NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De toenemende radicalisering van de overheid

Artikel van Ella Ster

De overheid is steeds meer aan het radicaliseren, waarbij ze een agenda en beleid nastreeft, die tegen de belangen van de eigen bevolking ingaan. Het politiegeweld tijdens de vrijheidsdemonstratie op het Museumplein in Amsterdam is slechts een voorbeeld hoe de radicalisatie tot uiting komt.

Radicaal betekent: het streven naar diep ingrijpende hervormingen en maatregelen, zoals het ‘nieuwe normaal’. Radicaliseren is het steeds radicaler worden in het bereiken van dat nieuwe ideaal. Men spreekt van radicalisme als iemand, of een groep, de neiging heeft om principes tot het uiterste door te voeren. Bijvoorbeeld door middel van geweld, de dreiging van geweld, isolatie of uitsluiting. Andere middelen zijn psychologische oorlogsvoering, zoals het creëren van angst. En is dat niet precies wat het overheidsapparaat nu doet?

De overheid zou het volk, hun vrijheden en rechten moeten beschermen. Wanneer er echter sprake is van een toenemende tirannie, dan zal de overheid — onder het mom van veiligheid — steeds meer vrijheden afnemen. Wanneer dit gebeurt heb je eigenlijk te maken met toenemende onderdrukking en geen toenemende veiligheid. In dat geval wordt het ‘beschermen’ van de burgers als propagandistisch excuus gebruikt om vrijheid beperkende maatregelen in te voeren. En is dit niet precies wat er al bijna een jaar onder het mom van een virus gebeurt?

De opeenstapeling van leugens en geheime afspraken

Vanaf het begin af aan is de overheid niet eerlijk geweest over de impact van het virus. Men loog over de dodelijkheid en de wijze waarop het virus zich verspreid, waardoor een grote groep mensen maandenlang — en tot op de dag van vandaag — in grote angst verkeert. Vervolgens loog de overheid over de betrouwbaarheid van de PCR-test en negeerde de retractie papers, die de test ongeldig verklaart. Men overdreef de situatie in de ziekenhuizen en deed net alsof er op alle afdelingen in alle ziekenhuizen een aanhoudende crisis was. Ook loog men over het feit dat de IC-capaciteit juist als gevolg van overheidsbezuinigingen al jarenlang niet meer berekend is op piekmomenten.

De overheid, inclusief de overheidsinstanties zoals de RIVM, Gezondheidsraad of Inspectie van Gezondheid, negeerden geneesmiddelen en preventieve oplossingen, of logen over de effectiviteit en bewezen veiligheid van goedkope medicijnen. De afspraken met de farmaceuten over de in te kopen vaccins, werden staatsgeheim verklaard. Wanneer de overheid écht om de bevolking zou geven, zou ze er alles aan doen om simpelweg de waarheid te spreken en dat doet ze op talloze fronten overduidelijk niet.

Het aanjagen van angst

De mainstream media, die miljoenen aan subsidie krijgen om het volk objectief te informeren, zouden in een goed functionerende rechtsstaat de overheid, de beleidsmakers, uitvoerders en handhavers moeten controleren. Zij negeerden opzettelijk de breed maatschappelijke kritiek vanuit allerlei beroepsgroepen, inclusief de artsen en wetenschappers, door alleen een handjevol ‘experts’ een podium te geven die kritiekloos het overheidsbeleid onderschreven. Ook de media logen over de échte feiten rond het virus en speelden een bijzonder kwalijke rol in het aanjagen van onnodige angst.

LEES HIER VERDER OP HAAR EIGEN SITE AUB EN DEEL DIT!

https://www.ellaster.nl/2021/01/19/de-toenemende-radicalisatie-van-de-overheid/

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

 

 

 

 

 

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x