CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Donald Trump impeached door Democraten en 10 Republikeinen

In plaats van een vreedzame overdracht van de macht willen de Democraten Donald Trump en al zijn aanhangers volledig de mond snoeren en men kan niet wachten tot volgende week.

En dat onder het mom van: “Unify the country.”

Het land bij elkaar brengen. Ja, ja.

Onder leiding van Nancy Pelosi begonnen de Democraten wederom aan een impeachment proces.

Democraten in het Huis van Afgevaardigden, vergezeld door tien Republikeinen, stemden woensdag om president Donald Trump voor de tweede keer af te zetten in een stemming van 232-197. Metals enige reden dat de president een opstand uitlokte die resulteerde in de schending van het Capitool op 6 januari.

De indringers stonden tijdens de speech van Trump al lang bij het Capitool. Om vooraan te kunnen staan moet men uren voor de speech zijn vertrokken richting het Capitool.

Maar logica en vragen heeft geen zin bij de Democraten. Tijdens deze hele procedure hebben we geen enkele Democraat in horen gaan op de argumenten van Republikeinen. Geen enkele, what so ever. Alles wordt gewoon volledig genegeerd. Het is bizar om te aanschouwen.

Alle Democraten stemden in. Moet ook wel. Anders wordt je direct uit deze dictatoriale partij gezet.

Dit zijn een aantal van de verraders van Donald Trump uit de Republikeinse Partij die instemden met deze impeachment:

En Liz Cheney (R-Wyo.), John Katko (RN.Y.), Adam Kinzinger (R-Ill.), Fred Upton (R-Mich.), Jaime Herrera Beutler (R-Wash.), Dan Newhouse (R-Wash.), Anthony Gonzalez (R-Ohio), Tom Rice (RS.C.), David Valadao (R-Calif.) en Peter Meijer (R -Mich.)

De beschuldiging, die in een enkele sessie van zeven uur werd voltrokken, was de snelste in de geschiedenis van de VS. Het is ook de eerste keer in de geschiedenis van het land dat een president twee keer werd afgezet. Wrang wanneer je bedenkt dat men niet verder wilde kijken naar misschien wel de grootste misdaad aller tijden, namelijk het stelen van verkiezingen en het weigeren van toelaten van bewijsvoering.

De obsessie is pathetisch.

“Afgezet”, want het moet nog door de Senaat en het lijkt het proces eerder te vertragen. Republikein Mitch McConnel is nu het sleutelfiguur. Het zal waarschijnlijk afhangen van hoe hij stemt. Ook deze man heeft het land verraden dus hij kan niets meer goedmaken. Dit is slechts theater.

Een aantal Republikeinen bekritiseerden de haast, met het argument dat het de president geen eerlijk proces bood en zo het vertrouwen verliest van het Amerikaanse volk.

Democraten rechtvaardigden het ingekorte proces door te beweren dat Trump elke dag dat hij in functie is een gevaar vormt voor de natie.

Trump heeft direct de “bestorming” van het Capitool veroordeeld. Verder heeft Donald Trump niets in zijn speech gezegd dat aanleiding gaf tot deze bestorming. Niets. Republikeinen citeerden de woorden van Trump meerdere malen. Trump riep op tot een vredige mars naar het Capitool om als patriotten hun stem te laten horen. That´s it.

‘I know everyone here will soon be marching to the Capitol to make your voices heard peacefully and patriotically.’

Dit is wat Donald Trump tijdens zijn speech zei. Hiervoor willen impeachen ze hem. En wederom zetten ze zichzelf voor schut met hun obsessie.

Republikeinen boos

“In plaats van voorwaarts te gaan als een verenigende kracht, kiest de meerderheid in het Parlement ervoor om ons verder te verdelen”, zei vertegenwoordiger Tom Cole (R-Okla.). “Ik kan geen actie bedenken die het Huis zou kunnen ondernemen waardoor de kans groter is dat het Amerikaanse volk verder verdeeld wordt dan de actie die we vandaag overwegen.”

“Tijdens zijn bijeenkomst spoorde president Trump de aanwezigen aan om ‘vreedzaam en patriottisch uw stem te laten horen’. Er was geen sprake van geweld, laat staan ​​oproepen tot actie,” zei Rep. Guy Reschenthaler (R-Pa.)

“De woorden van president Donald Trump zouden niet eens voldoen aan de definitie van opruiing in het strafrecht.”, aldus een voormalig officier van justitie bij de marine.

“Is dat onaantastbaar? Dat heet vrijheid van meningsuiting,”zei vertegenwoordiger Tom McClintock (R-Calif.)

Jim Jordan: “Doe dit niet! Dit zorgt voor problemen in het land. U zet 80 miljoen Amerikanen weg.”

“Als we elke politicus afzetten die een vurige toespraak hield voor een menigte partizanen, zou dit Capitool verlaten zijn.”, aldus  McClintock

Verder zei Jordan dat de Republikeinen, en Donald Trump, altijd consistent zijn geweest.

 

“Amerikanen zijn de dubbele standaard zat. Ze zijn er zo moe van. Democraten maakten in 2017 bezwaar tegen meer staten dan de Republikeinen vorige week, maar op de een of andere manier hebben we het mis,” zei Rep. Jim Jordan. “Jullie mogen alles, wij mogen niets.”

Republikeinen en Donald Trump zijn altijd consistent geweest in het afkeuren van geweld en hebben zowel dit geweld als het geweld van linkerzijde afgelopen zomer afgekeurd.

Toen werden politiebureau´s in de brand werden gestoken, politie werd vermoord en verwond en onschuldige burgers werden het slachtoffer van maandenlange terreur van Antifa en BlackLivesMatter. Met steun van de Democraten richtten zij eigen “autonome staten” op, zoals Chaz. (bron)(bron) De dubbele standaard en hypocrisie is nog nooit zo zichtbaar geweest.

Die mondkapjes staan symbool voor de macht die de Dems nu krijgen. Republikeinen hebben over het algemeen niets met die mondkapjes. Een aantal corrupte Republikeinen hebben eraan toegegeven en ze maken zichzelf in ieder geval herkenbaar als verraders.

De fraude zit nou zo diep. In iedere positie wordt men gedwongen iets te doen zodat hun eigen carrière gewoon verder kan gaan.

Slechts een paar dappere mensen die een enorm rechtvaardigheidsgevoel hebben, staan op tegen dit onrecht.

We zien nu de verantwoordelijken hun maskers afdoen. Zij die voor zichzelf kozen in plaats van voor het land toen het nog kon. Ze zullen worden onthouden als “de fouten” en zullen uiteindelijk aan de verkeerde kant van de geschiedenis belanden. Het is gezien door miljarden aardbewoners.

“In plaats van voorwaarts te gaan als een verenigende kracht, kiest de meerderheid in het Parlement ervoor om ons verder te verdelen”, zei de Republikeinse vertegenwoordiger Tom Cole. “Ik kan geen actie bedenken die het Huis zou kunnen ondernemen waardoor de kans groter is dat het Amerikaanse volk verder verdeeld wordt dan de actie die we vandaag overwegen.”

De Democraten negeerden de Republikeinen volledig alsof ze niets zeiden en kwamen allemaal met hetzelfde riedeltje. Trump is fout en moet weg.

En Donald Trump?

Vanaf de dag dat hij aantrad in 2017 als President tot aan vandaag toe veroordeelt hij iedere vorm van geweld.

“De grootste politieke heksenjacht uit de geschiedenis.”

 

 

“We weten dat de president van de Verenigde Staten aanzet tot deze opstand, deze gewapende opstand tegen ons gemeenschappelijke land”, beweerde House Speaker Nancy Pelosi. “Hij moet gaan. Hij is een duidelijk en aanwezig gevaar voor de natie waar we allemaal van houden.”

Wat een contrast met de werkelijkheid.

‘Het gaat niet meer om afzetting. Het gaat over het annuleren van de president en iedereen die het niet met hen eens is,’ zei Jordan.

De afzetting volgt op een ongekende golf van censuur tegen de president door Amerikaanse sociale media giganten. Facebook, Twitter en Google hebbenen Trump vanaf 13 januari allemaal van hun platforms verbannen.

Het zijn onwerkelijke tijden waar waarheid leugens zijn en leugens als waarheid worden beschouwd. Waar geweld selectief wordt veroordeeld of niet wordt veroordeeld. Bigtech,m Democraten, media en multinationals. Ze werken er allemaal aan mee en gaan er vanuit dat dit geen consequenties zal hebben.

Pence weigerde eerder vandaag om The 25th Amendment uit te voeren en de President af te zetten. (bron)

De impeachment moet nog door de Senaat.

We houden ons hart vast. Als er iets aanzet tot geweld en massafrustratie dan is het wel het gedrag van de Democraten en social media.

En als wij hier in Nederland niets ondernemen als volk dan gaat hier hetzelfde gebeuren. Niet in de vorm van een afzetting maar het grote plaatje laat zien wat de bedoeling is van de globalisten en de bigtech.

Bron:
https://www.theepochtimes.com/democrats-nine-republicans-impeach-trump-again_3655278.html

5 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven