CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

De tweede fase van het nieuwe normaal

Uitstekende samenvatting van FrontNieuws

Zo, we zijn nu bijna een jaar in het ‘Nieuwe Normaal’ (aka ‘gepathologiseerd totalitarisme’) en het ziet er nog steeds … nou ja, behoorlijk totalitair uit.

Het grootste deel van West-Europa is nog steeds in ‘lockdown’, of ‘onder avondklok’, of in een andere staat van ‘gezondheidsnoodtoestand’. De politie beboet en arresteert mensen omdat ze ‘buiten zijn zonder geldige reden‘.

Protest is nog steeds verbodenEen afwijkende mening wordt nog steeds gecensureerd.

De officiële propaganda is meedogenloos. Regeringen regeren per decreet en onderwerpen mensen aan een steeds veranderende reeks van steeds absurdere beperkingen van de meest fundamentele aspecten van het dagelijks leven, schrijft CJ Hopkins op Off Guardian.

En nu, wordt de campagne om de hele mensheid “in te enten” tegen een virus dat bij meer dan 95% van de geïnfecteerden milde tot matige griepachtige symptomen of, wat vaker voorkomt, helemaal geen symptomen veroorzaakt, en dat ruim meer dan 99% van de geïnfecteerden overleeft (en dat geen echt effect heeft op de voor leeftijd gecorrigeerde sterftecijfers, en waarvan het sterfteprofiel min of meer identiek is aan het normale sterfteprofiel), met letterlijk religieuze vurigheid gevoerd.

‘Vaccin paspoorten’ die zeker griezelig zijn, maar geen enkele gelijkenis vertonen met Arische Afstamming Certificaten, of andere fascistische apartheid-achtige documenten, dus denk er zelfs niet aan om zo’n vergelijking te maken! In Israël zijn ze al ingevoerd.

Met andere woorden, zoals voorspeld door ons ‘samenzweringstheoretici’, zijn de ‘tijdelijke noodmaatregelen op het gebied van de volksgezondheid’ die door GloboCap in maart 2020 zijn ingevoerd, nog steeds van kracht, en dan nog een beetje meer. Dat gezegd hebbende, zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, is de teneur van de dingen een beetje aan het verschuiven, wat niet verwonderlijk is, aangezien GloboCap nu de overgang maakt van Fase 1 naar Fase 2 van het ‘Nieuwe Normaal’ uitrollen.

Fase 1 was een klassieke ‘shock and awe’. Een ‘apocalyptisch virus’ werd ‘ontdekt’. Een globale ‘noodtoestand’ werd afgekondigd. Grondwettelijke rechten werden opgeheven. Soldatenpolitie, bewakingscamera’s, militaire drones en robothonden werden ingezet om de wereldwijde politiestaat te implementeren.

De massa’s werden gebombardeerd met officiële propaganda, foto’s van mensen die op straat dood neervielenbewusteloze patiënten die in smart stiervenlichamen die in geïmproviseerde lijkenwagens werden geproptziekenhuisschepen, horrorverhalen over intensivecareafdelingen, prognoses van honderden miljoenen dodenterreur opwekkende Orwelliaanse slogans, sentimentele “oorlogsinspanningen” reclameborden, enzovoorts.

De volledige kracht van de meest formidabele Goebbelsiaanse propagandamachine uit de geschiedenis werd in één keer op het publiek losgelaten. (Zie b.v. CNNNPRCNBCThe New York TimesThe GuardianThe AtlanticForbes, en andere ‘gezaghebbende’ bronnen zoals het IMF en de Wereldbankgroep, het WEF, de VN, de WHOCDC).

Maar de ‘shock and awe’ fase kan niet eeuwig doorgaan, en is ook nooit de bedoeling geweest. Het doel ervan is (a) de beoogde massa’s te terroriseren tot een staat van onderwerping, (b) hun samenleving onomkeerbaar te destabiliseren, zodat die radicaal ‘geherstructureerd’ kan worden, en (c) op overtuigende wijze een overweldigende superioriteit van kracht aan te tonen, zodat verzet ondenkbaar wordt.

Deze shock and awe (of ‘snelle overheersing’) tactiek is in de loop van de militaire geschiedenis door keizerrijken en aspirant-keizerrijken toegepast. Het is zojuist door GloboCap ingezet tegen… nou ja, tegen de hele wereld. En nu loopt die fase ten einde.

De vorm van fase 2 is nog niet helemaal duidelijk, maar men kan wel een paar logische veronderstellingen maken.

LEES HIER VERDER:
https://www.frontnieuws.com/het-nieuwe-normaal-fase-2/

ZIE OOK:

Amerikaanse Staten gaan open en heffen corona restricties op

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

4.9 13 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven