CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Angela Merkel roept gekozen Premier terug

Het was een feest voor de democratie. Het cordon sanitaire rondom de AfD was gebroken!

Op 27 oktober 2019 verloor de linkse coalitie (SPD, Die Linke en Grünen) haar meerderheid tijdens de Landtags-verkiezingen. De AfD en FDP waren de grote winnaars die avond.

AfD grote winnaar in Thüringen!

AfD won 24% van de zetels en FDP haalde de kiesdrempel en kon dus aanschuiven in de Thüringse Landtag.

Door de uitslag kon zowel links (47%), alsook rechts (29%) zonder de AfD geen meerderheid vinden voor een kabinet. Er werd door rechtse/nationalistische stemmers gevreesd dat het CDU een coalitie zou vormen met linkse partijen om zo het Cordon Sanitair (uitsluiting) rondom de AfD te handhaven.

Dit viel gelukkig in het water toen, met steun van AfD, Thomas Kemmerich (FDP) werd verkozen tot Minister-President van Thüringen.

Kemmerich is niet voor een regering met AfD maar, in tegenstelling tot andere kartel-politici, sluit het ook niet helemaal uit.

De linkse fractie in de Thüringse Landtag was zo geschrokken van de uitslag dat parlementsleden begonnen te huilen en te schreeuwen.

Zoals gebruikelijk krijgt de winnaar een boeket bloemen maar de linkse politica Susanne Hennig-Wellsow,die het boeket kwam overhandigen wierp het op de grond voor Kemmerich zijn voeten en liep boos weg. 

https://www.youtube.com/watch?v=6qDhUFzgRgQ

 

Zo reageren linkse mensen regelmatig. Gisteren Nancy Pelosi nog:

https://www.youtube.com/watch?v=jTvEo4OOzc0

Merkel was verbolgen over de uitslag en eist, samen met links, dat de verkiezingsuitslag voor Thomas Kemmerich ongedaan wordt verklaard. Ook wordt verwacht dat de leider van de FDP zal vragen om de aftreding van Kemmerich.

“Dit is een slechte dag voor de democratie!”

De Führer van Duitsland was op bezoek in Zuid-Afrika en reageert normaal gesproken nooit op regionale kwesties wanneer ze op reis is. Maar dit kon Merkel niet verdragen. Een samenwerking met een partij waar het kwart van het volk op stemt en zelfs de allergrootste partij is in Oost-Duitsland moet simpelweg verboden worden. Dit wordt direct teruggedraaid.

“Dit gebeuren is onvergeeflijk! Dit MOET worden teruggedraaid!” en zelfs durfde ze volgende woorden uit te spreken: “Dit is een slechte dag voor de democratie!”

Als iemand deze woorden niet mag gebruiken dan is het Angela Merkel.

Dat Merkel geestelijk niet helemaal meer in orde is dat bleek afgelopen jaar al regelmatig. Trillend en bevend in de buitenlucht maar eenmaal in het huis van de macht spreekt ze zonder een spier te verrekken en verdedigt ze meer dan 800.000 misdrijven van immigranten in 4 jaar tijd. Geen besef hoe de slachtoffers van deze misdrijven zich op zo´n moment moeten voelen. Alles voor hét plan van de globalisten.

Deze vrouw is volledig het spoor bijster in haar taak. Hoe deze gevoelloze en gewetenloze mensen hun gedrag zelf beoordelen is een raadsel. Hier zijn geen woorden voor.

https://www.youtube.com/watch?v=V11nBrf0DY4&t=15s

Maar dit gaat toch, indien mogelijk, nog een stukje verder:

“De verkiezing van deze Staats-Premier was uniek en het brak een fundamentele overtuiging van het CDU en van mijzelf dat er nooit een meerderheid gewonnen zal worden met de hulp van de AfD.” aldus de globalist Merkel. (bron)

De landelijke SPD bekritiseert de verkiezing van Kemmerich als volgt:

“Zondig en schandelijk! Duitsland in zijn geheel komt in gevaar tenzij er nieuwe verkiezingen worden gehouden in Thuringen!” (bron)

Dit is een grote test om te zien hoe groot de macht van Angela Merkel is. En de uitslag van de test is als volgt:
De premier van Thuringen, Thomas Kemmerich, die nog geen 24 uur premier was, is door de druk van Merkel opgestapt. 

Duitsland is een schijndemocratie en Duitsland is, net als vroeger, een land met een alleenheerser met gevaarlijke handlangers in Duitsland én in Europa.

Thomas Kemmerich staat de pers te woord blijkt ineens volledig te zijn omgedraaid.

“We willen nieuwe verkiezingen om de smet van de AfD te verwijderen van het premierschap.”

Onder zware druk door de partij maar natuurlijk vooral door Angela Merkel. Ander treedt niemand binnen 24 uur weer af.

SPD´er Walter-Borjans leeft in een andere realiteit, zoals heel veel politici op dit moment en waarschuwde dat “heel de wereld nu op Duitsland let hoe ze dit gat in de dam dichten.” hiermee doelend op de “strijd tegen het vrijwel onzichtbare extreem rechts.” 

Merkel benadrukte nogmaals:

“Nooit samenwerking met een anti-immigratie en anti-Islam partij.”

Men heeft een plan. Het wordt gedreven door de ideologie die globalisme heet. Alles zal hier voor moeten wijken.

We krijgen de komende tijd in ieder geval weer genoeg materiaal voor hilarische compilaties. Links verliest en de bloemen en de States of the Onions vliegen je om je oren.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven