CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Duitse overheid creëerde angst en paniek om coronacrisis te overdrijven

Ministerie van Binnenlandse Zaken en wetenschappers creëren angst en paniek om coronacrisis te overdrijven

Dit is eigenlijk best oud nieuws en het is goed dat een lezer ons er op attendeerde. 

Zelfs de NOS en De Telegraaf schreven er iets over.
https://nos.nl/artikel/2367971-duits-ministerie-schakelde-wetenschappers-in-om-corona-angst-op-te-wekken.html
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1278395182/duitse-wetenschappers-moesten-lockdown-goedpraten-en-angst-vergroten

Maar ter aanvulling willen we de vertaling van Die Welt hier plaatsen en daaronder een aantal links want je weet niet wat je leest.

Wat worden wij hier allemaal voorgelogen en geestelijk mishandeld. Dag in dag uit door de media en vrijwel alle politici. En de mensen blijven er in trappen al lezen ze deze rapporten.

Of misschien is het probleem dat men ze niet leest omdat het te veel werk is. Iets onbegrijpelijks in deze tijden. Onvergeeflijk ook.

In een normale rechtvaardige wereld zou dit het startschot zijn om deze mensen af te zetten en eens een hele grote heroverweging te maken over dit sloopbeleid en de verantwoordelijken te onderzoeken en voor het gerecht te slepen. Maar op de één of andere manier hoor je er niemand over. Hoe ze het doen..? En hoe de mens hier ook overheen leest alsof het niet zo veel voorstelt?

Die Welt is overigens heel laat met het publiceren. Een schokkend rapport van het Ministerie van Binnenlandse Zaken was in augustus van het prachtige onvergetelijke jaar 2020 al gelekt en Welt had het in handen. (bron)

 

 

Welt:

Midden maart vorig jaar ging Duitsland voor het eerst in Lockdown. Scholen en winkels waren gesloten en de zenuwen in het land waren gespannen. Ook met federaal minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU). Omdat de viroloog Christian Drosten en Lothar Wieler, het hoofd van het Robert Koch Instituut (RKI), zojuist een bezoek aan zijn huis hadden gebracht. De twee hadden de leiding van het ministerie van Binnenlandse Zaken gewaarschuwd: Duitsland kreeg te maken met dramatische gevolgen als het land te snel terugkeerde naar het dagelijkse leven. Seehofer maakte zich nu zorgen dat de lockdown zoals gepland met Pasen zou eindigen. De minister was er resoluut tegen. Hij stuurde zijn staatssecretaris Markus Kerber op pad.

 

Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU)

Kerber had een plan:

Hij wilde vooraanstaande wetenschappers van verschillende onderzoeksinstituten en universiteiten samenbrengen. Samen moeten ze een document uitwerken dat vervolgens als legitimatie moet dienen voor verdere harde politieke maatregelen na Pasen. Hij lanceerde een overeenkomstige oproep aan de onderzoekers via e-mail. Slechts een paar dagen later hadden ze het mandaat van het ministerie vervuld. Zij leverden input voor een geheim gerubriceerd document van het ministerie van Binnenlandse Zaken (BMI), waarin het gevaar van het coronavirus zo dramatisch mogelijk werd gepresenteerd en dat zich snel via de media verspreidde. In een ‘worstcasescenario’ schilderden ze: als Duitsland niets deed, zouden meer dan een miljoen mensen in het land aan het einde van de pandemie omkomen …

De correspondentie is afkomstig van de RKI. Een groep advocaten, vertegenwoordigd door de Berlijnse advocaat Niko Harting, vocht ervoor in een maand lang juridisch geschil met de autoriteiten en stelde het ter beschikking van de redactie. De documenten zijn op veel plaatsen zwart gemaakt, maar ze onthullen veel over hoe het ministerie van Binnenlandse Zaken de onderzoekers heeft beïnvloed en hoe ze hebben geholpen de situatie zo bedreigend mogelijk te maken.

