Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid

Doodziek promo filmpje: Pfizer misbruikt kinderen om “vaccin” te verkopen

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Misleiding en manipulatie

De media, scholen, de overheden en de big pharma´s zelf willen allemaal, tegen iedere prijs of mensenleven, iedereen injecteren. Goedschiks of kwaadschiks. De overheden MOETEN.

Er is geen weg terug voor deze mensen die hun ziel hebben verkocht aan Duivelse figuren.

Er worden walgelijke promo´s gemaakt. Dansen met Jansen. Pino wordt gevaccineerd. hugo de jonge schudt handjes met kindjes en stookt ze op dat ze “het voor de anderen doen”. Hij roept tegen kleine onbewuste kinderen: “Wel vaccineren als de tijd komt, hè?”

Maar iedere keer wanneer je denkt dat het niet erger kan…

Pfizer: “Vaccin maakt je een superheld!”

Pfizer vertelt jonge kinderen dat hun experimentele mRNA-covid-injectie hen “superhelden” zal maken en hen “superkrachten” zal geven.

De Big Pharma-gigant bracht vorige week maandag deze misselijkmakende propagandavideo uit voor hun “superheldenspuit”.

 

video

 

Het blijven herhalen van de absurde veronderstelling dat je “anderen helpt” door de spuit te nemen is een goed voorbeeld van hoe je van een leugen een waarheid maakt om mensen tegen elkaar op te zetten. De gemiddelde burger neemt het klakkeloos over. Als je het maar vaak genoeg herhaalt.

Het is onwerkelijk dat er volwassen personen zijn die hier in trappen. Het is nog onwerkelijker zelfs het gros van de volwassen mensen hier in mee gaan en het is nóg erger dat een deel van de mensen het media- en politieke bizarre narratief ook nog eens met hand en tand verdedigen. Totaal wereldvreemd

Het zal voor mij altijd het grootste vraagstuk in mijn leven blijven: “Hoe kun je hét niet zien en wat is de gedachtegang van de mensen die dit allemaal geloven?” Ik kan er niet bij. Vooral niet omdat het zo ontzettend duidelijk is.

Maddie De Garay

Terug naar juli 2021. Maddie De Garay was ook een “superheld”. Maar ze kreeg geen superkrachten. En ook geen bijval.

Binnen 24 uur kreeg ze buikpijn, spierpijn en zenuwpijn die ondraaglijk werd en in de volgende tweeënhalve maand werd ze drie keer opgenomen in het ziekenhuis, elk met een iets langer verblijf dan de vorige.

Ze kreeg bijkomende symptomen zoals gastroparese, misselijkheid en braken, onregelmatige bloeddruk en hartslag, geheugenverlies (ze haalt woorden door elkaar), hersenmist, hoofdpijn, duizeligheid, flauwvallen (ze viel en stootte haar hoofd) en epileptische aanvallen. (bron)

Ze  kwam in een rolstoel terecht.

Hoe gaat het nu met Maddie? Ruim 5 maanden later?

Vanaf juli ontwikkelde ze verbale en motorische tics, gevoelsverlies vanaf haar middel, spierzwakte, drastische veranderingen in haar gezichtsvermogen, urineretentie en verlies van controle over de blaas, ernstig onregelmatige zware menstruatiecycli, en uiteindelijk moest ze een NG (voedings)sonde hebben ingebracht om voeding te krijgen. Al deze symptomen zijn er nog steeds, en sommige dagen zijn erger dan andere. (bron)

Steph de Garay, Maddie’s moeder, zegt: ‘Er was niets mis met haar. Ze was volkomen gelukkig en nu, wat er ook gebeurde, het heeft haar veranderd”.

Bijna 5 maanden maanden na het vaccin leven ze nog steeds in een nachtmerrie zonder steun van de medische gemeenschap.

Wanneer het verkeerd gaat met kinderen die geprikt worden dan wordt het door alle belanghebbende ontkend en onder het tapijt geschoven.

Het kind moet zoveel mogelijk de mond worden gesnoerd en is geen slachtoffer meer maar een vijand.. Een gevaar voor hun agenda. Zo hard wordt het gespeeld. (bron)

Censuur

Alles wordt uit de kast gehaald om er voor te zorgen dat mensen de waarheid niet te zien krijgen over deze experimentele gentherapie.

Youtube haalt alle video´s van het jonge slachtoffer weg. Je krijgt een strike of bent je kanaal direct kwijt. Vanwege het posten van een kind dat slachtoffer werd van een prik. Vimeo volgde het voorbeeld. (bron)

Haar moeder wilde in oktober mensen waarschuwen via de televisie. Dit zijn geen bijwerkingen die over gaan. Het heeft een kinderleven verwoest.

Comcast zegde in eerste instantie toe. Maar ook Comcast zit in de zak van de psychopaten. Een minuut voordat het uitgezonden zou worden, werd het afgeblazen.

Wie zou er een belletje hebben gepleegd naar Comcast die laatste minuut??

 

 

Maddie is slechts een van de vele ‘superhelden’-kinderen die door de superschurken van o.a. Pfizer wordt gebruikt om hun experimentele mRNA-injectie te testen en vervolgens kinderen die problemen krijgen volledig links te laten liggen, te negeren en te ontkennen dat het vaccin zoiets veroorzaakt.

 

Moeder te gast bij Tucker Carlson

De moeder van Maddie was te gast bij Tucker Carlson en sprak over haar 12-jarige dochter die aan extreme reacties lijdt en bijna stierf nadat ze zich vrijwillig aanmeldde voor de proef met het Pfizer- coronavirusvaccin. (bron)

Maddie’s moeder zal op 26 oktober getuigen op de VRBPAC-bijeenkomst van de FDA over Pfizer-gegevens.

Wie niet horen wil…

Het klinkt misschien heel hard, maar deze moeder heeft bijna twee jaar lang haar hoofd in het zand gestoken. 

En al wordt je misleid door de media en de politiek, iedereen hoort wel iets over de andere kant van het verhaal en heeft de kans om onderzoek te doen. Dit “vaccin” is levensgevaarlijk en je hoeft geen grondig onderzoek te doen om daar achter te komen. Wanneer je dat, vooral als moeder zijnde, niet doet en je kind in gevaar brengt dan ben je geen goede moeder, vind ik. Dan ben je een zeer onverantwoordelijke moeder.

Het gaat er pas in wanneer het ze zelf overkomt.

Uiteraard heb je ook te doen met haar moeder die nu ineens het goede wil doen. Maar arme Maddie. Ze had geen wakkere moeder.

We kunnen onze borst nat maken voor de aankomende maanden. De pandemie is het “vaccin”. Gecreëerd om te vechten tegen de, ook gecreëerde, “onzichtbare vijand”. Letterlijk.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture