CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

De overheid: “De BPOC2020 heeft intimiderende trekken”

Gevaarlijke overheid

Via een opvallende nieuwsbrief van de BPOC2020 (Buitenparlementaire onderzoekscommissie) zien we dat niets, maar dan ook niets deze overheid meer te ver gaat.

Alles en iedereen die niet in hun sprookje geloven wordt weggezet als gevaarlijk en gek. Hiermee creëert de overheid een gevaarlijke situatie in Nederland. De combinatie van het onbeschrijflijke onrecht en de intimidatie vanuit de overheid tegen mensen zij die de waarheid willen weten heeft alle trekken van een totalitair systeem.

Het belachelijke test- en faseringsplan is het toppunt van minachting naar de intelligentie van je eigen volk toe en daarbij wederom een misdaad tegen de mensheid.

De BPOC2020 en vrijwel alles wat met democratie te maken heeft of onderdeel is van een democratie, wordt weggevaagd, of is allang weggevaagd, door deze gevaarlijke mensen in Den Haag.

Onderstaand stuk bevat teksten en afbeeldingen van de BPOC2020.

“De BPOC2020 heeft intimiderende trekken”

Onlangs heeft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) een rapport uitgebracht getiteld ‘De verschillende gezichten van de Coronaprotesten’.

Dit rapport geeft een dreigingsbeeld van terrorisme in Nederland en over ‘de zorgen over de coronaprotesten binnen de samenleving en het openbaar bestuur’. Deze zijn volgens de NCTV ‘alleen maar groter geworden door recente ongeregeldheden, zoals de rellen na de invoering van de avondklok op 23 januari 2021’.

“Ook bestaat er een zelfbenoemde buitenparlementaire onderzoekscommissie die middels openbare verhoren van getuigen als artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren onderzoek doet naar de getroffen coronamaatregelen en een eindrapport wil aanbieden aan de Tweede Kamer. Dit heeft intimiderende trekken, omdat geweigerde uitnodigingen van politici en leden van het OMT of het Red Team integraal, met naam en toenaam op de website worden gepubliceerd. Dit kan ertoe leiden dat de betrokken personen minder vrijelijk hun ambt of beroep kunnen uitvoeren”.

“De BPOC2020 wordt in dit rapport in één adem genoemd met  o.a. ‘radicale onderstromen’, ‘relschoppers’ en ‘openbare ordeverstoringen.” aldus de BPOC2020 al hebben wij deze passage niet in de nieuwsbrief gezien.

Maar kijk eens wat er geschreven wordt en kijk eens hoe ieder gevoel van de burger volledig genegeerd wordt. Alles gaat buiten ons om en heb je kritiek? Je wordt als een terrorist gezien.

De walgelijke arrogantie van de macht. 

Moet je nagaan. Dit is waar oprechte politiemensen heen gaan om hun verhaal te doen en de overheid gaat zo met deze commissie om. Een commissie die de waarheid, en niets dan de waarheid, zoekt.

Onaanvaardbaar

De BPOC2020:

Dit is voor de BPOC2020 onaanvaardbaar.

De commissie heeft daarom een email naar de NCTV gestuurd waarin om rectificatie gevraagd wordt. Hieronder treft u het e-mailbericht aan:

Geachte heer, mevrouw,

Gisteren werd ik geattendeerd op het rapport van de NCTV getiteld “De verschillende gezichten van de coronaprotesten”.

In dit rapport worden wij in één adem genoemd met ‘anti-overheidsactivisten en complotdenkers’ alsmede met relschoppers.

Over de BPOC2020 schrijft u:

‘Ook bestaat er een zelfbenoemde buitenparlementaire onderzoekscommissie die middels openbare verhoren van getuigen als artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren onderzoek doet naar de getroffen coronamaatregelen en een eindrapport wil aanbieden aan de Tweede Kamer. Dit heeft intimiderende trekken, omdat geweigerde uitnodigingen van politici en leden van het OMT of het Red Team integraal, met naam en toenaam op de website worden gepubliceerd. Dit kan ertoe leiden dat de betrokken personen minder vrijelijk hun ambt of beroep kunnen uitvoeren’.

Blijkbaar vindt u dat de BPOC2020 een veiligheidsrisico vormt omdat zij geweigerde uitnodigingen publiceert. Het betreft hier uitnodigingen aan volksvertegenwoordigers en mensen uit het OMT die het dagelijks leven in Nederland in hoge mate bepalen. U geeft aan dat dit ertoe kan leiden dat deze mensen minder vrijelijk hun beroep of ambt kunnen uitoefenen.

Deze mensen hebben gekozen voor een publieke functie, waarin zij verantwoording schuldig zijn aan de burgers. Als burgercommissie vragen wij hen die verantwoording af te leggen. Omdat de Tweede Kamer weigert een onderzoek in stellen doen wij dat als burgers zelf.

Uit uw rapport blijkt dat u daar een veiligheidsrisico in ontwaart. Wij werpen dat verre van ons.

Wij zijn een burgercommissie die zich zorgen maakt over het beleid van de regering. Op volledig transparante en open wijze doen wij ons onderzoek. U kunt dat volgen op onze openbaar toegankelijke website www.bpoc2020.nl, alwaar alle verhoren vrijelijk in te zien zijn en de getuigen die een verklaring hebben afgelegd met volledige naam vermeld staan, overigens met toestemming van al die getuigen. 

Het is mij dan ook onduidelijk waarom wij in uw rapport vermeld worden. Door dit rapport openbaar toegankelijk te plaatsen bent u gehouden aan hen die in uw rapport genoemd worden verantwoording af te leggen om de reden van die vermelding.

In dit geval vraag ik u mij uitgebreid toe te lichten waarom de BPOC2020 vermeld wordt en als een veiligheidsrisico word gezien. Voorts vraag ik u toe te lichten waarom de personen van wie vermeld wordt dat zij onze uitnodiging geweigerd hebben hun ambt niet meer vrijelijk zouden kunnen uitoefenen.

Wanneer u mij geen afdoende verklaring kunt geven verzoek ik u reeds nu een openbare rectificatie te plaatsen op de website van de NCTV en in de landelijke media, bij gebreke waarvan wij gerechtelijke stappen overwegen.

Hoogachtend,

Drs. Pieter Kuit

Wanneer de NCTV niet rectificeert zal de commissie gerechtelijke stappen ondernemen.

Hier is sprake van een ernstige vorm van framing, een methode die de BPOC2020 met hand en tand bestrijdt!

Alle politieverhoren BPOC2020:
https://bpoc2020.nl/politieverhoren/

4.9 32 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven