www.commonsensetv.nl Oprecht - Onafhankelijk Nieuws & Opinies

De hoofdrolspelers, schwab en fauci

Professor klaus schwab

Professor! Dat klinkt altijd zo betrouwbaar, vindt u niet? Een hoogleraar. Iemand die, tegen een bescheiden salaris, zijn wijsheid wil overdragen aan leergierige studenten. De vele boeken die hij heeft geschreven doen vermoeden dat we hier met een wijs, integer en bescheiden man te maken hebben.

Nou, als er ooit eens een wolf in schaapskleren heeft rondgelopen dan is het wel klaus schwab.

 

Opgegroeid in Nazi Duitsland bij een vader (Eugen Schwab) die met zijn compagny Escher-Wyss preferred supplier van adolf hitler was (“Nationaal-Socialistische Model Company”) en in zijn fabrieken gebruik maakten van krijgsgevangenen en arbeidsslaven.

Niet alleen werden daar industriële turbines gemaakt, maar ook onderdelen voor wapenproductie en onderdelen voor de Duitse gevechtsvliegtuigen. Ook werden er vlammenwerpers verkocht aan het Duitse leger. En, oh ja, ook werd er gewerkt aan de ontwikkeling van atoombommen.

Zijn vader was ook al zo’n politieke slang, enerzijds wapens en onderdelen leveren aan hitler, anderzijds met de geallieerden overleggen, informatie doorspelen en afspreken dat Ravensburg, de vestigingsplaats van Escher-Wyss, niet zou worden gebombardeerd. Dat Ravensburg ook het centrum van opslag en distributie voor geroofd nazigoud was en dat schwab ook daar zijn tentakels in had zal daar ook wel een rol in hebben gespeeld.

Bovendien werkten geallieerde krijgsgevangenen en joden als slaven in zijn bedrijf. Dankzij zijn bestuursfunctie bij het Rode Kruis kon hij dat zo regelen.

Je moet het allemaal maar voor elkaar zien te krijgen!

Hoe de relatie tussen Escher en Eugene Schwab precies in elkaar zit is mij niet gelukt te achterhalen. Blijkbaar was het nodig om een stukje familiegeschiedenis te wissen. Maar in elk geval is Escher-Wyss op enig moment in handen gekomen van Eugene Schwab.

Schloss AU en de bezitters daarvan  in Zwitserland (fam. Sultzer en fam. Bodmer) spelen ook een rol in de familiegeschiedenis van schwab, maar ook dat hult zich in duisternis.

Slot AU

schwab (l) en Bodmer (r). Geen hele duidelijke foto maar enige overeenkomst is toch wel te herkennen.

 

Zo is er ook niet veel te vinden over de handel en wandel (nucleaire wapenprogramma in Zuid-Afrika?) van klaus voordat hij het WEF heeft opgericht.

Leuke familie verder!

Escher-Wyss, 1930

 

Escher-Wyss opereert tegenwoordig onder de namen Andritz AG, ABB AG en Sultzer AG, enkele van de grootste industriële ondernemingen en klaus is indirect de baas over meer dan 50.000 werknemers in duizenden bedrijven wereldwijd.

Zij WEF hoofdkantoor en zijn woning liggen op zijn terrein van 50.000 m2 in Zwitserland, het terrein dat verbanden heeft met de Bodmer familie. Wegens het ontbreken van delen van de familiegeschiedenis, gaan er geruchten dat schwab een schuilnaam is om duistere achtergronden te verhullen. Hoe het precies zit kan ik niet doorgronden, maar op een of andere manier zijn de families Escher-Sultzer-Bodmer verbonden aan schwab. Hoe dan ook, we praten hier stuk voor stuk over multi-miljardair families.

 

 

Dr. anthony fauci.

Doctor, dat is ook al zo’n speciale titel! Die wekt ook vertrouwen op bij de meeste mensen. Doctors hebben het beste met ons voor, toch?

Nou, Joseph Mengele was ook doctor, dames en heren. En zijn moralen wijken niet veel af van die van tony fauci.

Fauci stamt af van de Zwitserse Abys familie, bekend van Abys & Co.

Moet u eens kijken wat een leuk familiewapen die hadden:

Nou ja, daar kan anthony niks aan doen, zult u zeggen, dit dateert van 1887.

Nou, dit is de meest recente update:

Abys & Co. hielden zich bezig met mijn-activiteiten en zijn verantwoordelijk voor de dood van 2.500 mensen in het dorpje Plurs in Zwitserland door een bedrijfsongeluk met de mijn-business. Zijn voorouders waren trouwens met Abys & Co. ook leveranciers van oorlogstuig.

 

In 1845 is Raget Abys een samenwerking aangegaan met Alfred Escher om belangen te verwerven in het bank- en verzekeringswezen, gezondheidszorg, onderwijs, transport, politiek en justitie en nog veel meer. Ook hadden zij het al over het creëren van een betere wereld. Voor zichzelf welteverstaan. Herkent u de overeenkomsten met de Protocollen, waar ik gisteren over geschreven heb?

Hier komen dus de voorouders van fauci, de Abys familie, en swab, de Escher familie, samen. Ergens ben ik tegengekomen dat die twee zelf ook nog familie van elkaar zijn maar daar heb ik geen sluitend bewijs van kunnen vinden. In elk geval zijn het goede bekenden van elkaar. Maar het gekke is dat ik nergens een foto heb kunnen vinden van fauci en schwab samen. Terwijl schwab toch met iedereen op de hele wereld, die van enig belang is of kan zijn, op de foto staat.

 

Het world economic forum, opgericht in 1971 door klaus schwab, is een verzamelpunt voor de grootste criminelen wereldwijd. Zij regeren de wereld op hun manier. De 2 kinderen van schwab ‘werken’ trouwens ook voor het wef. Wef is niets meer dan een georganiseerd misdaadgilde voor de Pilgrims Society.

 

Sinds de oprichting is wef zeer nauw verbonden aan de Brits-Amerikaanse Pilgrims Society, onder leiding van de Rockefeller Foundation, Otto von Habsburg, IBM (link naar gates), Henry Alfred Kissinger, John Kenneth Galbraith, Paul Adolph Volcker en andere globalistische ‘nieuwe wereldorde’-venters van Harvard, Yale, Oxford, Cambridge en de London School of Economics.

 

The Britisch Pilgrims Society speelt een grote rol in de samenkomst van deze en nog vele andere duistere figuren. Het instituut heeft een lange historie van oorlogvoeren en van experimenten met medicijnen, virussen en vaccins en is verbonden aan The Pirbright Institute die is opgericht door fauci, gates en de who, waarin deze experimenten thans worden voortgezet.

 

The Coronavirus patent is held by the British company The Pirbright Institute.

Pilbright has a secret vaccine partner—Merial—who built a vaccine plant just 220 miles from Wuhan, China

Its former name as The Institute for Animal Health

 

Ze gebruiken de media om leugens te vertellen, om het publiek voor de gek te houden en te pacificeren, om de gemiddelde burger onwetend te houden van hun criminele handelingen en ook om hooghartig ‘de publieke opinie te creëren’.

De jaarlijkse bijeenkomst in Davos van alle captains of industrie, politici, leden van koninklijke huizen is niets meer dan een crimineel syndicaat voor handel met voorkennis en moet worden ontmanteld. Hun samenzweerders moeten wereldwijd worden vervolgd voor de grote schade die ze hebben toegebracht aan de menselijke beschaving.

 

En gates dan? Is die geen hoofrolspeler?

Jawel, maar over bill gates ga ik het hier niet hebben. Daar is al zoveel over gezegd en geschreven en ik denk dat vrijwel iedereen die een beetje wakker is wel al doorheeft dat ook hij een duivels persoon is.

 

Deze kluwen van zelfverklaarde machthebbers die de wereld willen regeren zit zo ingewikkeld in elkaar. Er lopen zoveel lijnen door elkaar, maar in mijn artikel van gisteren en in dit artikel zijn behoorlijk wat hoofdrolspelers aan bod gekomen. In het 2e echelon spelen er nog heel veel meer mensen mee. Denk aan koningshuizen, politici, loges van vrijmetselaars en groepen als Bilderberg en de Club van Rome.

De genen die echt aan de touwtjes trekken en echt op de hoogte zijn van alle duistere plannen, is echter maar een klein groepje. De rest opereert op ‘need to know basis’.

 

Misschien denkt u dat deze complot theorieën allemaal wel erg ver gezocht zijn. Het hele verhaal en deze pandemie hoax zit zo ongelofelijk complex in elkaar dat het ook eigenlijk nauwelijks te bevatten is. Om enigszins besef te krijgen van het feit dat er iets speelt, dat er iets niet klopt, hoeft u zichzelf echter alleen maar het volgende af te vragen:

 

Waarom moeten de mRNA en trans-vaccins, die toegelaten zijn voor onderzoeksgebruik, bij alle mensen op de wereld ingespoten worden? Als we onderzoek doen, dan doen we dat toch met een klein deel van de bevolking en niet met iedereen?

 

Alleen al hierover even nadenken geeft al voldoende reden om héél erg achterdochtig te worden over wat er allemaal speelt.

 

Met dank aan Gladiator voor info over fauci en schwab!

 

 

Complottheorie

Lees ook:

Wie is Klaus Schwab

 

5 14 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x