De samenwerking begon met de oproep van de staatssecretaris op 19 maart. ‘Beste professoren’, schreef Kerber aan RKI-baas Wieler en aan onderzoekers van het Leibniz Institute for Economic Research (afgekort RWI, omdat het vroeger het Rheinisch-Westfälisches Institut für Wirtschaftsforschung) heette, het Institute of German Economics (IW), de stichting Wetenschap en Politiek (SWP) en verschillende universiteiten. Het ministerie wil met onmiddellijke ingang een “ad hoc onderzoeksplatform” creëren tussen haar huis en de instituten. Je hebt een computermodel nodig om “mentaal en qua planning voor te blijven op de situatie”. Het zou moeten helpen om verdere “maatregelen van preventieve en repressieve aard” te kunnen plannen. De staatssecretaris schetste een dystopisch beeld: het gaat om “het handhaven van de interne veiligheid en de stabiliteit van de openbare orde in Duitsland”.

Kerber vroeg om geheimhouding: wat er de komende dagen in deze kleine groep zal worden besproken, moet vertrouwelijk worden gehouden “buiten de operationele instellingen van het crisisteam”. “Zonder bureaucratie. Maximale moed ‘, schreef Kerber, terwijl hij het drama van zijn toon aan het einde van de e-mail nog groter maakte: aangezien men niet weet’ of en hoe lang de netwerken nog betrouwbaar zullen functioneren ‘, moeten de deelnemers hun telefoonnummers en privé-e-mail gebruiken. -mailadressen om over te dragen. Met zijn “vriend Lothar Wieler” vergeleek hij de situatie met Apollo 13 “Zeer moeilijke taak, maar met een happy end dankzij maximale samenwerking.”

 

Markus Kerber

 

Je moet dit soort beelden in de hoofden van mensen creëren: “Veel ernstig zieke mensen worden door hun familieleden naar het ziekenhuis gebracht, maar ze worden weggestuurd en sterven thuis snakkend naar lucht in doodsangst.”,

Hij zette daarmee de toon voor de procedure die de minister van Binnenlandse Zaken kennelijk verwachtte van de gecontacteerde wetenschappers: de meest bedreigende weergave van de situatie. Het resultaat was slechts vier dagen later beschikbaar. Dat geheime papier met het stempel “VS - Alleen voor officieel gebruik” over het dreigende vooruitzicht van tot een miljoen doden. Het zei ook hoe het “gewenste schokeffect” in de samenleving kan worden bereikt om dit worstcasescenario te vermijden. Je moet dit soort beelden in de hoofden van mensen creëren: “Veel ernstig zieke mensen worden door hun familieleden naar het ziekenhuis gebracht, maar ze worden weggestuurd en sterven thuis snakkend naar lucht in doodsangst.”,

Tijdens die vier dagen volgden Kerber en andere hoge ambtenaren van het ministerie het werk van de onderzoekers nauwgezet en dicteerden ze de procedure: uit de correspondentie blijkt dat er met korte tussenpozen telefonische vergaderingen waren tussen de BMI en de onderzoekers terwijl ze aan hun model werkten. en die van de resulterende aanbevelingen werkten. De e-mails van de wetenschappers over de voortgang van hun werk gingen niet alleen naar de staatssecretaris, maar ook naar verschillende afdelingshoofden en eenheden van het BMI. Het ministerie leverde zelfs de schets voor de krant door de mailinglijst te e-mailen.

De onderzoekers beperkten zich niet alleen tot het verstrekken van cijfers, maar deden ook concrete suggesties, zoals: “Angst en bereidheid om het voorbeeld van de bevolking te volgen”, en deden politieke aanbevelingen. “Söder heeft intuïtief gelijk”, schrijft iemand wiens naam in het document is verduisterd. “Het zich uitbreidende gevoel van machteloosheid moet in toom worden gehouden door de indruk van een sterk staatsinterventieisme.” …

Daar staat: “In een zeer gematigd scenario gaat de RKI momenteel uit van een sterftecijfer van 0,56 procent. Bij de verdere modellering wordt een casussterfte van 1,2 procent gehanteerd. ” Dat betekent: de BMI heeft expliciet besloten om niet alleen te rekenen op de onwillige Wen van de RKI - hoewel Wieler’s autoriteit degene is die in Duitsland verantwoordelijk is: op basis waarvan de regering beargumenteert bij het plannen van haar maatregelen.

