CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

De Noodverordening van Flevoland - Dit KÁN gewoon niet! Wij zijn de Joden van WWII

Ik kreeg deze noodvordering toegestuurd van een lezer. Dit is mij toegezonden op 10 augustus, maar ik loop wat achter met de mails.

Maar dit had ik nog nergens gelezen of over gehoord dat deze maatregelen daadwerkelijk al van kracht zijn. Straffen, dwang en verbod.

Net van A tot Z gelezen, en ik ben letterlijk over mijn nek gegaan. Hoe hebben wij het met z´n allen zo ver kunnen laten komen en hoe is het in GODSNAAM mogelijk dat wij dit pikken en niet heel snel opstaan?

Alles is verboden: Dansen, schreeuwen, onderwijs, bij elkaar komen, registreren voor een eet- of drinkgelegenheid… Ze pakken onze bedrijven af. Ons levenswerk. We worden geruïneerd…En lees de rest! Doet me denken aan…De vergelijking kan niet ontkend worden. We worden behandeld zoals de Joden voor, en binnenkort tijdens , De Tweede Wereldoorlog als we zo doorgaan. Dat ik dit ooit zou zeggen…

Ik hoorde vorige week mensen uit Zeewolde nog zeggen...”Maak je niet druk!” Als je dit over je heen laat komen als bewoners, dan ben je verloren. Geloof mij, ik kan het weten.

Maar dit overtreft alles. Dat het door mag dringen wanneer er nu openbaar in kille klare tekst staat wat de nieuwe wetten zijn, die ons in alle aspecten van het leven zwaar onderdrukken en vernederen.

Lees dit heel goed en kom tot bezinnen. En bedenkt hoe het zal zijn wanneer het griepseizoen weer begint. Denk vooruit! En haal corona uit je gedachten. Het heeft hier niets mee te maken.

De Noodverordening van Veiligheidsregio Flevoland van 10 augustus 2020.

Deze verordening is van toepassing op het grondgebied van de gemeenten die behoren tot de Veiligheidsregio Flevoland te weten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde.

Dit zijn slechts een paar artikelen uit de volledige Noodverordening.

Lees hier de complete Noodverordening. 

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb

 

….

 

 

 

 

LEES HIER DE REST! Dit is slechts een kleine greep uit de Noodverordering:

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

4.6 18 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
17 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
17
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven