De Audiokrant aflevering 34

De Audiokrant #34

In de vierendertigste editie van De Audiokrant praat ik met journalist Fred Teunissen (Transitieweb), presentatrice Patricia Mensink (AlwarenessTV)& Jasper (CommonSenseTV).

Patricia Mensink vertelt in De Audiokrant dat ze weer is begonnen met interviews voor AlwarenessTV. Onlangs had ze auteur Sanne Burger te gast om over haar nieuwe boek “Broodje Corona” te praten. In aanloop naar de pandemie schreef ze columns en daar is uiteindelijk een boek uit ontstaan. Hier is het interview terug te zien. Patricia vertelt verder dat ze de parallelle samenleving ziet ontstaan en dat we daar onze eigen weg in moeten vinden. Mensen die anders denken dan de mainstream moeten we niet meer bijzonder vinden en wegzetten, volgens Patricia.

Fred Teunissen vertelt openhartig over zijn eigen sociale omgeving die twijfelt om zich te laten testen of vaccineren. Het valt hem zwaar en hij voelt een bepaalde verslagenheid en boosheid. Accepteren dat mensen een andere keuze maken is lastig voor Fred. Volgens de bekende Britse arts Vernon Coleman, kunnen mensen die gevaccineerd zijn een soort broedplaats worden van gemuteerde virussen en daarom gevaarlijk voor niet-gevaccineerden. Fred denkt dat gevaccineerden, een grotere kans hebben op ernstige bijwerkingen, en dat er later dit jaar een groter probleem ontstaat door de vaccinaties die zijn toegediend. Zware onderwerpen tijdens het gesprek met Fred. Reden genoeg om luchtig af te sluiten met een flashmob die te zien was op zijn website Transitieweb!

Jasper praat ons bij over zijn laatste programma op het YouTube-kanaal De Jasper Experience. Hij geeft de luisteraar een wekelijkse portie gezond verstand. Sinds kort heeft Jasper een nieuw onderdeel in zijn programma “De 20 van Jasper”. Hij ziet 20 hoofdpunten die er wereldwijd spelen zoals politiek, klimaat, big pharma. Deze week geeft Jasper een verdieping op de NEXIT, waarin hij ingaat op het Schengenverdrag. Daarnaast heeft hij contact gelegd met het bedrijf Mollie dat het platform Café Weltschmerz en verschillende andere podcasters heeft verbannen. Mollie zorgt ervoor dat transacties worden overgemaakt op jouw bankrekening. Het heeft er alle schijn van dat Mollie onderscheid maakt in haar klantenbestand. Het is nog steeds onduidelijk wat de reden hier van is. Jasper ging het gesprek aan, luister hier het hele gesprek!

 

https://soundcloud.com/nieuwetijd/de-audiokrant-editie-34

 

4.3 3 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x