Dringende oproep aan Thierry Baudet

Gisteren, 16 maart 2021, zag ik Thierry Baudet in het tweede deel van de Jensen Show. De man maakte op mij een authentieke en oprechte indruk. Al vijftien jaar heb ik niet meer gestemd omdat ik geen enkel vertrouwen heb in de politiek, ondanks het feit dat ik voor mijn werk zelfs als voorzitter van het stemlokaal moest optreden. Ooit stemde ik ‘rood’ maar vandaag stemde ik op Thierry omdat hij een van de weinigen lijkt met integriteit en het enige alternatief om ons normale leven nog terug te krijgen. Maar er ontbreekt iets.

Gehandicapt
Het feit dat Thierry overkomt als een goed mens is tevens zijn handicap. Goede mensen projecteren hun eigen goedheid op andere mensen. Vooral als ze zelf níet door traumatisering tot de ontdekking zijn gekomen van het daadwerkelijk bestaan van puur kwaad waartegen ze zich hebben leren beschermen.

Thierry bleek in het gesprek met Robert Jensen maar niet te begrijpen dat er collega-politici rondlopen die opereren vanuit pure kwaadaardigheid. Collega’s die vanuit een gebrek aan empathie en geweten en louter gerichtheid op het eigen ego, er geen enkele moeite mee hebben om het Nederlandse volk te onderwerpen aan een in-en-in duivels plan, genaamd ‘The Great Reset’; een Grote Herstart van de maatschappij waarvoor een niet bestaande ‘pandemie’ als dekmantel en manipulatiemiddel wordt gebruikt. Mensen van wie het geweten en het invoelingsvermogen ontbreekt hebben geen humaniteit; de eigenschap die mensen menselijk maakt.

Professor Robert Hare spreekt hier over roofdieren binnen de soort of intraspecies predators, die hun energie halen uit het lijden van anderen. In het dagelijks leven noemt men dergelijke mensen psychopaten of kwaadaardige narcisten (‘malignant narcissists’). Dr. Kevin Dutton maakte een Beroepen Top Tien waaruit blijkt dat vooral machthebbers, politie, ambtenaren, mediapersoonlijkheden en journalisten ertoe behoren. Talloze studies tonen de hoge graad van psychopathie onder politiek leiderschap.

Verlammend ongeloof
“Het veronderstelt zoveel kwaadaardigheid. Ik kan dat bijna niet geloven”, zegt Thierry letterlijk, waarop Robert Jensen bijna wanhopig roept “Geloof het! Zó kunnen mensen zijn en zó is het de hele wereldgeschiedenis gegaan; een klein groepje die de grote menigte wil onderdrukken. En de grote wereld wordt met Netflix in een wereld gehouden dat het allemaal ‘zo-leuk-en-mooi’ is.[…] Het is een groep die leeft in een kwaadaardige energie. En wij proberen in deze wereld als mensen er het mooiste van te maken. Wij zijn mooie individuen.” Dat laatste bevestigt ook Rutger Bregman in zijn studieDe meeste mensen deugen, terwijl de groep psychopathische heersers burgers valselijk blijven afschilderen als potentiële terroristen, ‘doorgesnoven hooligans’ en viruswappies waarvoor meer en meer mass surveillance noodzakelijk zou zijn.

Thierry: “Maar hoe weet je dat? Heb je die mensen gezien? Heb je die mensen ontmoet?” Robert Jensen, een man die zeer bewust is en inmiddels een nationale held, antwoordt daarop: “Ja, natuurlijk […] Núl empathie! Empathie kennen ze niet! En ze kunnen charme faken om hun doel te bereiken. Macht is het enige ding dat hen energie geeft. Het lijden van anderen en zélf beter worden. […] Het is een kwaadaardige, duivelse energie waar [deze] mensen in kunnen leven, als je ze mensen wilt noemen. Het is ánders dan hoe wij zijn. […] Monsters! Já, ze bestaan!”

Vastklampen aan vertrouwd wereldbeeld en verkeerde vooronderstellingen
Voor doorsnee goede mensen is het concept van psychopaten die in de wereld aan de knoppen zitten onverteerbaar en conflicterend met hun vertrouwde wereldbeeld. Het vergt een enorme dosis ‘out-of-the-box’ denken. Tegen alle feiten in blijft men vastklampen aan een verkeerde vooronderstelling als middel om om te kunnen gaan met de waanzin die men waarneemt en de mentale ‘kortsluiting’ die dat veroorzaakt. Men noemt dit fenomeen: cognitieve dissonantie.

Thierry; “Ik kan deze stap niet voor mijn rekening nemen. Ik kan dat níet geloven. Ik kan niet zoveel kwaad[aardig]heid, zoals jij verondersteld, zomaar aannemen. Ik haak dan af! […] Ik zie vooral heel veel onnozelheid. […] Ik zie toch over het algemeen dat de weg naar de hel met goéde bedoelingen is geplaveid.”

Jensen: “Het is niet dat je het niet kán begrijpen. Je wílt het niet accepteren dat het zo is omdat het je een heel vervelend, naar gevoel geeft. […] Dat is heel begrijpelijk en menselijk.”

Bewustwording van ‘Fremdkörper’ onder de mensheid
Sinds 2012 is er een enorme bewustwording op gang gekomen van goede mensen die in hun opvoeding of relaties slachtoffer zijn geworden van psychopathie of kwaadaardig narcisme. Er ontstond een ware hausse aan hulpverlening, online zelfhulpgroepen, youtube-filmpjes, literatuur en websites over dit onderwerp. Vooral mensen die het zelf aan den lijve hebben ondervonden doorzien wat er gebeurt in de wereld.

Nooit eerder is men zo bewust geweest van deze ‘Fremdkörper’ onder de mensheid. De ogenschijnlijk ultrakeurige dames in kokerrokken en heren in maatpakken; in werkelijkheid ‘Snakes in Suits‘. ‘People of the Lie’ die zich verschuilen achter een ‘Mask of Sanity‘ en zich moreel hoogstaand voordoen door middel van ‘virtue signalling‘. Psychopaten zijn zelfs zeer alledaags en kunnen zich presenteren als je ‘gezellige buurvrouw over de waslijn’, zo beschrijft Martha Stout in ‘The Sociopath Next Door‘.

Vrouw of man, zwart of wit, oud of jong: Niet uiterlijkheden maar de gerichtheid van de geest, blijkt het enige wat daadwerkelijk verschil maakt tussen mensen.

In Nederland schreef bewustzijnsdeskundige Jan Storms een standaardwerk over dit onderwerp getiteld ‘Destructieve relaties op de schop, psychopathie herkennen en hanteren’ en onlangs gaf hij een interview waarin hij psychopathie binnen de politiek aan de orde stelde. Dat interview is in dit artikel geïncorporeerd.

Dringende oproep aan Thierry Baudet!
Beste Thierry, bestudeer het fenomeen psychopathie. Kijk alsjeblieft naar dit interview of maak een afspraak met Jan Storms. Je blik op de wereld zal voorgoed veranderen. Het zal je persoonlijke kracht enorm vergroten!

4.7 74 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
18 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
18
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x