NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De Varkensgriepfraude - Het vaccin fiasco van 1976

Deze coronaplandemie is niet de eerste pandemie-oplichting die we meemaken.

Video: Nederlands ondertiteld.

 

In 1976 was Amerika in de ban van de Varkensgriep. Dit debacle heeft veel Amerikanen destijds wakker geschud.

Achteraf  heeft dit influenza A-virus subtype H1N1 in Fort Dix, New Jersey geleid tot één overlijden, 13 ziekenhuisopname en leidde tot een massaal immunisatieprogramma.

“Een deel van de aarzeling van het Amerikaanse publiek om vaccins te omarmen - met name het griepvaccin - kan worden toegeschreven aan de langdurige effecten van een mislukte campagne in 1976 om het publiek massaal te vaccineren tegen een stam van het Mexicaanse griepvirus”schrijft Rebecca Kreston. 

“Deze door de regering geleide campagne werd algemeen beschouwd als een debacle en heeft een onherstelbare deuk in het toekomstige volksgezondheidsinitiatief gelegd, en heeft de perceptie van het publiek van zowel de griep als de griep in dit land negatief beïnvloed.”

Mensen werden landelijk én wereldwijd bang gemaakt. Iedereen zou sterven als men niet “The shot” zou nemen. Het vaccin tegen de zogenaamde Varkensgriep.

Het begon allemaal met de dood van een jonge soldaat.

Op 4 februari 1976 stierf een jonge soldaat genaamd David Lewis aan een nieuwe vorm van griep.

Halverwege de maand kondigde F. David Matthews, de Amerikaanse minister van Volksgezondheid, Onderwijs en Welzijn, aan dat een epidemie van de griep hem heeft gedood.

“De aanwijzing is dat we het griepvirus uit 1918 zullen terugzien, de meest virulente vorm van griep”, zegt hij, zegt Patrick di Justo van Salon .

Hij ging verder: “de uitbraak van Spaanse griep in 1918 doodde een half miljoen Amerikanen, en de aanstaande apocalyps, de varkensgriep  zou naar verwachting een miljoen doden.”

De overheid “Uncle Sam” begon met een heftige propaganda-campagne om de bevolking over te halen een vaccin te nemen. Dit onder leiding van

Achteraf blijken er vele zaken niet te kloppen. De echte slachtoffers van deze pandemie waren eigenlijk de 450-tal mensen die het Guillain-Barre-syndroom, een zeldzame neurologische aandoening, opliepen na het krijgen van de griepprik in 1976.  De pandemie was niet echt, “The Shot” was levensgevaarlijk.

Dit vaccin resulteerde in 4.000 claims van mensen die een spierziekte opliepen en zo rond de 400 doden.

Totaal aantal doden aan deze zogenaamde varkensgriep: 1 (bron)

Een soort Ruttetje maart 2020. Waar niet alleen Rutte overigens aan meedoet maar vrijwel alle wereldleiders. Deze scam duurt nog voort maar zal ook hopeloos ten onder gaan. Het blijft de vraag of deze mensen echt berecht zullen worden voor hun gruwelijke misdaden tegen de mensheid. Een grote verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de burgers. Worden ze op tijd wakker? En zijn zij in staat om deze misdadigers omver te werpen?

De krampachtigheid en absurditeit waarmee dit gebeurt geeft wel aan dat het nu of nooit is. Nu alles in één of twee generaties omslaan en onze kinderen indoctrineren en laten wennen aan bizarre irrationele ongezonde maatregelen, of het is gebeurd met de gekte. Deze idioterie maak je over 10 jaar niemand meer wijs.

We gaan het heel snel zien.

Bronnen:
https://www.smithsonianmag.com/smart-news/long-shadow-1976-swine-flu-vaccine-fiasco-180961994/
https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2009-apr-27-sci-swine-history27-story.html

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x