De klacht bij het Internationaal Strafhof in Den Haag: Ruth Suchovolsky en Aryeh Suchowolski

Leden van de “People of Truth” in beroep bij het Internationaal Gerechtshof wegens schending van ethische regels tijdens vaccinatie experiment

Leden van de beweging, die bestaat uit een enorme hoeveelheid mensen zoals advocaten, specialisten, experts maar ook uit burgers, gaan in beroep bij het Internationaal Strafhof in Den Haag zoals wij vorige week al meldden.

Bovendien diende de groep een verzoekschrift in bij het Hooggerechtshof van Israël  om opheldering te krijgen van het ministerie van Volksgezondheid.

Vorige week schreven wij al dat de Israëlische advocaten Ruth Machnes Suchovolsky en Aryeh Suchowolski een klacht hebben ingediend bij het Internationaal Strafhof in Den Haag wegens schending van de code van Neurenberg door de Israëlische staat.

Het heeft tot stilzwijgen en bagatelliseren geleid door de media en de zogenaamde, normaal luidruchtige, factcheckers.

Het argument dat wat werd gepresenteerd was dat de acceptatie door het ICC  slechts een ontvangstbevestiging zou zijn.

FranceSoir ging  naar de bron zelf toe en interviewt de belangrijkste belanghebbenden die uitleggen hoe het werkelijk zit. Ze leggen ook de redenen voor hun optreden uit en de urgentie van de situatie voor Israëlische burgers. De Blitzkrieg met het vaccinatiepaspoort door de Israëlische regering waardoor mensen die zich niet willen laten vaccineren vrijwel volledig worden uitgesloten uit de samenleving is de grootste misdaad tegen de mensheid uit de moderne geschiedenis.

Hier kunt u het interview (video) vinden met de advocaten:
https://www.francesoir.fr/videos-les-debriefings/ruth-makhacholovsky-et-aryeh-suchowolski-la-plainte-la-cour-penale

Een zeer belangrijke brief  is gestuurd naar: Pfizer, CPI, FDA, FBI, paus Franciscus en anderen …

Ruth Machnes Suchovolsky stuurde een kopie naar de media van een belangrijke brief die onlangs naar verschillende ontvangers is gestuurd waaronder het Pfizer-laboratorium, het Internationaal Strafhof, het Hooggerechtshof van Israël, de Food and Drugs Administration (FDA), het Federal Bureau of Investigations (FBI), Zijne Heiligheid Paus Franciscus, de Israëlische politie, de procureurs-generaal van Israël en de Verenigde Staten, evenals verschillende leden van het Congres en senatoren.

Ruth Machnes Suchovolsky
Arie Suchovolsky

De brief werd verzonden namens de vereniging “People of Truth”, met het verzoek om een ​​onderzoek te openen naar de Pfizer-Netanyahu COVID-19 vaccinovereenkomst, met de nadruk op paragraaf 4.2.6, die de annulering van de overeenkomst zo snel mogelijk behandelt als een openbaar onderzoek wordt geopend.

 

Het is absoluut noodzakelijk in het belang van de nationale veiligheid van de staat Israël, de bescherming en het voortbestaan ​​van het Joodse volk en de hele wereld, zegt Ruth.

De beweging die deze klacht heeft ingediend groeit. Volgens de aanklagers komt het op een punt waarvan men kan spreken dat het grootste gedeelte van artsen, medici, experts en andere belanghebbenden in het land hier aan meewerken. Dit, en de samenwerking met Reiner Fuellmich die met een grote groep mensen werkt aan een Neurenberg Tribunaal II zal wel eens een sneeuwbaleffect kunnen hebben wereldwijd.

De elite lijkt zich behoorlijk te hebben vergist en de mensheid te hebben onderschat qua intelligentie en nieuwsgierigheid. Veel mensen zijn klaarwakker en zijn bereid op te staan tegen deze tirannie. De mens wordt nou eenmaal wijzer en het bestaat zeker niet meer alleen uit klootjesvolk zoals dat soort mensen denken.

In Nederland zei de zogenaamde grote winnares van de verkiezingen en schoothondje van ome Klaus Schwab, Sigrid Kaag: “Laten we het doen zoals in Israël!” (bron)

Ja, goed idee. En laten wij dat als bevolking ook maar eens gaan doen zoals men in Israël doet.

We houden u op de hoogte zodra er meer bekend is.

Lees ook:

4.2 21 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x