NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Duitsland is controle over migranten kwijt

AFRIKAANSE MIGRANTEN GAAN LOS IN DUITSLAND

Autochtone Duitsers zijn nu een minderheid in bijvoorbeeld de stad Frankfurt. Artsen in ziekenhuizen kunnen de Afrikaanse tropische ziektes niet behandelen wegens gebrek aan kennis hierover. Veel migranten hebben AIDS, open TBC en Syfilys. De Hongaarse verpleegsters die veelal werkzaam zijn in Duitse ziekenhuizen, vanwege de hoge salarissen in vergelijk met hun thuisland, willen zo snel mogelijk terug naar Hongarije.

Zij zijn bang voor besmetting met de ziektes en ook voor de vluchtelingen zelf. Die 24/7 rondhangen met hele families in de overvolle wachtkamers op de poliklinieken en vaak met geweld een behandeling afdwingen bij de dienstdoende doktoren. Een medewerkster kreeg met syfilus besmette urine in haar gezicht gegooid.

De asielzoekers worden in sommige gevallen door politieagenten en K-9 honden naar het ziekenhuis geëscorteerd. Zodra de Afrikaanse immigranten te horen krijgen dat de voorgeschreven medicijnen niet gratis zijn, laten ze regelmatig hun kinderen achter bij de apotheek.

De immigranten zijn niet verzekerd voor ziekenkosten en spreken de taal niet. Afrikaanse vluchtelingen gaan ook tekeer op straat, er worden winkels geplunderd en mensen gemolesteerd.

Eerder sprak de burgemeester van Saarlouis in Saarland zijn ernstige zorgen al uit: “Onze politie is hulpeloos tegen de agressieve immigranten.” en “Aan alle politici en beleidsbepalers: We moeten dit probleem oplossen. Het recht mag nooit voor het onrecht wijken.”

Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x