In plaats daarvan gebruikte het ministerie het “ergste geval”: hoeveel zouden er sterven als het leven doorging zoals vóór Corona? - de meer effectieve nummers. Dit volgt de logica van het ministerie van Binnenlandse Zaken: omdat de autoriteit van Seehofer verantwoordelijk is voor de interne veiligheid van het land, willen ze altijd voorbereid zijn op de grootst mogelijke schade …

In ieder geval, vanuit het perspectief van het ministerie van Binnenlandse Zaken, heeft het project zijn doel bereikt. Secretaris Kerber formuleerde op 23 maart voor de ronde: “Ons papier was (…) zeer goed en of de hoge kwaliteit en voorzichtigheid ervan nu hun weg vinden naar het crisis kabinet van de regering.” 

En zo werken we in Nederland, Frankrijk, Spanje…zucht… moet de Here zelf op Aarde komen om te vertellen dat we worden belazerd worden zodat men eindelijk wakker wordt?

 

En er is nog veel meer:

Conclusies voor actie en open communicatie

Om het gewenste shockeffect te bereiken, moeten de concrete effecten van een infectie op de menselijke samenleving duidelijk worden gemaakt:
1) Veel ernstig zieke mensen worden door hun familieleden naar het ziekenhuis gebracht, maar ze worden afgewezen en sterven thuis in pijn snakken naar adem. Stikken of krijgen niet genoeg lucht. Dit is voor iedereen een primaire angst. Hetzelfde geldt voor de situatie waarin u niets kunt doen om familieleden te helpen die in levensgevaar verkeren. De beelden uit Italië zijn verontrustend.
2) “Kinderen zullen waarschijnlijk niet lijden onder de epidemie”: Fout. Kinderen raken gemakkelijk besmet, zelfs met uitreisbeperkingen, bijvoorbeeld met de kinderen van de buren. Als je dan je uuders besmet, en een van hen sterft in ondraaglijke pijn thuis en ze hebben een gevoel van schuld te zijn , omdat ze vergeten zijn, bijvoorbeeld om hun handen te wassen na het spelen, is het de meest verschrikkelijke wat een kind ooit zal meemaken.
3) Gevolgschade: zelfs als we tot nu toe alleen rapporten over individuele gevallen hebben gehad, schetsen ze een alarmerend beeld. Zelfs ogenschijnlijk genezen na een milde kuur kan op elk moment een terugval lijken te ervaren en dan ineens fataal worden, als gevolg van een hartaanval of ademhalingsfalen, omdat het virus ongemerkt een weg naar de longen of het hart heeft gevonden. Dit kunnen geïsoleerde gevallen zijn, maar worden steeds als het zwaard van Damocleszweef over degenen die ooit besmet waren. Een veel vaker voorkomend gevolg is vermoeidheid en verminderde longcapaciteit die maanden en waarschijnlijk jaren aanhoudt , zoals vele malen is gemeld door SARS-overlevenden en ook nu het geval is bij COVID-19 , hoewel de duur natuurlijk nog niet kan worden geschat.

Bron: https://www.corodok.de/schock-papier-innenminister/

Dit is misdadig en dat is nog heel netjes gezegd. Dit zijn honderden pagina´s lang over hoe men de bevolking manipuleert om hun doel te bereiken.

Dit shock papier laat nog veel meer zien:
https://www.corodok.de/innenministerium-wissenschaftler-rechtfertigung/

 

Wie heeft eigenlijk de paper van het ministerie van Binnenlandse Zaken geschreven die de blauwdruk vormt voor de inperking van grondrechten in verband met Corona?https://www.corodok.de/schock-papier-lobbyisten/

Test totdat de cijfers correct zijn & Maatregelen met een eeuwigheidsgarantie
https://www.corodok.de/schock-papier-innenminister/

Dit is Duivels. Dit hele verhaal kun je ook op Nederland plakken. Het doel van alle globalistische overheden is hetzelfde. Het OMT en het RIVM regeren in Nederland. Het Kwaad krijgt in ieder geval steeds meer gezichten.

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”][/lgc_column]

Lees ook:

Wereld geshockeerd over uitspraak Merkel.

 

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven