De stoelendans

De stoelendans

Woensdag 17 maart 2021. 2e kamer verkiezingen.
De dag waarop de argeloze Nederlanders voor hun ondergang kozen.
Dit gezegd hebbende is mijn vertrouwen in de medeburgers gedaald Omdat sommigen de ernst van de situatie nog niet inzien en maar raak feesten. Zoals het er nu naar uitziet raken wij de Corona nooit meer kwijt. Er zullen steeds weer varianten van het virus opduiken en die kunnen opnieuw besmetten. Dus vaccineren heeft nauwelijks tot geen zin. Als een gevaccineerde zelf geen corona meer kan krijgen dan is hij/zij nog steeds vatbaar om Corona op te lopen en besmettelijk zijn voor anderen. Het kan aan zijn kleding of handen hangen.

 

Thoms Lont - Gemuilkorfd door de Regering.

Als je dan ook nog eens een regering hebt die fout op fout stapelt en de economie en het hele land kapot maakt en tegelijk maar vluchtelingen in laat stromen dan begrijp je dat er weinig hoop voor de toekomst is. Deze Regering maakt de nieuwe generatie kapot en vermoord de oude generatie. The New World Order. Het zou een goede methode zijn om de wereldbevolking wat terug te dringen. Dus medeburgers kies voor het herstel of de ondergang van Nederland.

De avondklok moet per direct worden opgeheven, concludeert de voorzieningenrechter in Den Haag dinsdag. De avondklok is ingevoerd op basis van een noodwet, maar volgens de rechtbank voldoet de avondklok niet aan het vereiste “spoedeisende belang”. Als de regering zich niet aan de wet houd, waarom zouden de burgers dat dan doen? Moet het hele Justitieapparaat niet eens vervangen worden? Als we spreken van een New World Order dan zijn de Regering en Justitie het eerst aan de beurt.

Mark Rutte, het is jouw persoonlijke schuld dat wij als bevolking lijden onder het Coronavirus. Dat kan je als Narcist niet begrijpen maar je bent wel mede verantwoordelijk voor het kapot maken van de economie. Je bent een veroorzaker van de besmettingen en de doden. Je jaagt mensen op een hoop en je hebt Nederland en de economie naar de ratsmodee geholpen.

Een VVD´er onwaardig. Een partij die zijn eigen belangen om zeep helpt. Hoe dom moet je zijn? Misschien moet je de opgesloten meute maar weer vrijlaten? Dan zijn we in ieder geval van de thuisbesmettingen af en van open lucht besmettingen heb ik nog nooit gehoord. dat komt uit jouw koker.

Je zou een voorbeeld aan de geschiedenis moeten nemen en weten dat het met machtshebbers altijd slecht afloopt. Het is jouw schuld om een politiek slaatje te slaan uit de Corona om Nederland naar de new order van het World Economic Forum te dwingen maar ik kan je verzekeren dat je op je plaat zult gaan. De val van jouw kabinet is de voorloper van je falen.

Thomas Lont.

Foto: Gemuilkorfd door de Regering.

 

4.4 13 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x