NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

De staat geeft zich over aan extremisten!

Afgelopen maandagavond wachtten in Göttingen ongeveer 300 mensen voor het Oude Stadhuis om de lezing van Thomas de Maizière, (65, CDU), voormalig minister van Binnenlandse Zaken en Defensie, bij te wonen.

Ex-minister de Thomas de Maizière van CDU stond op het punt om een lezing te geven, genaamd: Governance: Interior Views of Politics

Al deze mensen hadden een kaartje gekocht van €15 en velen onder hen hadden een lange reis gemaakt om deze lezing bij te wonen.

MAAR WAT GEBEURDE ER?

Linkse activisten verzieken de lezing. Rond de 100 demonstranten stonden ze op te wachten en blokkeerden de toegang tot het Stadhuis.

Onder hen veel laf gemaskerd tuig die onherkenbaar de boel verzieken . Ook waren er demonstranten van de waanzinnige klimaatbeweging “Fridays for Future”

Het uitverkochte evenement moest worden geannuleerd vanwege de blokkade.

De deelnemers aan de blokkadeactie zouden elk gesprek met de politie hebben geweigerd, aldus een woordvoerster van de politie.

Zelfs met een uitzetting kon het lezen niet op tijd zijn begonnen. Pas na de annulering verlieten de blokkeerders het stadhuis en de markt. De politie heeft strafrechtelijke onderzoeken ingesteld.

De directeur van het evenement, Johannes-Peter Herberhold, is aangevallen door de demonstranten en zijn kleding was verscheurd.

De lezing is geannuleerd!  

Gecapituleerd voor extremisten! Le Maizière werd door de politie in veiligheid gebracht..

Bronnen:
Bild - Duitsland
Stuttgarter Zeitung

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x