CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Demonstratieweekend!

Demonstraties

Het is weer weekend en Europa gaat weer demonstreren.

Wekelijks worden er door heel Europa vele demonstraties gehouden in vrijwel alle landen. Van Ierland tot Italië en van Denemarken tot Spanje.

Op dit moment wordt er in Nederland gedemonstreerd in o.a. Rotterdam:

Ook in de Scandinavische landen wordt er wekelijks gedemonstreerd.

Het lijkt het erop dat de Deense veteranen goed hebben gekeken naar onze Nederlandse veteranen en zij hebben hun voorbeeld overgenomen.

Ook daar beschermen de veteranen de demonstranten. Dit zijn beelden van afgelopen week.

Demonstraties is Duitsland

Staatsmedia (alle mainstream media) en politici worden ieder weekend weer zenuwachtig en politieke regionale administratieve rechters “verbieden” demonstraties die aan het einde van de rit vrijwel altijd gewoon doorgaan.

Demonstreren is een grondrecht en iedere rechter weet dat maar het laatste wat men wil is dat er sympathie ontstaat voor deze demonstranten. Of erger nog… dat mensen wakker worden door deze demonstraties.

Het is een wekelijkse ritueel geworden. De elite zet alles op alles om de mensen dom te houden en te misleiden om hun plannen door te drukken en aan de andere kant zien we een steeds groter wordende groep mensen die klaarwakker zijn en precies zien waar hun overheid mee bezig is.

Media doen er alles aan om deze demonstraties in een slecht daglicht te zetten en zoeken net zo lang door totdat ze ergens een opstootje zien om dat vervolgens uit te vergroten en te tonen aan de, om onbegrijpelijke redenen, thuisblijvende mondkapjesdragers die zich keurig houden aan de regels van de regering die tegenwoordig ook beslist wie je in huis mag hebben en hoeveel personen.

De Querdenker-beweging

Vandaag werden er demonstraties van Querdenken verboden in o.a. Dresden, Stuttgart en in de Beierse stad Kempten.

Dit is Stuttgart op dit moment tijdens de “verboden” demonstratie.

 

In Dresden heeft de politie inderdaad de boel afgesloten en wemelt het van de politie op de treinstations om de mensen tegen te houden. Toch zijn ze gekomen en zijn er kleine demonstraties te zien door de hele stad heen.

 

In Kempten heeft het verbod ook weinig indruk gemaakt. Het lijkt er zelfs op dat de politie de demonstratie tolereert en aanmoedigt volgens een correspondent ter plaatse, ondanks de uitspraak van zo´n administratieve rechter.

Een plein in Kempten is “schoongeveegd” maar de demonstranten marcheren de stad in.

 

Minister van Justitie veroordeelt COVID-protesten

Het gedrocht heet Christine Lambrecht en ze is van de SPD zoals u ziet.

Dit reptiel heeft de politie opgeroepen om hard op te treden tegen de protesten “tegen het coronavirus”. (bron)

Een protest tegen het coronavirus? Hoe moeten we ons dat voorstellen? “Virus ga weg! Virus ga weg!”. Zoiets?

De protesten zijn tegen de maatregelen die zijn ingevoerd door dit soort psychopaten die niet eens behoorlijk kunnen omschrijven waar deze protesten werkelijk over gaan.

Mensen kunnen het nogal grof vinden dat we dit soort mensen psychopaten noemen maar wanneer je doorredeneert en beseft wat deze mensen hebben aangericht en hoe ze er onverminderd mee doorgaan… Deze mensen hebben heel wat op hun geweten maar blijken geen geweten te hebben.

Lambrecht wauwelt door vanuit haar beschermde bubble:

“Er moet een kristalheldere rode lijn worden getrokken”, zei ze tegen Funke Mediengruppe. (bron)

Toch lijkt de politie lang niet altijd haar “orders” op te volgen.

“Naast de strafrechtelijke vervolging, moeten de protesten worden gestopt door de politie”, zei ze, en noemde het gedrag van sommige demonstranten “absoluut onaanvaardbaar”.

Dat het opsluiten van mensen, het afpakken van hun levenswerk, het inperken van vrijheden,  je eigen volk vernederen en alle doden die zijn gevallen door de coronamaatregelen ook “absoluut onaanvaardbaar” zijn komt bij dit soort mensen niet op. Ze hebben enorm veel bloed aan hun handen maar het komt niet ter sprake. Ook rationele mogen niet worden gesteld.

Mensen met een geweten zouden dit nooit kunnen doen. Om nog maar eens te benadrukken dat psychopaat een keurige omschrijving is voor dit soort mensen.

Ook  kwam dit stupide en alom bekende valse polariserende argument nog uit haar mond:

“We kunnen niet verwachten dat mensen erg restrictief zijn in hun privacy terwijl anderen alle regels negeren tijdens protesten tegen het coronavirus”, zei ze.

Haar volgende uitspraken laten zien dat ze een enorme minachting heeft naar het volk toe en er van uit gaat dat mensen niet kunnen rekenen en ontzettend dom zijn.

“Duitsland worstelt momenteel met een derde golf van coronavirus en registreert een hoger aantal dagelijkse besmettingen dan in voorgaande maanden.”

“Gezondheidsfunctionarissen meldden zaterdag 23.804 nieuwe infecties en 219 doden, terwijl het aantal nieuwe infecties per 100.000 inwoners landelijk steeg tot 160,7.”

Duitsland telt ruim 83 miljoen inwoners. “Besmettingen” zijn absolute onzin. De uitspraken zijn leeg. Nietszeggend en absurd. Waar heb je het over?

Dat dit vooral ook in Duitsland gebeurt is heel bijzonder. Als één land van de Tweede Wereldoorlog zou moeten hebben geleerd dan zouden het toch wel de Duitse leiders moeten zijn. Maar de geschiedenis herhaalt zich.

Michael Fritsch

De (inmiddels ex) hoofdcommissaris van Politie Michael Fritsch legde het tijdens de enorme demonstratie in Berlijn afgelopen september heel goed uit voor een groot publiek.

Hij koos,toen nog in functie, duidelijk de kant van het volk en waarschuwde nogmaals voor de gevolgen en refereerde aan de Tweede Wereldoorlog. Het feit dat hij na deze toespraak zijn baan kwijt was, bevestigt zijn gelijk. De geschiedenis herhaalt zich.

Het grootste onderdeel van het probleem zijn de enorme naïeve volgzame burgers. Zij zijn, vaak zonder het te weten en zonder dat het slechte mensen zijn, de veroorzakers van dit soort crisissen.

Zouden zij wakker zijn, zouden zij luisteren, zouden zij zich beter laten informeren, of in ieder geval informatie aannemen als waarheid van mensen die dag in dag uit bovenop het wereldnieuws zitten en strijden voor hun medemens, dan was dit hele circus allang ten einde geweest. Niet dat dit niet gaat gebeuren, daar zijn we van overtuigd. Maar het had een hoop ellende kunnen besparen.

Je zou die mensen het liefst oppakken en net zo lang heen en weer schudden totdat ze wakker zijn maar domme mensen zijn helaas vaak heel erg hardnekkig.

Een jaar geleden zou je het niet in je hoofd halen om een groep van je medemens weg te zetten als dom. Maar als je het na dik een jaar nóg niet doorhebt… hoe moeten we deze mensen dan labelen? Onwetend? Als je onwertend bent dan doe je het toch jezelf aan?

Het is geen politieke discussie en het gaat niet over meningen. Het gaat over het uitgestippelde plan, Agenda2030, dat wordt uitgerold en publiekelijk wordt bevestigd door de mensen zelf achter de schermen.

Veel respect voor al die mensen die iedere keer weer gaan demonstreren terwijl ze weten dat de politie (vooral in Nederland) zich kunnen gedragen als doorgesnoven terroristen en er geen problemen mee hebben om (oudere) mensen af te tuigen.

Ze staan er. Iedere keer weer. En het zijn de normale mensen. De ondernemers, vaders en moeders, opa´s en oma´s. Uit alle lagen van de bevolking laten mensen wekelijks hun stem horen en dat is ontzettend belangrijk.

Dit gebeurt in bijna alle, zo niet alle, landen in Europa. En dat is een goed teken.

We komen hier wel uit.

De juiste mensen gaan bloeden. Er zijn hele belangrijke en positieve ontwikkelingen in gang gezet. Die krijgen we via de media nooit te zien. En misschien is dat maar goed ook…

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture