aan kunt gaan? Dan neem je hem maar op je 69e. Één jaar voordat je in de zogenaamde risicogroep komt. Maar als je eenmaal 69 bent dan heb je al meegemaakt dat deze vaccinaties, wat geen vaccinaties zijn, een heel ander doel hadden dus waarom haasten? Kijk het maar even een paar jaartjes aan. En als we dat met z´n allen doen, wat heel verstandig zou zijn, dan kunnen ze hun regels in hun **** stoppen.

Jensen onthulde gisteren nog dat, volgens de officiële cijfers, er 14 mensen zijn overleden aan corona onder de 30 jaar. Daargelaten of corona gewoon de griep is of niet en ga er maar van uit dat al die mensen, stuk voor stuk, een achterliggende aandoening hadden. 14 mensen op 17.8 miljoen mensen. Oh, was iedere burger maar in staat om statistieken in de juiste context te zetten. Dan was er niets aan de hand geweest. Maar helaas. Zover zijn we nog niet.

Dan komt er onvermijdelijk een moment dat er bekende mensen, en dus ook bekende Nederlanders, gaan overlijden aan dit vaccin. Dat is geen positieve ontwikkeling, al hebben ze de keuze zelf gemaakt, maar wat gaat dat teweeg brengen?

Onlangs overleed het Cypriotische model op 27-jarige leeftijd aan het Astra Zeneca vaccin. Het hele verhaal is hier te lezen: https://commonsensetv.nl/archief/27-jarig-model-sterft-aan-astra-zeneca-vaccin/

Dan  komt nog een zware dobber voor The Great Reset psycho´s die ons allemaal vol willen spuiten: Ze komen voor onze kinderen. En zoals we al zagen in het inleidende filmpje: Kom niet aan kinderen. Ook niet van bekende mensen want, vooral moeders, zullen hun kind boven hun carrière verkiezen en als ze de niet te ontkennen grote gevaren van deze vaccins eenmaal zien… Plus we weten niet wat het op lange termijn met ons doet.

Hier nog een voorbeeld van zo´n power-vrouw. Een onderzoekster uit de Pharma industrie die vooral vaccins onderzoekt spreekt hier dr. Fauci aan:

Bron:
https://commonsensetv.nl/archief/farmaceut-tegen-fauci-over-vaccineren-kinderen-een-steen-om-je-nek-en-de-zee-in-jij-dit-is-genocide/

Wie dit ook leest. Denk na. U kunt maar 1x de juiste beslissing nemen.

5 11 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture