CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Diederik Jekel verdient straf

Heeft u ook zo’n hekel aan Diederik Jekel? Diederik Jekel lijkt een vriendelijke, goedlachse man, maar is van binnen een verderfelijk mens door zijn bewuste medewerking aan massamanipulatie.

Lockdowns zullen later de geschiedenisboeken in gaan als de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit. Alle serieuze onderzoeken wijzen uit, dat lockdowns en afstand houden weinig tot geen effect hebben op aantallen ziekenhuisopnames en overlijdens. (1) Wel geven lockdowns immense schade aan gezondheid, levensverwachting, psychische gesteldheid en de economie.

Het is dus duidelijk dat de redenen voor lockdowns niet van medische aard zijn. Wel worden er steeds meer andere belangen zichtbaar. Bijvoorbeeld belangen van miljardairs met online winkels als Amazon, belangen van vaccinleveranciers en artsen die verdienen aan PCR-testen. (2) Verder worden de belangen aannemelijker van miljardairs die een excuus nodig hebben voor het instorten van het geldsysteem en miljardairs die uit zijn op macht over de bevolking met digitaal geld en digitale vaccinpaspoorten en social creditsystemen.

Deze groep maakt gebruik van alle mogelijke technieken die geld kan kopen om de lockdowns aan de man te brengen. Bijvoorbeeld omkopen van politici en artsen, maar vooral door het vakkundig inzetten van corrupte media; televisie, kranten, youtube etc. Nagenoeg alle media en medische bladen zijn in handen van dezelfde kleine club miljardairs waarmee zij de gewenste massa-manipulatie kunnen uitvoeren. (3)

Met psychologische technieken om de massa te manipuleren en te brainwashen wordt de angst in stand gehouden en de fictieve dreiging permanent gevoed. Alle neuzen moeten dezelfde kant op, maar wel de verkeerde kant door alle leugens.

Daarvoor zijn er dus bij de media mensen nodig die bereid zijn hun geweten in de ijskast te zetten, glashard te liegen en overtuigend een broodje aap te kunnen verkopen.

Diederik Jekel is zo iemand. Deze fopjournalist zit met enige regelmaat bij RTL-boulevard argeloze burgers de stuipen op het lijf te jagen met medische lariekoek en door geruststellende informatie achterwege te houden.

Ik noem een aantal voorbeelden.

Op 19 maart 2020 was er zijn eerste leugen, hij beweerde dat er meer jongere mensen doodgingen aan corona dan aan de griep. Dit is niet waar. (4)

Op 11 oktober 2020 maakt hij ons wijs dat een tweede lockdown onvermijdelijk is. Mondkapjes, afstand houden, griepprik al die maatregelen konden volgens hem voorkomen dat de ziekenhuizen niet overbelast zouden raken.  Toen waren er echter al voldoende onderzoeken die hadden aangetoond dat lockdowns geen invloed hebben op de ziekenhuisopnames. (1) Van de griepprik is eveneens bekend dat het geen invloed heeft op kans op ziekenhuisopnames. (5)  Dat mondkapjes niet werken mogen inmiddels duidelijk zijn. Diederik zweeg hierover en bleef gewoon de lockdown-religie en staatspropaganda verkondigen.

8 april 2021 staat hij als een ervaren tweedehandsauto verkoper alle vaccins aan te prijzen. Een nuchtere afweging van voor- en nadelen en potentiële risico’s laat hij achterwege.

Ik hoop dat Diederik het inmiddels wat benauwd krijgt. Ik hoop dat hij door heeft dat mensen gaan inzien dat het hele zaakje stinkt. Degenen die wat verder zijn in hun onderzoek, beseffen dat we in een alles of niets scenario zitten; vrijheid of slavernij voor de mensheid. Ook al zijn de wakkeren nu nog in de minderheid, de motivatie om te vechten voor het voortbestaan van de menselijkheid en de motivatie om anderen te bereiken met de waarheid is enorm. Ik zie dat de olievlek van mensen die wakker worden zienderogen groeit. Het R getal van elkaar met de waarheid besmettende mensen is torenhoog. Had je maar een lockdown om die besmettingen te remmen, of niet Diederik? Als ik de lijn doortrek wordt binnen afzienbare tijd het kantelpunt bereikt en stort het hele kaartenhuis van leugens ineen.

Diederik Jekel zal vroeg of laat ter verantwoording geroepen gaan worden. Het eerste tribunaal is al in wording. In Duitsland is Reiner Fuellmich reeds bezig met het voorbereiden van misschien wel de grootste rechtszaak in de geschiedenis van de mensheid, waar al duizenden advocaten zich bij hebben aangesloten.

Fuellmich heeft in de Coronazaak reeds 100-en wetenschappers en klokkenluiders gehoord. In dit interview (6, zie ook in een eerder artikel van Danny) vertelt hij wat zijn bevindingen zijn tot nu toe en wat er naar zijn mening op het spel staat. Duidelijk wordt ook, dat door de Davos-kliek uit wanhoop, gretigheid en machtshonger deze crisis in het leven geroepen is.

Dit is een eerste grote rechtszaak, maar er zullen er meer volgen en wereldwijd mensen aangepakt worden. Zij die de meeste schade hebben berokkend staan dan in volgorde van criminaliteit in de rij bij de Corona-Neurenberg processen. Mensen als Diederik Jekel zullen staan bibberen achter Hugo de Jonge en Rutte, wachtend op hun lot.

Bij de eerste Neurenberg processen na de tweede wereldoorlog waren de straffen nog mild in vergelijking met wat de huidige daders verdienen. We kunnen wel al fantaseren over de straf die Diederik Jekel zal krijgen. Ik denk niet dat billenkoek zal volstaan.

Do we need corporal punishment? - Chicago Tribune

1) https://www.aier.org/article/lockdowns-do-not-control-the-coronavirus-the-evidence/amp/?__twitter_impression=true

2) https://www.lnnmedia.nl/corona/lid-outbreak-management-team-verzwijgt-financieel-belang-bij-coronatesten/

3) https://jensen.nl/youtube-verwijdert-monopoly-een-totaalplaatje-van-the-great-reset/

4) https://www.maurice.nl/2020/05/20/covid-19-heeft-de-griep/

5) https://nieuws.nl/algemeen/20201104/oud-huisarts-dick-bijl-over-de-griepprik-waarom-zou-je-iets-nemen-wat-niet-werkt/

6) https://odysee.com/@TruthPills:5/Reiner-Fuellmich-Evidence:0?fbclid=IwAR3Ll_tFzzvc6p3Zi12h-2R0urYymkKq5xIdJn21e3XMvgEfdBsVOoWD3ao

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

1 1 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven