Democratie of dictatuur?

Stront aan de knikker.  

Politici zijn niet te vertrouwen. Met de ene hand doen ze een greep naar de macht en met de andere hand doen ze een greep in de kas.

Ik vertrouw de Regering niet. Ik vertrouw het Leger niet. Ik vertrouw de Politie en de Marechaussee niet. Ik vertrouw de Boa’s niet. Ik vertrouw de Gemeenten met hun Burgemeesters niet. Kortom ik vertrouw de gehele Overheid niet. Ik ben niet paranoïde maar er worden wel beslissingen genomen, zonder de burgers te raadplegen, dat is tegen de regels van de democratie in. De overheid gaat zich ongewenst met de vrijheden van de burger bemoeien. Ze neemt de rol van de opvoeder over. Ik ken de Overheid maar al te goed. Als vrijdenker ben je geen complotdenker maar opvallend is dat de complotdenkers het wel vaak bij het juiste eind hebben. Zou de overheid en de mainstream media, (de toeter van de overheid), daarom de heksenjacht tegen de complotdenkers geopend hebben?

Thomas Lont

Ik ben van mening dat wij met open ogen een verschrikkelijke oorlog inlopen. Dat kan een burgeroorlog zijn of een 3e wereldoorlog, (Das Vierte Reich van Klaus Schwab). De machtshebbers hebben ons geld gestolen en de landen zijn failliet gegaan. Er is een kleine groep mensen die macht belangrijker vinden. Rijkdom wordt verheven boven de normale en sociale omgang met medemensen. De grote organisaties als het World Economic Forum en Europa (de EU) maken de dienst uit. De banken hebben het monetaire stelsel naar de ratsmodee geholpen. Alles wordt aan de kapstok van de Corona opgehangen. Eén wereldbevolking met één wereldregering maken lukt niet, daar zijn teveel verschillende stromingen voor. Geld wordt met miljarden bijgedrukt. De geldpersen staan roodgloeiend. Een digitale munt is geen verbetering dan plunderen de criminelen via het Internet je bankrekening. De (over)bevolking van de Aarde wordt door de regeringen nu uitgeroeid.

 

We hebben geen zicht meer op ons geld. Grote bedragen en goud en juwelen zijn gestolen of weggesluisd. Waar is de goudvoorraad van de Nederlandse Bank gebleven? Deze mensen, die de veroorzaker zijn, proberen nu met The Great Reset, een nieuw stelsel te introduceren, die de grote chaos zal inleiden. Straks wordt ons papieren geld afgeschaft en krijgen we allemaal een account om digitaal over ons geld te beschikken. Dan hebben we helemaal geen zicht meer op ons, (vermogen), en kunnen regeringen maar doen waar ze zin in hebben. Let niet op de reclames van de Overheid die onder de noemer, voorlichting, aan de burger worden gegeven maar zoek zelf naar je informatie.

We zouden meer baat bij een evenwichtige samenleving hebben, waarin de mensen gelukkig zijn, dan in een materialistische samenleving waarin egoïsme en geld een rol spelen. Niet de welgestelde met zijn dikke BMW verdiend waardering maar de man of vrouw die zijn zieke of behoeftige buren een winkelwagen boodschappen cadeau doet verdiend respect. Het sociale en medemenselijke aspect is de wortel van ons mens zijn, Waarbij ik wil zeggen dat we met socialisten, communisten en linkse mensen uit moeten kijken. Dat lesje hebben we na de 2e wereldoorlog toch wel geleerd. (De N.S.B.ers, De Nederlandse Staatsburgers). Het draait altijd om macht en geld. Dat is ook bij de verschillende geloven en godsdiensten is dat het geval. Toen de Katholieken en Christelijken nog zeggenschap hadden was de samenleving veel socialer.  Ik geloof niet in godsdiensten maar ik geloof wel in een sociale omgang met elkaar.

Nu zijn we egoïsten, op geld en luxe beluste wolven geworden en wat hebben we daarvoor teruggekregen, een kille maatschappij waarin medemenselijkheid op een laag pitje is komen te staan. Sommige mensen hebben kritiek op mijn bargoense taalgebruik. Meestal zijn dat mensen die zich aangesproken voelen. Ik ben Amsterdammer en ik zeg wat ik denk. Dat is vrijheid van meningsuiting en dat moeten we in ere houden. Bedenk wel dat als je de huidige situatie wilt veranderen je op een grote partij moet stemmen, (ook al ben je het helemaal niet eens met die partij).

Op een klein partijtje stemmen omdat je het met die standpunten eens bent heeft geen zin. Het duurt minstens vijf jaar voordat zo’n partijtje politieke zeggenschap heeft en dan kan de huidige regerende partij, waar je het niet mee eens bent, de wet veranderen en aanpassen en dan ben je te laat om in te grijpen. Dat heb je nu met die engerd van een rutte gezien. Als je op de tweede partij op de lijst stemt dan kan je deze partij aan de macht helpen en dan zijn in ieder geval de huidige en verwerpelijke partijen buiten spel gezet. Als je denkt, “Dat doe ik niet”, dan moet je niet janken als je je vrijheid kwijt bent en gebukt gaat onder een dictatuur en een willekeur maatregelen. Het volk heeft macht maar dan moet je er wel gebruik van maken.  Wees gelukkig en blijf gezond.  

Thomas.

3.8 20 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x